Gepersonaliseerde Tetris puzzel

Gepersonaliseerde Tetris puzzel

puzzel
€ 19,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 14,5 cm (Breedte) x 14,5 cm (hoogte) x 2,7 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: hout.
  • Aantal stukjes: 13.
  • Zowel de puzzel als de houten doos waarin hij wordt geleverd kan worden gepersonaliseerd.
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.
  • ID: #17122
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Houten puzzel met jouw foto op Tetris-stukjes

Een prachtig behendigheidsspel, elegant, resistent en gepersonaliseerd! De Tetris puzzel, met 13 houten stukjes en gepresenteerd in een mooie doos van hetzelfde materiaal (waarvan je het deksel ook kunt personaliseren), is het ideale product om jong en oud te verrassen.

Personaliseer de puzzelstukjes met een foto, een tekst, een tekening of een ontwerp dat je mooi vindt, en wij drukken het op één zijde op het oppervlak van de reeds gemonteerde puzzel en op het deksel van de doos. Je hoeft de persoon aan wie je deze Tetris-puzzel geeft alleen maar te verrassen: probeer hem eens gedemonteerd te geven, zodat hij of zij de foto of de boodschap zelf kan ontdekken!

Een origineel en blijvend cadeau

Iedereen herinnert zich graag mooie en belangrijke momenten, want het maakt ons gelukkig als we er alleen al aan denken. De meest gebruikelijke manier is foto's, maar het is duidelijk dat het afdrukken van de typische foto die in een album op de bovenste plank van de boekenkast terechtkomt niet de beste optie is? Stel je voor hoe mooi en leuk het eruit moet zien op een houten Tetris puzzel! Probeer het eens aan je vriend te geven met een foto van jullie laatste reis samen, aan je partner met een foto van jullie twee op het laatste familie-evenement, of aan je neefje met zijn favoriete tekenfilm naast zijn naam? Er zijn zoveel mogelijkheden!

Het beste aan dit product is het materiaal: een stevig hout dat bestand is tegen stoten, vallen en het verstrijken van de tijd. Om al deze redenen is het een ideaal cadeau voor de kleintjes: het is een veelgebruikt materiaal in pedagogische kinderspelletjes, dat hun logisch denken en ruimtelijke verbeelding zal stimuleren.

Gepersonaliseerde puzzel met Tetris stukjes

Maar... maar niet zo snel! Denk niet dat we het hebben over een spel dat alleen op kinderen is gericht... het is zeker niet zo eenvoudig in elkaar te zetten, en nog minder als de stukjes een geheime boodschap verbergen! Geniet alleen of in gezelschap van het ontdekken van wat de stukken verbergen.

Ideaal voor elke gebeurtenis en elke leeftijd

Verjaardagen, jubilea... Zelfs om die persoon te vragen de peetoom of peettante van je kind te worden! Het maakt niet uit voor welke gebeurtenis je staat: als je een ander cadeau zoekt dat niemand onverschillig laat, is de gepersonaliseerde Tetris-puzzel de ideale keuze.

Als de persoon die je wilt geven een fan is van logische spelletjes, als het een jong kind is en je hem of haar een origineel product van hoge kwaliteit wilt geven, of als je een belangrijke vraag wilt stellen aan een geliefde... zoek niet verder! Stel je voor hoe mooi het ontwerp, de foto, de tekening of de tekst kan zijn die je wilt toevoegen, en stel je hun gezicht voor als ze het zien? Wij leveren het gemonteerd, maar je kunt het ook gedemonteerd leveren zodat de persoon zelf kan ontdekken wat er op staat, of gemonteerd zodat de reactie direct is. Jij kiest!

Personaliseer het met wat je maar wilt

Je kunt jouw ontwerp vanaf nul maken als je weet wat je wilt toevoegen. En als je dat niet weet, geen zorgen! Wij hebben een eenvoudige en intuïtieve online editor die je zal helpen de ontwerptaak te versnellen. Als je niet zeker weet hoe je het ontwerp moet maken, stellen we sjablonen ter beschikking waaruit je kunt kiezen, die je naar wens kunt wijzigen, afbeeldingen toevoegen of verwijderen. Een wereld van mogelijkheden in jouw handen om te verrassen met de Tetris puzzel!

Gepersonaliseerde houten Tetris puzzel