Gepersonaliseerde metalen sleutelhanger in de vorm van een auto

€ 7,95
Aantal:
Sleutelhanger
  • Afmetingen: 2,8 cm (breedte) x 5 cm (hoogte) x 0,5 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: metaal.
  • Gepersonaliseerd op 1 kant.
  • ID: #17022
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
b58586f68fd68f3fd490c9fe7339f2154ae73a05
4e685346dce846501b9b0b172c994282881d5c58

5
5 Beoordelingen
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
user social avatar
Odile (Sainte marie la mer, FR)
27/04/2023
"Dit product was voor de verjaardag van mijn vader die zijn vrouw 4 jaar geleden verloor en een klein aandenken aan hen beiden in hun camper."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
a
Alberto (Zaragoza, ES)
02/04/2023
"Origineel cadeau voor vaderdag, zeer snelle levering. Perfect formaat als sleutelhanger en afdruk van de afbeelding in zeer goede kwaliteit."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
S
Susana (Vigo, ES)
30/03/2023
"Perfect"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Beatriz (Carvalhal srt, PT)
10/02/2023
"Valentijnscadeau"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
L
Laura (Zaragoza, ES)
20/01/2023
"Origineel gevormde sleutelhanger, het was perfect voor mijn vriendin die haar rijbewijs haalde. Mijn ontwerp had veel kleine details en die zien er geweldig uit."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Gepersonaliseerde metalen sleutelhanger in de vorm van een auto

De meest iconische sleutelhanger voor jouw autosleutels: een sleutelhanger in de vorm van een auto! Dit is een ideaal item voor de meest fervente bestuurders, dat je aan één kant kunt personaliseren met een foto, zin of ontwerp van jouw keuze, zodat iedereen weet aan wie die sleutels toebehoren!

We gebruiken allemaal sleutelhangers in ons dagelijks leven, zelfs meerdere. Tegenwoordig is het aanbod breed en origineel, zoals we kunnen zien met deze sleutelhanger in de vorm van een auto die kan worden gepersonaliseerd met wat je maar wilt.

Personaliseer het en maak het uniek

Probeer een foto van uw familie toe te voegen voor Vader- of Moederdag, een foto van de persoon met zijn auto, of misschien een zinnetje om hen eraan te herinneren hoeveel je van hen houdt en voorzichtig te zijn achter het stuur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is ook een ideaal artikel voor merchandising en bedrijven, want hoe meer eenheden, hoe voordeliger.

Er was eens een persoon die vastgelijmd zat aan een stuur...

We kennen allemaal wel iemand die moeilijk te verrassen is en iemand die graag auto rijdt. Als die persoon beide kenmerken heeft, is hier de oplossing! Laat iedereen weten welke sleutels van hen zijn.

Dit is een ideale manier om iemand te verrassen en het is een voordelig, duurzaam en tijdloos product - een allrounder! Probeer een speciale foto toe te voegen, of een zin die jullie beiden aan het lachen maakt. We hebben ook voorbedachte ontwerpen in onze online editor, die zeer intuïtief is en het je zeer gemakkelijk zal maken om dat ontwerp dat je in gedachten had waar te maken, we zijn er zeker van dat ze het prachtig zullen vinden!

Gepersonaliseerde sleutelhanger in de vorm van een auto
Labels van Metalen autosleutelhanger