Gepersonaliseerde metalen sleutelhanger in de vorm van een auto

Gepersonaliseerde metalen sleutelhanger in de vorm van een auto

sleutelhanger
€ 7,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 2,8 cm (Breedte) x 5 cm (hoogte) x 0,5 cm (dikte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: metaal.
  • Gepersonaliseerd op 1 kant.
  • ID: #17022
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde metalen sleutelhanger in de vorm van een auto

De meest iconische sleutelhanger voor jouw autosleutels: een sleutelhanger in de vorm van een auto! Dit is een ideaal item voor de meest fervente bestuurders, dat je aan één kant kunt personaliseren met een foto, zin of ontwerp van jouw keuze, zodat iedereen weet aan wie die sleutels toebehoren!

We gebruiken allemaal sleutelhangers in ons dagelijks leven, zelfs meerdere. Tegenwoordig is het aanbod breed en origineel, zoals we kunnen zien met deze sleutelhanger in de vorm van een auto die kan worden gepersonaliseerd met wat je maar wilt.

Personaliseer het en maak het uniek

Probeer een foto van uw familie toe te voegen voor Vader- of Moederdag, een foto van de persoon met zijn auto, of misschien een zinnetje om hen eraan te herinneren hoeveel je van hen houdt en voorzichtig te zijn achter het stuur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is ook een ideaal artikel voor merchandising en bedrijven, want hoe meer eenheden, hoe voordeliger.

Er was eens een persoon die vastgelijmd zat aan een stuur...

We kennen allemaal wel iemand die moeilijk te verrassen is en iemand die graag auto rijdt. Als die persoon beide kenmerken heeft, is hier de oplossing! Laat iedereen weten welke sleutels van hen zijn.

Dit is een ideale manier om iemand te verrassen en het is een voordelig, duurzaam en tijdloos product - een allrounder! Probeer een speciale foto toe te voegen, of een zin die jullie beiden aan het lachen maakt. We hebben ook voorbedachte ontwerpen in onze online editor, die zeer intuïtief is en het je zeer gemakkelijk zal maken om dat ontwerp dat je in gedachten had waar te maken, we zijn er zeker van dat ze het prachtig zullen vinden!

Gepersonaliseerde sleutelhanger in de vorm van een auto