Gegarandeerde levering Vaderdag

Bidon bedrukken met foto of naam

fles
€ 9,95
Kwantumkortingen

Kleur
Details
  • Afmetingen: 20 cm (hoogte) x 7ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 620 ml. Materiaal: flexibel plastic.
  • BPA-vrij. Voedselveiligheidscertificaat.
  • Met afneembare schroefdop en flip-top tuit.
  • Met de hand wassen. Niet geschikt voor vaatwasser of magnetron.
  • ID: #17099-418612
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde lichtgewicht sportfles

Blijf altijd gehydrateerd terwijl je je favoriete sport beoefent dankzij de gepersonaliseerde sportfles! Het is de typische soepele plastic fles (BPA-vrij!), met een tuit zodat je kunt drinken zonder op de dop te moeten letten, en hij heeft het perfecte formaat om mee te nemen in de fietstas.

En wat is er mooier dan een gepersonaliseerde fietsfles? Kies de kleur die je het mooist vindt (we hebben er veel om uit te kiezen!), het ontwerp dat je aanspreekt en voeg toe of verander wat je wilt. Wij zorgen voor de productie ervan met hoogwaardige kleurendruk, je zult zien hoe mooi de kleuren eruit zien!

Ze zijn gemaakt van BPA-vrij polyethyleen (PE). BPA zijn stoffen die vaak voorkomen in plastic en schadelijk zijn voor de gezondheid, dus je kunt met een gerust hart uit deze jerrycans drinken. Dit geeft ze de optimale kwaliteiten voor het maken van herbruikbare waterflessen zoals die welke wij hier aanbieden: omdat ze van flexibel plastic zijn gemaakt, zijn ze licht van gewicht en bestand tegen vallen en stoten. Het geeft geen smaak of geur af aan voedsel. Met een inhoud van 620 ml krijg je gegarandeerd geen dorst tijdens het fietsen, in de sportschool of onderweg met vrienden.

Blijf gehydrateerd op de meest originele manier!

Ze zijn niet alleen volledig personaliseerbaar, maar ook verkrijgbaar in verschillende felle kleuren. Je kunt je bidon helemaal zelf ontwerpen, met je eigen ontwerp, tekening, foto, initialen, logo of tekst; of, als je dat liever doet, kun je kiezen voor de vooraf ontworpen modellen die we je in de editor aanbieden.

Gepersonaliseerde fiets bidon

Maak je geen zorgen; het is zeer intuïtief en je kunt deze modellen bewerken zoals je wilt, toevoegen, verwijderen of plaatsen wat je wilt, hoe je wilt en waar je wilt... Het is aan jou en jouw verbeelding!

Een andere veel voorkomende optie is om de fietsfles gewoon te personaliseren met een naam. Het is perfect om te weten van wie de bidon is, voor het geval hij zoekraakt op school, kantoor, sportschool, enz. Je kunt kiezen uit vele lettertypes, de grootte aanpassen, kleur .... kiezen. En dankzij de volledige editor kun je logo's, symbolen of eender welke afbeelding naast de naam toevoegen.

Het perfecte geschenk voor sporters

Voor iedereen, wielrenners, sporters, wat is er beter dan een gepersonaliseerde waterfles? We hebben allemaal die neef in onze kring die graag gaat fietsen, die zus die elke zondag een andere route in de bergen doet of die vriend die minstens drie keer per week naar de sportschool gaat. Als je op zoek bent naar een ideaal cadeau waarvan je weet dat ze het zeker zullen gebruiken in hun dagelijks leven en waar ze echt naar uitkijken? dan ben je hier aan het juiste adres!

Perfect voor groepen en teams

Er zijn nog meer voordelen: er zijn kwantumkortingen beschikbaar, dus als je veel van dezelfde eenheden koopt, wordt de eenheidsprijs sterk verlaagd. Wat bedoelen we daarmee? Wel, hierdoor is dit product het ideale geschenk voor groepen, teams en allerlei evenementen.

Gepersonaliseerde flexibele plastic sportfles