Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Ballonnen bedrukken met naam en foto

ballon
9,95
Geleverd tussen 24-25 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 13 uren 14 minuten.

Vorm
Afwerking
Kleur

Details

  • Afmetingen: 45ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: folie.
  • Personaliseerbaar op 1 zijde.
  • Wordt leeg geleverd. Kan worden opgeblazen met lucht of helium.
  • Ze zijn voorzien van een veiligheidsventiel om ze opgeblazen te houden.
  • ID: #17508-569446
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde ballonnen voor feesten en evenementen

Vier je speciale momenten met elegantie en persoonlijkheid dankzij onze ongelooflijke gepersonaliseerde folieballonnen. Bij Wanapix presenteren we je de perfecte oplossing om een uniek en glanzend tintje te geven aan je evenementen, met deze folieballonnen met een metallic afwerking, ideaal voor bruiloften, doopfeesten, communies, verjaardagen en elke gelegenheid die het verdient om in de schijnwerpers gezet te worden..

De veelzijdigheid van onze gepersonaliseerde ballonnen kent geen grenzen. Ze worden onopgeblazen geleverd, zodat je de decoratie van tevoren kunt voorbereiden. Ze zijn snel en gemakkelijk op te blazen, met lucht, met een traditioneel rietje, of met helium voor een zwevend effect (hiervoor heb je een kleine heliumballonbus nodig). Bovendien hebben de grotere maten een ventiel waardoor de ballon opgeblazen blijft zonder dat je er een knoop in hoeft te leggen.

Het hoogtepunt van onze gepersonaliseerde ballonnen is de mogelijkheid om ze te personaliseren met elke foto, afbeelding, naam, nummer, logo of ontwerp dat je maar wilt. Wil je je gasten verrassen met een unieke en gedenkwaardige decoratie? Onze ballonnen bieden je de mogelijkheid om je mooiste foto of speciale boodschap vast te leggen, zodat je evenementen een onvergetelijke ervaring worden.

Diversiteit is de kern, daarom bieden we een variëteit aan vormen en kleuren zodat je de perfecte combinatie kunt vinden die past bij het thema van je evenement. Van harten en sterren tot meer klassieke vormen, onze folieballonnen geven elk feest een vleugje magie en verfijning.

Maak promotieballonnen of ballonnen voor privéfeesten

Wat het opblazen betreft, denk eraan dat de ballonnen met helium de neiging hebben om omhoog te gaan, waardoor een indrukwekkend effect ontstaat. Je zal ze moeten vasthouden om te voorkomen dat ze wegwaaien als je ze buiten gaat gebruiken (als je binnen bent, zullen ze aan het plafond blijven plakken). Aan de andere kant, als je ervoor kiest om ze gewoon op te blazen met lucht, kun je ze strategisch op de muur plaatsen of op een andere plek die je wilt benadrukken, omdat ze op hun plaats blijven (als je ze loslaat stijgen ze niet op, maar vallen ze op de grond) en een uniek decoratief tintje toevoegen.

Zonder twijfel zijn onze gepersonaliseerde folieballonnen de perfecte optie om een vleugje originaliteit en persoonlijkheid aan je feestelijkheden te geven. Of het nu voor intieme evenementen of grote feesten is, of als relatiegeschenk, deze ballonnen passen zich aan alle gelegenheden aan en maken er onvergetelijke momenten van.

Gepersonaliseerde ballonnen van folie