Gepersonaliseerd vloerkussen bedrukken met foto

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Buitenkant van waterdichte Oxford stof.
  • Met handvat om gemakkelijk te verplaatsen.
bekijk meerbekijk minder
Beschrijving

Vloerkussen voor binnen- en buitengebruik

Origineel gepersonaliseerd vloerkussen, waarop wij de door u gewenste afbeelding of ontwerp aan beide zijden kunnen bedrukken. De hoes is gemaakt van waterdichte stof, zodat u het zowel binnen als buiten (tuin, terras) kunt gebruiken.

Inclusief handvat, zeer praktisch voor het eenvoudig verplaatsen van de ene naar de andere kamer.

Deze vierkante vloerkussens zijn een perfecte oplossing voor wanneer er veel personen op bezoek komen van vrienden of familie. Met deze kussens creëert u enkele comfortabele zitplaatsen.

Alhoewel vloerkussens geschikt zijn voor alle leeftijden, worden ze vaak gebruikt als vloerkussen voor kinderen, omdat een kind makkelijker op de vloer kunnen zitten dan volwassenen.

Ze worden ook gebruikt bij evenementen, op plaatsen zoals paviljoens of aula's, waar gesprekken, lezingen of shows kunnen plaatsvinden, en het publiek, kinderen of volwassenen, op de vloer zitten.

Zitverhoger

Door de mogelijke toepassingen van dit zeer veelzijdige product kan het kussen ook als stoelverhoger worden gebruikt. Door zijn grootte is hij volledig geschikt voor standaard stoelen, dus voor kinderen onder de 1.30 (ongeveer) is het plaatsen van dit kussen als zitverhoger een zeer praktische oplossing.

Onderhoud

Als het vuil wordt, maak het dan schoon met een schone, licht vochtige spons.