Tritan fles voor kinderen bedrukken

fles
€ 14,95
Geleverd tussen 24-25 juni met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 9 uren 35 minuten.

Kleur
Details
  • Afmetingen: 16 cm (hoogte) x 7ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: 440 ml.
  • Materiaal: Tritan (BPA vrij plastic). Sterk en lichtgewicht.
  • Inclusief rietje en handvat.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendig.
  • ID: #16788-349538
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Tritan flessen met rietje voor kinderen

Ben je op zoek naar een herbruikbare fles, gemaakt van een materiaal dat ideaal is voor kinderen, resistent, veilig en ook met een ingebouwd rietje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden gepersonaliseerd met de naam van uw kind, een foto, een afbeelding van een dier of hun favoriete stripfiguur. Ze zullen graag uit hun fles drinken.

Omdat ze een ingebouwd rietje hebben, zijn ze heel gemakkelijk te gebruiken: ze hoeven alleen maar een beetje op het uitsteeksel te duwen om het eruit te halen of op te pakken; de drinkfles heeft ook een handvat om het te dragen. Tenslotte, om het bij te vullen, draai je gewoon de dop eraf? Eenvoudig en effectief!

Wat is Tritan materiaal?

Tritan is niet echt een materiaal: het is een merknaam. Het is een nieuwe generatie recycleerbare copolyesterharsen, een kunststof zonder BPA en BPS (stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid), met de optimale kwaliteiten voor het maken van herbruikbare waterflessen zoals wij die hier aanbieden: breukvast en licht van gewicht. Het geeft geen smaken of geuren door aan voedsel. Om al deze redenen is de tritan fles de beste optie voor gebruik door kinderen.

Glas, staal, plastic... op de markt vinden we eindeloos veel flessen en materialen. Een paar jaar geleden verscheen Tritan, en dat is het perfecte alternatief voor kinderen: het is niet breekbaar zoals glas, het is niet zwaar zoals staal, en het bevat geen chemicaliën zoals conventioneel plastic.

De laatste tijd wordt conventioneel plastic, hoewel het de hoofdrol speelt in op kinderen gerichte artikelen, steeds meer afgewezen door de bevolking als geheel vanwege de gezondheidsrisico's die het met zich mee kan brengen. Kortom: tritan is het materiaal bij uitstek voor deze gevallen.

Tritan drinkfles met rietje

De beste drinkfles voor kinderen voor dagelijks gebruik

Kinderen zijn kinderen. Het is normaal en gebruikelijk dat ze dingen uit hun handen laten vallen. Dit geldt ook voor glazen of flessen. Natuurlijk moeten glazen voorwerpen altijd uit de buurt van hun kleine handjes worden gehouden, vanwege het risico van snijwonden. Anderzijds zijn metalen voorwerpen, hoewel oneindig veel duurzamer dan glas, zwaarder en dus moeilijker te hanteren. Daarom is deze Tritan drinkfles perfect: hij breekt niet en weegt heel weinig. De fles is niet geschikt voor de vaatwasser en de magnetron: alleen handwas.

Tijdens uitstapjes, naschoolse activiteiten, of gewoon in het dagelijks leven: deze Tritan flessen zijn voorbereid op continu gebruik en zelfs misbruik door kinderen. Dankzij hun duurzaamheid zijn ze de ideale metgezellen voor al hun avonturen. Ze kunnen ze in hun rugzak dragen zonder bang te zijn dat ze breken of te zwaar zijn, zodat ze altijd water, melk of wat dan ook bij de hand hebben. Omdat ze een ingebouwde dispenser als rietje hebben, is er geen risico dat de fles vuil wordt, zodat ze hem alleen kunnen gebruiken en zich autonoom en onafhankelijk voelen (iets wat heel belangrijk is voor hen en hun gevoel van eigenwaarde).

Kies kleur en personaliseer naar wens

Onze Tritan flessen zijn niet alleen volledig te personaliseren, maar hebben ook verschillende en heldere kleuren waaruit je kunt kiezen. Wat de personalisering betreft, kun je jouw fles vanaf nul creëren, met uw eigen ontwerp, tekening, foto en tekst, of je kunt kiezen voor de vooraf ontworpen modellen die wij je in de editor aanbieden. Geen zorgen, het werkt heel intuïtief en je kunt deze modellen naar eigen inzicht bewerken, toevoegen, verwijderen of plaatsen wat je maar wilt, hoe en waar je maar wilt... Het hangt allemaal af van jouw verbeelding!

Waar wacht je nog op om die plastic flessen met pensioen te sturen en over te stappen op Tritan flessen? Personaliseer de jouwe of die van je kleintje en maak gehydrateerd blijven tot kinderspel.

Gepersonaliseerde drinkflessen voor kindeen in diverse kleuren