Gepersonaliseerde waaiers

€ 8,95
Aantal:
Selecteer een optie: Stof
  • Afmetingen: 43 cm (breedte) x 23 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Gepersonaliseerd door gravure.
  • Materiaal stang (greepgedeelte): hout.
  • Materiaal land: keuze uit stof (kleuren) of hout.
  • Hout: gravure op het waaierblad. Stof: gravure op de buitenste houten staaf.
  • ID: #17206
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
13b961eb0646ab08248bc5c30b6f28fdb4ff2c2b
abb18a888926a161f54f6efe6bb8976e7ff0fc42
d534c870f7acb52a1c60a3e21d56ed069b91a64b

5
1 Beoordelingen
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
L
Laura (Zaragoza, ES)
kocht: Waaier
10/05/2023
"Zeer goede kwaliteit waaier, de toon van het hout is zeer mooi en de gravure is perfect. Hij wordt geleverd in een perfecte doos om cadeau te geven."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Waaiers met gravure

Als je op zoek bent naar een uniek en origineel detail voor jouw evenementen of gewoon een praktische aanvulling om de hitte te bestrijden, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze gepersonaliseerde waaiers zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail, zodat je kunt genieten van een duurzaam en elegant product. De waaierstokken of handvatten, die het gedeelte zijn waar je de waaier vasthoudt, zijn gemaakt van hout. De personalisatie gebeurt door middel van gravure op het hout, wat zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Afhankelijk van het gekozen model, zul je merken dat de personalisatie op verschillende gebieden plaatsvindt. Bij stoffen waaiers wordt de personalisatie aangebracht op de buitenste stok (dus zichtbaar wanneer de waaier gesloten is). Daarentegen wordt bij stoffen waaiers het oppervlak van de volledig geopende waaier gepersonaliseerd, dus op het "land" van de waaier (zichtbaar wanneer de waaier geopend is).

Als u de waaier wilt personaliseren, kunt u een van onze gratis voorontworpen sjablonen gebruiken, of de personalisatie helemaal zelf maken. Met onze online editor is dat eenvoudig en intuïtief. En dankzij de preview kunt u zien hoe de waaier eruit komt te zien voordat u de bestelling afrondt.

Maar u kunt niet alleen de zijkant van de schacht aanpassen. U kunt ook kiezen tussen stof of fijn hout voor het hoofdgedeelte van de ventilator (dat deel wordt "country" of "landscape" genoemd). Kiest u voor een stoffen landschap, dan kunt u kiezen uit een groot aantal kleuren en patronen om het exemplaar te vinden dat het beste bij uw smaak en stijl past. Kiest u voor een houten landschap, dan geniet u van een zachte en aangename textuur en een natuurlijke en elegante uitstraling.

Ventilatoren zijn een ideaal accessoire voor elke gelegenheid, vooral in de zomer of op warme plaatsen. Naast een aangenaam gevoel van frisheid hebben waaiers een lange geschiedenis als symbool van elegantie en distinctie. Sinds de oudheid worden ze door mannen en vrouwen uit alle culturen gebruikt als perfecte aanvulling op elke outfit.

Gepersonaliseerde waaiers met gravure

Maar ze zijn niet alleen een esthetisch accessoire. Ventilatoren hebben ook een praktisch nut: ze helpen de lichaamstemperatuur te regelen en voorkomen een hitteberoerte. Ze zijn ook heel praktisch voor elke situatie waarin je een beetje frisse lucht nodig hebt, zoals in het openbaar vervoer, op kantoor of op straat.

Gepersonaliseerde bruidswaaiers

Gepersonaliseerde ventilatoren zijn een perfect geschenk voor elk evenement of feest, vooral voor bruiloften. Het geven van een gepersonaliseerde waaier aan elke gast is een elegant en praktisch detail dat zij zeker zullen waarderen, vooral voor bruiloften die in de zomer plaatsvinden. Omdat u ze bovendien kunt personaliseren met een tekst of ontwerp van uw keuze, kunt u uw evenement een persoonlijk en uniek tintje geven, waardoor het nog specialer en gedenkwaardiger wordt. U kunt gepersonaliseerde huwelijkswaaiers personaliseren met de datum van de bruiloft, de naam van de bruid en bruidegom, enz.

Het is een perfect detail, want enerzijds kunnen de gasten de ventilator gebruiken tijdens de huwelijksceremonie, of in het restaurant, als ze het warm hebben. Maar het is ook een herinnering aan de bruiloft voor het leven. Ze kunnen de waaier mee naar huis nemen en telkens als ze het gepersonaliseerde handvat zien, zullen ze zich deze speciale dag herinneren.

Promotiewaaiers met korting

Er zijn kwantumkortingen beschikbaar, dus hoe meer waaiers u koopt met hetzelfde ontwerp, hoe goedkoper de eenheidsprijs van elke waaier wordt. Deze kortingen zijn perfect voor wie goedkope gepersonaliseerde waaiers nodig heeft voor bruiloften, doopfeesten, communies, merchandising, evenementen of reclame.

Promotiewaaiers met korting