Houten kistje met foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Afdruk van hoge kwaliteit op hout. Materiaal: natuurlijk hout.
  • Met scharnieren en metalen sluiting.
  • Full colour afdruk.
  • Veelzijdig product.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Houten kisten met fotos

Als je een persoon bent die van orde houdt, raden we je onzehouten kisten. U kunt ze personaliseren met de foto, tekst of het ontwerp dat u wilt, waardoor ze een heel bijzonder tintje krijgen.

Ze zijn gemaakt van natuurlijk hout en de bedrukking is direct in full colour op het hout. U kunt de textuur van het beslag kiezen, d.w.z. of u liever heeft dat het ontwerp gemakkelijk in het materiaal wordt geïntegreerd of niet. We hebben verschillende modellen om uit te kiezen, dit zijn hun verschillende kenmerken:

  • Gepersonaliseerde rechthoekige houten kisten: we hebben twee modellen in twee verschillende maten, zodat u het model kunt kiezen dat het beste past bij wat u zoekt. Aan de achterzijde zijn scharnieren voor het openen en sluiten. De ene heeft een tweedelige metalen sluiting en de andere een zeer elegante borstsluiting.
  • Gepersonaliseerde vierkante houten kisten: is ons enige vierkante model en ook het kleinste. Het heeft scharnieren in het achterste deel die het openen en sluiten van twee delen vergemakkelijken, voor een betere bescherming van de inhoud.

U kunt een van onze templates kiezen (een paar teksten wijzigen) of een compleet nieuw ontwerp maken. Zie je hoe gemakkelijk het is? Het is heel gemakkelijkom een houten kist te personaliseren omdat het zeer intuïtief is.

Wat kunt u doen met de houten kisten?

We zijn er zeker van dat als je ze ziet, je hebt al veel toepassingen voor onze luidsprekers bedacht, maar als je nog steeds niet weet hoe je ze moet gebruiken, hier zijn enkele Ideeën voor het gebruik van de kisten:

  • Maak van de kist een schatkist: gebruik de houten kist als schatkist en bewaar al je hangers, armbanden, ringen en horloges. U kunt onze verschillende maten dozen combineren en uw gedistribueerde juwelen naar wens in elk van hen plaatsen.
  • Geef je cadeau op een speciale manier: de typische tassen en dozen zijn niet origineel. Kies onze houten modellen om een cadeau te maken en verras deze persoon twee keer. Het enige wat u hoeft te doen is een mooi ontwerp te maken om het verschil te maken..
  • Een ander decoratief element: Je kunt de houten kisten plaatsen waar je ze nodig hebt: in de ingang (om je sleutels op te bergen), op planken, tafels of nachtkastjes om je spullen op te bergen. Kies een mooi ontwerp, afhankelijk van waar u het wilt plaatsen en het zal perfect zijn..
Gerelateerde producten