Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Scheenbeschermers met foto

een paar scheenbeschermers
24,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending.

Model
Details
  • Afmetingen: 8 cm (Breedte) x 10 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: polypropyleen kunststof, BPA-vrij. Beschermende gewatteerde rubberen binnenkant.
  • ID: #17347
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Aanbevolen maat en lengte

De maat S wordt aanbevolen voor kinderen van ongeveer 100 tot 120 cm. Dit is voor kinderen met een geschatte leeftijd van 4 tot ongeveer 7 jaar.

De maat M wordt aanbevolen voor kinderen van ongeveer 120 tot 145 cm. Dit is voor kinderen met een geschatte leeftijd van 7 tot ongeveer 11 jaar.

De maat L wordt aanbevolen voor personen vanaf 145 cm. Dat wil zeggen volwassenen en tieners vanaf 12 jaar.

Flexibele X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
S 10,7 15,3 -
M 11,4 17,4 -
X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
Mini 8 10 -
Standard X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
S 7,5 14 10,3
M 8,3 16,5 11,3
L 9 19 12,3
Premium X (cm.) Y (cm.) Z (cm.)
S 7 14,3 9,6
M 8 16,7 11,1
L 9 18,7 12,5
Afmetingen gepersonaliseerde scheenbeschermer

Voordelen van Premium scheenbeschermers

Wanneer je een paar gepersonaliseerde scheenbeschermers koopt, kun je kiezen tussen een Standaard model en een Premium model. Hoewel beide modellen ergonomisch, comfortabel en heel resistent zijn, leggen we je de voordelen en verbeteringen van de Premium scheenbeschermers uit ten opzichte van de Standaard exemplaren:

  • Hexagonale oppervlakte textuur. Premium scheenbeschermers hebben een "honingraat" of "honeycomb" oppervlakte, wat een veel spectaculairder visueel effect oplevert.
  • Betere bescherming. Zowel de stijve buitenkant als de vulling aan de binnenzijde hebben een grotere dikte, waardoor deze Premium scheenbeschermers een betere bescherming bieden tegen trappen.
  • Meer comfort. Bij het Premium model heeft de achterkant van de binnenbekleding een extra laag stof, die een gevoel van meer comfort geeft.
  • Beter ademend. Dankzij de geperforeerde ventilatie in het eva rubber hebben de Premium scheenbeschermers een beter ademend vermogen in het gebied waar de scheenbeschermers de schenen bedekken.
  • Premium scheenbeschermers voldoen aan de norm EN 13061:2009, verwijzend naar: Beschermende kleding. Scheenbeschermers voor voetballers. Eisen en testmethoden.
Hoe doe je de scheenbeschermers aan

Voetbalscheenbeschermers bedrukken

Scheenbeschermers zijn een essentieel element in de kleding van een professionele en amateurvoetballers, waaronder ook kinderen. Nu kun je de scheenbeschermers zelf laten bedrukken, zodat ze naast bescherming ook niet snel meer kwijt zullen raken, want jouw ontwerp is uniek dat niemand anders zal hebben.

Je kan kiezen uit verschillende maten, en dankzij onze editor kan je online de scheenbeschermers personaliseren met een foto, afbeelding of ontwerp, enz. Je kan er een naam, logo van een voetbalteam, foto van de speler zelf of van een idool op af laten drukken, .... wat je maar wilt. We printen het ontwerp in full colour op beide scheenbeschermers.

Door hun ergonomische ontwerp garanderen de scheenbeschermers maximale comfort tijdens hun gebruik, net als bescherming en resistentie.

Het materiaal van de scheenbeschermers is een mengsel van polypropyleen en andere kunststoffen met een speciale afwerking voor sublimatie, een zeer resistent en comfortabel materiaal voor de gebruiker. De belangrijkste kenmerken zijn: flexibiliteit, licht van gewicht en resistent .

Scheenbeschermers bedrukken voor kinderen

De gepersonaliseerde scheenbeschermers met foto bedrukken zijn een perfect cadeau voor meisjes en jongens die voetballen of andere sporten beoefenen. Ze houden ervan om hun eigen scheenbeschermers te hebben met hun rugnummer, hun naam, een foto, of het embleem van hun team of sportclub. Dit motiveert hen, en bovendien beschermen ze tegen pijn, blauwe plekken en breuken.

Hoe personaliseer je de scheenbeschermers?

De scheenbeschermer worden gemaakt door middel van sublimatie, een methode die ervoor zorgt dat het ontwerp erop blijft gedurende de hele levensduur van het product.

Vergroot detail van de textuur van de Premium scheenbeschermers

Hoe doe je de scheenbeschermers om?

De scheenbeschermer wordt ongeveer 15 cm onder de knieschijf en 10 cm boven de enkel geplaatst zodat het tenminste een derde van het scheenbeen bedekt.

Eerst moet de stoffen elastische band van de scheenbeschermers om het been geplaatst worden. Er is een gedeelte om je been in te plaatsen en een gedeelte aan de buitenzijde waar je de scheenbeschermer in dient te plaatsen. Na de scheenbeschermer in de band geplaatst te hebben is het enige wat overblijft om het harde gedeelte van de scheenbeschermer op de juiste plek te zetten, voor maximaal comfort en bescherming, daarna de sokken aan te trekken, de schoenen aan te doen waarna de wedstrijd kan beginnen!

Scheenbeschermers, ook wel bekend als scheendekker, worden niet alleen in het voetbal gebruikt, maar ook voor andere sporten zoals (ijs)hockey, rolschaatsen, rugby, zaalvoetbal, honkbal en vechtsporten. Het doel is om het risico op breuken van het scheenbeen en het kuitbeen te verminderen en de impact op het lichaam minder pijnlijk te maken.

Dit product wordt geleverd met de verschillende losse onderdelen. Deze moeten voor het eerste gebruik in elkaar worden gezet. De montage is zeer eenvoudig en intuïtief.