Oprolbaar stoffen krijtbord met gepersonaliseerde opdruk

€ 19,95
Aantal:
Krijtbord
Afwerking
 • Afmetingen: 43 cm (breedte) x 32 cm (hoogte)
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Inclusief 12 gekleurde krijtjes en een zeemdoek.
 • Met stroken stof om het bord opgerold te houden.
 • Met 2 stoffen zakken om de krijtjes in op te bergen.
 • Materiaal: 100% polyester. Machine wasbaar.
 • ID: #16070
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
820e5b0f447892fbe4ba9cbbc17d57b319366a80
d0c990b275fc39011cd808dfccbc6d6c2d70afad
87bf8f32a8046dba36efdae078fe564c9efb5776

4,29
7 Beoordelingen
5
71 %
4
14 %
3
0 %
2
0 %
1
14 %
Customers Reviews
user social avatar
Florent bernard (Moisdon la riviere, FR)
20/12/2022
"Andere ontwerpideeën zijn welkom."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
t
Tereza (Ceské budejovice, CZ)
29/11/2022
"Super"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
C
Cristina (Alessandria, IT)
30/09/2022
"Het zal een geweldig cadeau zijn voor een speciaal kind! Zeer actief, maar die zich zal kunnen ontspannen terwijl hij of zij tekent, waar hij of zij ook is, dankzij het praktische nut van het gepersonaliseerde oprolbare bord!"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
K
Karla patricia (Zaragoza, ES)
29/03/2022
"Ik vind het heel mooi!!! En als we op reis gaan vinden ze het heerlijk om mee te gaan 😍😍"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
A
Ana (Oleiros, ES)
01/01/2022
"Beautiful"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Oprolbaar stoffen krijtbord met gepersonaliseerde opdruk voor kinderen

De oprolbare krijtborden van stof zijn het meest trendy item van de laatste jaren. Ze zijn een superpraktisch accessoire dat je kinderen overal mee naartoe kunnen nemen. Het is heel gemakkelijk in het gebruik omdat het oprolbaar is. Als het niet gebruikt wordt kan het daardoor gemakkelijk opgeborgen worden in een tas.

Je kind kan zich op elk moment uitleven, want de oprolbare krijtborden zijn de ideale aanvulling om te kunnen spelen zonder iets meer nodig te hebben dan een schoolbord en krijt. Plezier is gegarandeerd, je hoeft alleen maar te bedenken wat je wilt spelen en dat met je krijtstrepen waar te maken.

Onze oprolbare stoffen krijtborden zijn te personaliseren, waarbij je uit een groot aantal ontwerpen kunt kiezen die we beschikbaar hebben. Je kunt ook je eigen ontwerp maken met onze online editor. Je kan de gewenste afbeelding uploaden, zoals een foto van de familie of van het kind aan wie je het krijtbord gaat geven, een grappige zin, hun naam, etc. Er zijn eindeloze mogelijkheden om de krijtborden uniek te maken.

Het krijtbord heeft twee zakjes om de krijtjes in te bewaren waarmee we leuk zullen spelen en ook een stoffen riem om het op te rollen zodat we het op een gemakkelijke en comfortabelemanier kunnen vervoeren.

Bovendien zit er als cadeau een doosje bij met 12 gekleurde krijtjes en een zeemdoek waarmee je je tekeningen en spelletjes zo vaak kunt uitwissen als je maar wilt. Je zult gegarandeerd een leuke tijd beleven met je krijtbord.

title

Voordelen van het gebruik van het stoffen krijtbord

We proberen steeds minder gebruik te maken van papier in ons leven. Met dit stoffen oprolbaar krijtbord kunnen de kleintjes zo vaak tekenen en wissen als ze willen zonder voortdurend papier te moeten gebruiken. Dit artikel zorgt voor de planeet. Wij zijn er zeker van dat het verbruik van papier in jouw huis drastisch zal verminderen met onze oprolbare krijtborden met gepersonaliseerde opdruk.

Laten we het gebruik van elektronische apparaten zoals tablets tijdens het reizen vermijden. Je kind hoeft niet langer een film te kijken of met de tablet te spelen tijdens auto-, trein- of vliegreizen. Het zal geen saaie reis zijn als je een van onze gepersonaliseerde stoffen krijtborden mee op reis neemt. Je kinderen kunnen zo vaak tekenen, schilderen, schrijven en gummen als ze willen. Ze kunnen het optellen en aftrekken oefenen dat ze op school leren of drie-op-een-rij spelen met hun vriendjes of broertjes en zusjes.

Onderhoudstips

Hier vind jeu enkele tips om je krijtbord zo lang mogelijk als nieuw te behouden - we zijn er zeker van dat je er nog vele, vele jaren plezier van zult hebben als je er goed voor zorgt!

 • Zoals de naam al zegt, is het een oprolbaar schoolbord; dus moeten we het niet opvouwen, maar oprollen. Als we het vouwen kan de stof van het schoolbord buigen en een spoor achterlaten dat het later moeilijk maakt om met de krijtjes te schrijven.
 • Het kan in de wasmachine worden gewassen (altijd met korte wasbeurten in koud water om beschadiging van de materialen te voorkomen), hoewel het aan te raden is om het met de hand te wassen. Wanneer de kinderen het gebruiken, kunnen ze het afvegen met de bijgesloten zeemdoek en wanneer ze klaar zijn, kunnen ze het afvegen met een vochtige doekje om het vrij te laten van de resten die het krijt heeft achtergelaten, zodat er geen vlekken op de stof aan de achterkant komen. Hiermee verlengen we de levensduur zonder moeite en zonder dat je het merkt.
 • Het wordt aanbevolen dat wanneer we het bord gaan gebruiken het op een effen en stevige ondergrond te gebruiken. Gebruik het op een tafel, de vloer, de muur, etc, want op deze manier zullen we op een comfortabelere manier tekenen en zullen onze tekeningen er veel beter uitzien.
 • Het bord mag niet worden gestreken, want als we het strijken beschadigen we het krijtdoek en kunnen we het niet meer gebruiken. Als je het gebruikt zoals wij aanbevelen, hoef je er niet eens aan te denken om het te strijken; het zal altijd perfect zijn.

Ideeën om te spelen met onze stoffen krijtbord

Als we aan een stoffen krijtbord denken, is het eerste wat in ons opkomt tekenen, tekenen en nog eens tekenen. Er zijn echter nog veel meer dingen met het krijtbord te doen dan tekenen. Hier zijn enkele suggesties van spelletjes om je met je gezin te amuseren; alles wat je nodig hebt is een stoffen bord, krijt (en zeem voor het geval dat nodig is) en een heleboel plezier!

 • Drie-op-een-rij ("Tic-Tac-Toe"): Wie heeft er nooit "drie-op-een-rij" gespeeld? Dit spel is universeel en tijdloos. Hoe oud we ook zijn, een drie-op-een-rij spelletje zal ons altijd aan het lachen maken en een beroep doen op onze vindingrijkheid om onze speelkameraad te verslaan. Het is een spel voor twee spelers, heel eenvoudig te spelen op een schoolbord. Het bestaat uit het trekken van drie horizontale lijnen en drie verticale lijnen die negen vierkanten vormen, waarvan elke speler er beurtelings één markeert, waarbij de ene speler de "X" is en de andere de "O". De eerste speler die drie opeenvolgende vierkanten gevuld heeft met zijn symbool, horizontaal, verticaal of diagonaal, heeft gewonnen.
 • Galgje ("Hang Man"): Net als bij drie-op-een-rij is dit een spel waarbij we altijd moeten lachen, terwijl we ons inspannen om ons poppetje zo weinig mogelijk lichaamsdelen te laten krijgen. Het spel bestaat uit twee delen. Eerst hebben we een verborgen woord waarin we zoveel stippen (of strepen) op papier zetten als er letters in het woord zijn. De andere speler(s) zullen letters noemen tegen de speler die de controle over het spel heeft. Elke keer dat een letter geraden wordt zal er een letter op de juiste plaats (stip of streep) van het woord geplaatst worden zodat ze het kunnen raden. Nu komt het tweede deel van het spel aan de beurt; als een speler een verkeerde letter noemt dat niet in het geheime woord voorkomt, dan zullen we lichaamsdelen aan onze pop toevoegen. Als we het hele lichaam van de pop op het krijtbord staat voordat we het geheime woord geraden hebben, of te veel foute raadpogingen gedaan zijn, zullen we verloren hebben.

Wij zijn er zeker van dat er geen saaie middag meer zal zijn, geen reis meer om in stilte een film te bekijken sinds onze stoffen oprolbare krijtborden deel gaan uitmaken van jouw dagelijks leven. Veel plezier! Ben je er klaar voor?

Labels van Oprolbare stoffen krijtbord