Wijnkist bedrukken en maken met foto

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Natuurlijke houten kist met schuifdeksel.
  • Koord om transport te vergemakkelijken.
  • Bedruk de deksel met ChromaLuxe. Full colour bedrukking.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Houten wijnkistje als cadeau verpakking

Samen met uw geliefden van een fles wijn genieten is een waar genoegen. Als u een liefhebber van goede wijn bent, raden we u onze houten wijnkist aan, omdat er geen originelere manier is om het te geven.

De doos is gemaakt van natuurlijk hout en heeft een schuifdeksel die u kunt bedrukken met een foto, ontwerp of tekst die u maar wilt. Dankzij het materiaal is de hoogste kwaliteit op het gebied van kleur mogelijk. Bovendien is de bovenkant voorzien van een handvat van touw, zodat u het op een veiligere en comfortabelere manier kunt dragen.

Wat er mee te doen

Deze wijnkistjes zijn ontworpen om te worden gegeven als cadeau bij zeer speciale gelegenheden, zoals jubilea, Valentijnsdag of zelfs als bedankjes voor de gasten bij een speciaal feest. Maar we willen natuurlijk de mensen niet vergeten die gewoon wijnliefhebbers zijn, aan wie dit ook gegeven kan worden.

Wat deze wijnkist uniek maakt, is de personalisering die op de deksel bedrukt zal worden. Bij ons heeft u alle vrijheid om het te maken zoals u dat wilt. Met een eigen ontwerp, uw foto's en tekst, of u kunt ook kiezen uit één van onze vooraf ontworpen sjablonen, die u minimaal naar uw smaak kunt aanpassen. Begin nu met het creëren van uw meest exclusieve wijnkist model en verras de speciale persoon met dit detail.

Voordelen van ChromaLuxe

  • Maximale kwaliteit in termen van kleurweergave.
  • Maximale sterkte en duurzaamheid. Bestand tegen vocht en vlekken.
  • Licht in gewicht en tegelijkertijd stevige ondersteuning.
Gerelateerde producten