Onbreekbare mok bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Onbreekbaar, zelfs als hij van grote hoogte valt.
  • Kleur van de binnenkant te kiezen in: wit, blauw of roze.
  • Niet geschikt voor de magnetron en vaatwasser. Handwas.
  • Inhoud: 325 ml. BPA-vrij plastic.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Plastic mok voor kinderen

In elk huis kunnen we allerlei soorten mokken en kopjes van verschillende vormen en kleuren vinden. Als u een kleintje heeft, denk dan eens aan stevige mok. Onze gepersonaliseerde plastic mok met naam het zal u verrassen omdat ze hetzelfde formaat hebben als die voor volwassenen, maar met de bijzonderheid dat deze niet zal breken, zelfs niet als het op de grond valt.

Deze plastic mok voor kinderen kan naar wens worden gepersonaliseerd met foto's, tekst, tekening, het combineren van foto met een tekst of het kiezen van één van onze vooraf ontworpen sjablonen. U heeft veel mogelijkheden om de beste plastic mok te maken, er zal geen andere zijn zoals u die ontwerpt.

Maar het personalisatie proces stopt daarmee nog niet, want u kunt ook de kleur van de binnenkant van de mok kiezen: wit, blauw of roze. Kies degene die het beste bij uw ontwerp past, zodat het resultaat spectaculair is.

Het heeft een inhoud van 325 ml, wat het ideaal maakt voor de kleuterschool, scholen, kampen, excursies ... Plaats de naam of foto zodat ze hem niet zullen kwijtraken.

Veiligheidsgarantie

Onze onbreekbare plastic mok is BPA-vrij. Met andere woorden, bevat geen BPA , wat staat voor bisfenol-A, een chemische stof die gezondheidsrisico's kan opleveren. Daarom kunt u volledig vertrouwen op het voedselgebruik van deze bekers, met alle veiligheidsgaranties.

SGS garantía de seguridad