Speelkaarten bedrukken en maken

Speelkaarten bedrukken en maken

speelkaarten
€ 13,95
Kwantumkortingen

Model
Details
  • Afmetingen: 8,5 cm (Breedte) x 6 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Beschikbaar in poker-formaat (55 kaarten) of met Spaanse kaarten (48 kaarten).
  • Personaliseer de achterkant van de kaarten, met een zwart, rood of kaderloos frame.
  • Wordt geleverd in een transparant hoesje van hard kunststof.
  • Papier 300 gr. gelamineerd.
  • ID: #7608-532
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde speelkaarten

Hoeveel jaren er ook voorbijgaan, kaarten zijn een klassiek spel dat nooit uit de mode raakt. Je kunt ze met je vrienden of familie thuis spelen, in het zwembad, waar en wanneer je maar wilt. Onze gepersonaliseerde kaarten zijn nog completer, omdat je ze helemaal naar wens kunt ontwerpen met foto's of met een van onze vooraf ontworpen sjablonen.

Voordat je een mooie personalisatie maakt, moet je kiezen tussen onze twee opties:

  • Gepersonaliseerd Spaans kaartspel: het heeft 48 kaarten en bestaat uit goud, bekers, zwaarden en knotsen.
  • Gepersonaliseerd Frans kaartspel: het heeft 55 kaarten en bestaat uit klaveren, schoppen, harten en ruiten.

Op de achterkant kun je een ontwerp naar keuze maken. Het is een spel voor alle leeftijden om alleen of in gezelschap van te genieten. Hoewel het bekend is dat oudere mensen het meer spelen, is de waarheid dat iedereen het even leuk vindt, dus het is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.

Populairste spellen met elk type deck

Populaire spellen om te spelen met Spaanse kaarten

Mus: Mus is een spel van weddenschappen en strategie dat met z'n tweeën wordt gespeeld. Elke speler krijgt vier kaarten en door middel van verschillende inzetrondes proberen de spelers combinaties van kaarten te vormen die samen 31 punten opleveren. Communicatie tussen teamgenoten is essentieel om te beslissen wanneer mus (maximale inzet) moet worden gedaan en om te proberen de tegenstanders voor de gek te houden.

Chinchón: Chinchón is een eliminatiespel waarbij het de bedoeling is om combinaties te vormen van kaarten van dezelfde kleur of hetzelfde nummer. Elke speler krijgt zeven kaarten en de eerste die chinchón vormt (een combinatie van zeven kaarten van dezelfde kleur of hetzelfde nummer) wint de ronde. Het spel gaat door totdat een speler een bepaalde score heeft bereikt.

Gepersonaliseerde kaarten

Brisca: Brisca is een spel dat met z'n tweeën wordt gespeeld. Elke kaart heeft een specifieke waarde en per beurt wordt er één kaart gespeeld. De slag wordt gewonnen door de hoogste kaart of de kaart met de hoogste waarde volgens bepaalde regels. Het doel is om zoveel mogelijk slagen te winnen en punten te verzamelen.

Siete y Media: Siete y media is vergelijkbaar met blackjack. Het doel is om een hand te krijgen waarvan het totale aantal kaarten zo dicht mogelijk bij 7,5 ligt zonder over te gaan. De gezichtskaarten zijn een half punt waard en de aas is 1 of 11 waard, afhankelijk van de voorkeur van de speler. Het wordt gespeeld tegen de dealer en degene die het dichtst bij 7,5 komt, wint.

Tute: Tute is een spel van slagen in paren. Het doel is om bepaalde kaarten te krijgen die specifieke punten opleveren en om slagen te winnen om extra punten te verzamelen. Communicatie met je partner is cruciaal, want er zijn strategieën om tute te bereiken, wat het hoogste paar is.

Populaire spellen om te spelen met Franse kaarten

Póker: Poker is een kaartspel met vele variaties, maar de bekendste versie is Texas Hold'em. Spelers krijgen twee persoonlijke kaarten en delen vijf gemeenschappelijke kaarten. Het doel is om de beste combinatie van vijf kaarten te vormen om het spel te winnen.

Bridge: Bridge is een spel dat in paren wordt gespeeld. Elke speler krijgt 13 kaarten en het doel is om zoveel mogelijk slagen te winnen. Communicatie tussen teamgenoten is essentieel en het spel gaat gepaard met veilingen om de troefkleur te bepalen.

Canasta: Canasta is een passend en strategisch spel voor paren. Het doel is om canasta's te vormen, wat specifieke combinaties van kaarten zijn, en punten te verzamelen. Het wordt gespeeld met twee kaartspellen en er kunnen combinaties van kaarten van dezelfde rang worden gemaakt.

Gepersonaliseerd kaartspel

Blackjack: Blackjack is een kaartspel waarbij het doel is om een hand te krijgen waarvan de som zo dicht mogelijk bij 21 ligt zonder over de schreef te gaan. Het wordt gespeeld tegen de deler en de gezichtskaarten zijn 10 waard, terwijl de aas 1 of 11 waard kan zijn, afhankelijk van de voorkeur van de speler.

Cuarto: Cuarto is een spel waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk slagen te winnen en punten te verzamelen. Het wordt gespeeld in paren en elke speler krijgt 13 kaarten. Er zijn specifieke regels over welke kaarten elke slag winnen en strategie is de sleutel.

Dit zijn maar een paar spelletjes, maar er zijn er nog veel meer. Van solitaire tot multiplayerspellen, zodat je je kunt vermaken en vermaken met ons personaliseerde kaartspel.

Eigenaardigheden over het Spaanse dek

Het Spaanse kaartspel bestaat uit verschillende kleuren: goud, bekers, schoppen en knotsen. Elk van hen bestaat uit een aantal cijferkaarten en drie gezichtskaarten: boer, genummerd 10; ridder, genummerd 11; en koning, genummerd 12.

De kostuums vertegenwoordigen verschillende klassen van de samenleving in de Middeleeuwen. Zwaarden symboliseren de monarchie of de bourgeoisie; bekers, de kerk; goud, de koopmansklasse; en knotsen, de boeren.

Eigenaardigheden over het Franse dek

Franse speelkaarten werden al in het begin van de 15e eeuw gebruikt. Het zou zijn uitgevonden door Etienne de Vignolle, metgezel van Jeanne d'Arc. Etienne de Vignolle wordt in het Franse kaartspel afgebeeld als de hartenwachter.