Kartonnen doosjes bedrukken en maken

€ 7,95
Aantal:
#3343
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Gepersonaliseerd kartonnen doosje, zijkanten inbegrepen.
  • Ecologisch karton: voldoet aan de PEFC- en FSC-certificaten.
  • Ideaal voor het opbergen van spellen, puzzels, papier, enz.
  • Full colour bedrukking.
Beschrijving

Hoe kunt u een kartonnen doos versieren?

Als u het saai vind worden om altijd dezelfde cadeauverpakking te maken, hebben wij nu de mogelijkheid om het eens anders te maken. Onze kartonnen doosjes zijn volledig gepersonaliseerd, inclusief de zijkanten. U kunt het voor diverse doeleinden gebruiken en u kunt uit verschillende formaten kiezen. Kies degene die het beste bij u past.

Dit is de origineelste manier om een cadeau in te pakken als u iemand wilt verrassen. Denk eens aan wat de betreffende persoon leuk vindt of wat zijn hobby’s zijn om een gepersonaliseerde doos te maken. Selecteer gewoon uw favoriete foto of een leuk ontwerp, de verrassing is an dubbel: voor het cadeau en voor de origineel gemaakte doos, exclusief ontworpen voor die persoon die het cadeau zal ontvangen.

Wat te doen met de kartonnen doos?

Hoewel ze vooral een decoratief gebruik hebben voor het inpakken van cadeaus, kunt u het ook voor veel andere dingen gebruiken. Bewaar uw spelletjes, puzzelstukjes of papieren in dit leuke persoonlijke item. Verschillende opties zodat u alles wat u belangrijk vindt overzichtelijk opgeborgen heeft en niet zoek raakt.

Het is erg praktisch, vooral voor het bewaren van foto's. Als u het niet leuk vindt om het in een album te plaatsen, kunt u het nu in de doos opbergen en deze in verschillende thema's verdelen: feestdagen, Kerstmis, de familie ... Alle thema's die u zich maar kunt bedenken. Op basis daarvan ontwerpt u de doos met diverse kleuren en zet u de titel van de foto's erop. Het is een andere manier om ze te organiseren en ze zullen prachtig bewaard blijven.

Gepersonaliseerde doos bedrukken

De vervaardiging van dit product is handgemaakt. Om deze reden, als u meerdere eenheden van dozen met hetzelfde ontwerp aankoopt, zullen ze niet volledig identiek zijn aan elkaar. We besteden veel zorg aan hun productie.