Wijnkist bedrukken en maken met foto

11.9 € 11,90 #{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Natuurlijke houten kist met schuifdeksel.
  • Koord om transport te vergemakkelijken.
  • Inclusief een flessenhouder aan de binnenkant.
  • Bedruk de deksel met ChromaLuxe. Full colour bedrukking.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Houten kisten om wijnen te geven

Samen met je geliefden van een fles wijn genieten is een waar genoegen. Als je een liefhebber van goede wijn bent, raden we je onze wijnkisten van hout aan, omdat het de meest elegante manier is om het te leveren.

De wijnkisten is gemaakt van natuurlijk hout en u kunt het Chomaluxe schuifdeksel personaliseren met de foto, tekst of het ontwerp dat u wilt. Dankzij het materiaal is de hoogste kleurkwaliteit mogelijk. Het bevat ook een houten flessenhouder en een touwhandvat voor een veiliger en confortabeler transport.

Wat kunt u doen met de wijnkisten?

De wijndozen zijn bedoeld als cadeau bij speciale gelegenheden, zoals verjaardag, Valentijnsdag of als details voor de gasten. En natuurlijk voor wijnliefhebbers, die dit originele geschenk graag aannemen.

Wat uw wijnkist uniek maakt, is de personalisatie die u aan het deksel toevoegt. Bij ons kunt u het doen zoals u het wilt. Maak een compleet nieuw ontwerp of kies een van onze templates. Begin nu met het ontwerpen van uw meest exclusieve wijnkistmodel en verras die persoon met dit bijzondere detail.

Voordelen van ChromaLuxe

  • Hoogste kwaliteit kleurweergave.
  • Maximale weerstand en duurzaamheid. Bestand tegen vocht en vlekken..
  • Lichtgewicht en sterk tegelijk.
Gerelateerde producten