Mosaic Puzzle bedrukken

€ 19,95
Aantal:
Puzzel
Selecteer een optie:
  • Afmetingen: 26 cm (breedte) x 19 cm (hoogte) x 1 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Gepersonaliseerd op 1 zijde door directe druk.
  • Onderdelen compatibel met LEGO Duplo blokken.
  • Materiaal: kunststof.
  • ID: #16452
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
a4fe36539b1dae233b983e46af071e8b6eb5069a
ab0a10c731a12a0647aee909cd7289e58cf7176a
f9329a2e1fc3ee04ede84464b0333d74faaa2c84

4,25
8 Beoordelingen
5
63 %
4
13 %
3
13 %
2
13 %
1
0 %
Customers Reviews
E
Elisabeth (Zaragoza, ES)
kocht: Mosaic puzzle 48 delen
02/01/2023
"We vonden het geweldig! Het heeft vele mogelijkheden, in ons geval hebben we het gedaan met letters, namen en foto's om het begin van lezen en schrijven te ondersteunen. Ik heb opmerkingen gelezen dat het chemisch rook, maar in ons geval was dat niet zo. We geven het een 10."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Julia (Esslingen, DE)
kocht: Mosaic puzzle 48 delen
22/12/2022
"Het product heeft een goede afdrukkwaliteit MAAR het ruikt zeer sterk naar chemicaliën. Ik hoop dat dit weggaat, want je kunt het niet aan een kind geven om mee te spelen!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Johanna (St laurent d andenay, FR)
kocht: Mosaic puzzle 48 delen
11/12/2022
"Goede kwaliteit foto's op spellen."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
A
Anja (Gescher, DE)
kocht: Mosaic puzzle 48 delen
10/09/2022
"Tolle qualität"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
S
Sara (Cuarte de huerva, ES)
kocht: Mosaic Puzzle 64 delen
11/08/2022
"Ik vond het erg leuk. Het drukwerk is erg goed gelukt. De kinderen hebben zich er goed mee vermaakt, ik zal het zeker nog eens doen als cadeau. Zeer goede kwaliteit. Bovendien was het erg snel!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Maak een gepersonaliseerde puzzel van in elkaar grijpende blokken

Is het een puzzel? Een legpuzzel? Een bouwspel met blokken? Een lijst met een foto? De Mosaic Puzzle is al deze dingen tegelijkertijd!

Dit product is uniek, anders. Het bestaat uit een set witte blokken, compatibel met LEGO Duplo blokken, die in elkaar kunnen worden gepast op een groene plaat die je bij jouw bestelling ontvangt. De blokken worden geplaatst en op de groene plaat gepast, als een puzzel, om de uiteindelijke foto of afbeelding in elkaar te zetten. De puzzel is gepersonaliseerd, dus je bepaalt zelf welke foto in de mozaïekpuzzel komt.

De blokjes hebben 4 gaatjes, en de bovenkant is glad, want dat is waar de gepersonaliseerde afbeelding zal worden afgedrukt die je bij het maken van je bestelling hebt doorgegeven. De stukken zijn gemaakt van zeer bestendig plastic. En ze zijn groter dan de klassieke standaard LEGO stukken. Ze zijn compatibel met LEGO Duplo blokken, dus ze hebben dezelfde grootte, geschikt voor kleine kinderen om mee te spelen.

Mogelijkheden van de Mosaic Puzzle

Dit originele en merkwaardige geschenk heeft verschillende gebruiksmogelijkheden, namelijk:

Zet een puzzel in elkaar. Je kunt spelen met het in elkaar zetten van de puzzel. Het concept is zeer vergelijkbaar met het in elkaar zetten van een klassieke puzzel. Het verschil is dat je een klassieke puzzel op een tafel in elkaar zet, terwijl je bij de Mosaic Puzzle de stukjes op de plaat legt, waarbij je elk stukje op zijn plaats legt. Op deze manier zal de puzzel op geen enkel moment verschuiven, de stukken zullen vast blijven zitten.

Verzin creatieve spelletjes. Dit mozaïekformaat van stukken kan heel speels zijn. Je kunt niet alleen een foto toevoegen om de Mosaic Puzzle een persoonlijk tintje te geven. Je kunt het ook een persoonlijk tintje geven door op elk stukje een letter te zetten om een woordzoeker te vormen en spelletjes te spelen. En sommige stukken zouden het gezicht van een kind kunnen zijn, om het een persoonlijker en leuker tintje te geven. Of je kunt spelletjes maken waarbij je verschillende vormen, dieren, voorwerpen... kunt tekenen met de stukjes. Wees creatief!

Spelen door te combineren met andere blokken. De Mosaic Puzzle heeft stukjes die compatibel zijn met LEGO Duplo blokken. Dus, als je al blokken van dezelfde grootte hebt, kun je ze combineren, en gecombineerde constructies maken. Je kunt als gezin spelen, of alleen de kleintjes, en de plaat gebruiken als basis om huizen, gebouwen, bergen... te bouwen en je kunt het kunstwerk afmaken met de stukjes met de gepersonaliseerde foto.

Decoratief fotolijstje. Net zoals in de boekenkast in de woonkamer zet je fotolijstjes met een foto erin, waarom zou je het niet origineler maken? De Mosaic Puzzle kan, eenmaal in elkaar gezet, op zijn kant worden gelegd als decoratief fotolijstje. Het is ideaal voor kinderkamers, omdat het door zijn stijl een kinderlijker frame is. En wanneer je maar wilt, kun je het uit elkaar halen, weer in elkaar zetten, met andere blokken spelen, etc.

Mosaic Puzzle met foto gepersonaliseerd

LEGO® is een handelsmerk van The LEGO Group of Companies, die deze site niet sponsort, goedkeurt of onderschrijft.

Labels van Mosaic Puzzle