Gratis verzending vanaf bestellingen van 50€ (Info)
Gratis verzending van bestellingen van 50€ of meer met levering aan een afhaalpunt

Wie zijn wij

een beetje

geschiedenis

Spanje, 1984, Jesús (CEO) en Eva zetten een piepklein winkeltje op waar de inwoners van Zaragoza hun vakantiefilm naartoe brengen om te laten ontwikkelen. Dat is de bescheiden oorsprong van Wanapix.

Sindsdien is er veel gebeurd, in deze 40 jaar, en ondanks onze anciënniteit is onze geest zo jong als die van een startup. En dat is waar wij in gespecialiseerd zijn: onszelf opnieuw uitvinden. Wie had dat gedacht! Van het onthullen van slechts enkele fotorolletjes tot het verzenden van honderdduizenden bestellingen per jaar over de hele wereld en met een catalogus van duizenden gepersonaliseerde producten. Wow! Dit is echt "renovatur aut mori".

Groei met

Duurzaamheid

Wist je dat 100% van de energie die wij verbruiken, afkomstig is van hernieuwbare bronnen?

Bovendien wordt 30% van deze energie door onszelf opgewekt, waardoor we zijn gestopt met het uitstoten van tonnen CO2 in de atmosfeer.

Daar blijft het niet bij. Wij recyclen ook tonnen papier en karton uit fabrieksafval.

inspanning met beloning

Ontvangen prijzen

In de loop der jaren hebben diverse overheidsinstanties en bedrijven de staat van dienst van Wanapix beloond, zowel op lokaal als nationaal niveau, op uiteenlopende gebieden als technologie, innovatie, kwaliteit...

We willen de dingen goed blijven doen, en beter en beter worden.... Er komen er nog veel meer!

group adwards
 • Exportprijs
  Mei 2022
 • CEPYME prijs
  April 2022
 • Aragón en la Red
  Juni 2019
 • MKB van het Jaar
  Maart 2019
 • Ecommerce Awards
  Mei 2018

meer dan werknemers

Familie

Wij vinden het belangrijk dat er bij Wanapix een goede familiesfeer heerst en dat mensen zich op hun gemak voelen op hun werk.

We kunnen het hebben over de evenementen (barbecues, inhuldigingen, gereserveerde bioscopen om een film te bekijken), de catering, de fitnessruimte, Ángela (onze geliefde fysiotherapeute) ... maar niets kan op tegen de biologische eieren die we aan onze werknemers geven. Hoeveel bedrijven die online verkopen, ken je die hun eigen kippen hebben? En niet te vergeten dat de Kerstman elk jaar in december komt, beladen met geschenken voor de kleintjes van onze werknemers.

Wanapix is zeker een goede plek om te werken. Wil je bij/met ons werken?

logo maz

vertrouwen ons

Bedrijven

Alle soorten klanten zijn welkom! Wij behandelen zowel de gebruiker die ons een geschenk voor Moederdag toevertrouwt, als de kleine en grote bedrijven die ons kiezen met veeleisende kwaliteitscriteria om hun merchandising te vervaardigen met exact dezelfde zorg en toewijding.

brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands
brands

toegewijd aan de

Gemeenschap

Van alles wat we bij Wanapix doen, is het verreweg het beste om elk jaar te kunnen samenwerken met organisaties, NGO's en mensen die leven voor anderen, de echte helden.

Want het gaat niet alleen om verkopen en geld verdienen: "Want wat zou het een mens baten, als hij de gehele wereld won, maar schade leed aan zijn ziel? Mt. 16:26"

Wij betalen graag belasting in ons land; wij werken ook mee aan diverse lokale culturele activiteiten. Bent u een school? Neem contact met ons op voor een rondleiding door de fabriek. Ben je een antiekliefhebber? Neem contact met ons op om ons museum te zien: Europa's grootste verzameling van antieke fotografische voorwerpen.