Keramische bloempot bedrukken en maken

bloempot
€ 9,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 12 uren 7 minuten.

Details
  • Afmetingen: 10 cm (hoogte) x 9ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: keramiek.
  • Diameter onderkant: 6,5 cm.
  • Diameter bovenkant: 9,4 cm.
  • Kleur: wit
  • ID: #13646
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Persoonlijke bloempotten

Planten cadeau geven is iets wat nooit uit de mode zal raken. Planten brengen rust en kalmte in elk huis, en welk huis heeft geen plant? Welnu, als je een van die personen bent die zelfs kunstplanten laten sterven, dan zullen we zullen het op een ander moment in een post hebben over wat kan kosten om sommige planten in leven te houden.

Het cadeau geven van een plant heeft een speciale symboliek. Iets dat je met liefde verzorgt en dat je ziet groeien met slechts een beetje water en veel liefde. Iets organisch dat groeit dankzij jouw toewijding en jouw tijd.

Wat als we dit geschenk verbeteren? Wij bieden je nu de mogelijkheid om dit cadeau nog specialer te maken. Persoonlijke potten, gemaakt van keramiek, die je kunt personaliseren met elk ontwerp of foto die je te binnen schiet. Geef een ander tintje aan je huis met onze gepersonaliseerde plantenpotten.

De bloempot is wit, maar je kunt het personaliseren met elk ontwerp, foto of tekst die je maar wilt. Hoe origineler het is, hoe beter het eruit zal zien als decoratie. Maak het kleurrijk en elke kamer zal er veel vrolijker en gezelliger uitzien.

Gemaakt van keramiek, met klein formaat zodat je het kunt neerzetten als decoratie op je balkon, terras, tuin of met een kleine kunstplant op een meubel. De pot heeft een gat in de basis om het water te filteren dat overblijft na het water geven aan de planten of bloemen. De diameter is 6,5 cm aan de basis en 9,4 cm aan de top. Dit is een ideale maat zodat je er meerdere bij elkaar kunt zetten om een perfect bloemstuk te vormen.

Maak je eigen persoonlijke bloempot

Hoe kun je jouw bloemenpot personaliseren

Op onze website vind je tal van ontwerpen om je ideale bloempot te personaliseren. En als er geen bij zit die je bevalt, kun je hem met onze editor helemaal naar eigen smaak maken.

Kies je favoriete foto, een gekleurde achtergrond en een zin, wat je maar kunt bedenken; wij maken jouw perfecte bloempot. Is je moeder binnenkort jarig en wil je haar verrassen? Kies een foto van je kinderen, upload die in onze editor, voeg een speciale zin toe zoals "Gelukkige Verjaardag Oma, We houden van je, Lucas en Maria", voeg haar favoriete bloem of plant toe en je hebt het perfecte cadeau voor haar. Ze zal het geweldig vinden en er met liefde voor zorgen!

Er zijn talloze mogelijkheden om je bloempotten te personaliseren op onze website.

Wanneer een gepersonaliseerde bloempot cadeau te geven

Persoonlijke bloempotten zijn een geschikt cadeau voor vele evenementen, zoals communies, bruiloften, doopfeesten en andere evenementen. Een klein, nuttig en mooi geschenk dat je naar eigen smaak kunt personaliseren om het bij elk feest cadeau te doen.

Ben je de communie van je kind aan het organiseren en weet je niet wat je moet geven? Kies een foto van hen, upload die in onze editor, voeg hun naam en de datum van de communie toe en je hebt het perfecte cadeau voor de gasten op hun speciale dag. Het is ook perfect wanneer je net je eigen bedrijf hebt geopend en je een cadeau wilt geven aan de aanwezigen bij de inhuldiging; zet er je bedrijfslogo op, voeg er een aromatische plant aan toe en voilà, je gasten zullen verbaasd zijn dat je zo'n origineel geschenk voor hen hebt gemaakt.

Geef persoonlijke keramische bloempotten cadeau

Planten zijn altijd een fantastisch cadeau en als ze in een gepersonaliseerde pot gegeven worden nog meer. Vanaf nu kun je van elke dag de lente maken met onze gepersonaliseerde potten.