Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Bruiloft bedankjes bedrukken en maken


Te personaliseren cadeaus voor bruiloften

Bruiloften zijn gebeurtenissen die om een goede voorbereiding vragen. Het kan veel tijd kosten om ervoor te zorgen dat er op zo'n speciale dag niets mis gaat: de receptie, de gasten, de catering... Als je niet weet hoe je je bruiloftsgasten kunt verrassen, doen we een voorstel dat je niet kunt weigeren: het maken van je eigen cadeaus voor de gasten van de bruiloft. Het is de beste manier om een goede herinnering aan de gebeurtenis te bewaren.

In deze rubriek hebben we onze originele en nuttige bruiloftscadeaus samengevoegd in de hoop dat je ze gebruikt en ze niet in een vergeten la verdwijnen. En we zijn de kinderen niet vergeten! We hebben cadeaus voor hen waarmee ze zich tijdens de bruiloft of thuis kunnen vermaken. Bekijk al onze ideeën!

Wat te geven op een bruiloft

Bij het zoeken naar het perfecte bruiloft bedankje voor de gasten, kiezen sommigen voor een scheiding naar geslacht. Maar het idee om uniseks huwelijksgunsten te maken komt steeds meer op. Met gepersonaliseerde geschenken kun je elk geschenk uniek maken: notitieboekjes, pennen, badges ... Alles wat je je maar kunt voorstellen, kun je aanpassen met je foto, namen en de datum van de bruiloft en een onvergetelijke herinnering creëren.

Met onze catalogus

bruiloftgeschenken.

In onze catalogus staan veel originele cadeau-ideeën om aan je gasten te geven, maar hier lichten we de meest populaire uit bij onze klanten:

  • Houten blokken: het zijn fotolijstjes of blokken van hout en we drukken jouw ontwerp erop af. Het resultaat is fantastisch en is een detail dat altijd goed in de smaak valt.
  • Mokken bedrukken voor bruiloften: het is een van de populairste en origineelste geschenken voor een bruiloft. Geef elke gast een keramische mok met een leuk ontwerp. Ze zullen er in hun dagelijkse bezigheden veel aan hebben.
  • Magneten voor bruiloften: een voordelig, en erg origineel geschenk. Maak een uniek ontwerp, dat zal verrassen en zodra op de koelkast geplakt worden.
  • USB flash drive bedrukken: het is een praktisch geschenk dat dankzij zijn capaciteit (16GB) goed van pas kan komen.
  • Personaliseerde sleutelhangers voor bruiloften: ook dit is een economisch detail, dat de gasten kunnen gebruiken om hun sleutels te bewaren of als decoratief motief aan hun tas of rugzak.
  • Notitieboeken en schriften: dit soort voorwerpen komt altijd van pas in elk huis, want ze zijn erg handig om lijstjes en aantekeningen te maken. De omslag is gepersonaliseerd, dus je kunt er de naam van al je gasten in zetten. Het zal een heel origineel cadeau zijn.
  • Puzzels: we bevelen onze gepersonaliseerde puzzels aan als bruiloftgeschenk voor kinderen. Kies een kinderontwerp met een bruiloft, bijvoorbeeld. Ze zullen het tijdens de huwelijksreceptie in elkaar kunnen zetten, zodat ze zich niet vervelen.

Economische bruiloft bedankjes

Zoals we in het begin al zeiden, kosten bruiloften tijd en geld. Maar je echter geen zorgen; we beschikken namelijk over kwantumkortingen. Hoe meer eenheden je van hetzelfde product bestelt, des te goedkoper elke eenheid is. Zo zul je je herinneren dat je op elk detail gelet hebt.

Je moet ook rekening houden met de verpakking waarin je deze geschenken geeft. Als je niet weet hoe je bruiloftscadeaus moet inpakken, zijn er veel verschillende manieren waarmee je je gasten kunt verrassen. Bij deze gelegenheid wordt meestal niet gekozen voor papieren verpakking. Kleurrijke stoffen zakjes zijn de meest gebruikte methode om de cadeaus af te leveren, omdat ze er dan mooi uitzien. Maar je kunt natuurlijk ook innoveren en kiezen voor andere soorten verpakking, zoals kartonnen dozen, draagtassen, etc..

Kijk niet verder, wij zijn gespecialiseerd in te personaliseren cadeaus voor bruiloften. Kies een artikel dat je mooi vindt en personaliseer het met onze online editor geheel naar jouw smaak. Je zult zien hoe snel en gemakkelijk dat te doen is.