USB stick bedrukken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Geheugen: 16 GB.
  • Bedrukt aan één zijde.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Gepersonaliseerde USB-stick

Als u de capaciteit van de harde schijf van uw computer niet wilt overbelasten, kunt u het beste beginnen met het gebruiken van gepersonaliseerde pen drives met foto. Op deze manier kunt u informatie van uw harde schijf vrijmaken en een kopie op een veilige plaats opslaan, zodat u, in het geval dat de computer kapot gaat, uw belangrijkste bestanden nog heeft. Onze gepersonaliseerde USB stick hebben een grote capaciteit zodat u elk type bestand kunt opslaan.

Hoe personaliseer ik mijn USB

Als u de keuze heeft gemaakt er één aan te schaffen, zoek dan een tekst, logo of afbeelding die u erop wilt hebben en wij bedrukken het in full colour. Ze zijn aan beide zijden gepersonaliseerd en u kunt het aan elke zijde een andere afbeelding kiezen.

U kunt uw eigen gepersonaliseerde USB stick ontwerpen zonder een minimale afname. We hebben veel vooraf ontworpen sjablonen waaruit u kunt kiezen en als u creatiever bent kunt u gebruik maken van onze editor waar u het gewenste ontwerp zelf kunt maken. In onze online winkel kunt u uw gepersonaliseerde pen drive kopen en bewerken. U kunt mede een voorbeeld zien, hoe het er ongeveer uitziet voordat u de bestelling maakt.

Het is een zeer origineel cadeau op data als Kerstmis of verjaardagen. Het is ook leuk voor een cadeau voor een leraar, bovendien is het een zeer economische pendrive.

USB stick als bedankje bij een bruiloft

De pen drive is erg populair als bedankje bij een bruiloft: gepersonaliseerd met de namen of initialen van de bruid en bruidegom, de datum van de bruiloft of met een klein icoontje. Op deze manier krijgt u een gepersonaliseerde gepersonaliseerde pen drive als cadeau voor alle gasten. Naast het feit dat het een cadeau voor zowel mannen als vrouwen geschikt is, is het erg nuttig. Het kan ook worden gegeven bij doop en communie aan de genodigden. Weet u niet wat een memorystick is? Het heeft vele namen, die elk allemaal hetzelfde aanduiden maar met een verschillende naam: USB-staafje, geheugenstick, pendrive, USB-pen, datastick, flash-drive, insteekgeheugen... En hoe noemt u het?

Gepersonaliseerde plastic USB-stick

De meest klassieke USB-stick uit onze catalogus: plastic USB-stick. Onze gepersonaliseerde plastic USB-stik heeft een royaal geheugenruimte (16 GB) zodat u elk type bestand kunt opslaan. Dit product heeft een 360 graden draaibare metalen behuizing en geen dop, zodat u deze nooit verliezen zal. Dit type roterende USB stick is ook bekend als Twister.

Kleuren voor elke smaak

Kies uit zes verschillende kleuren: zwart, groen, rood, wit, blauw en van hout. U beslist welke het beste past bij het ontwerp dat u wilt maken. U kunt één stuk bestellen, als een cadeau voor de persoon die u wilt. Maar er is ook een korting op hoeveelheden mogelijk, voor grotere bestellingen van goedkope pendrives voor reclame, bedrijven en evenementen, enz.

U kunt uw eigen ontwerp maken van uw gepersonaliseerde plastic USB zonder minimale bestelling. We hebben ook vooraf ontworpen sjablonen, makkelijk zodat u de sjabloon kunt kiezen die u het beste bevalt. En als u creatief bent, kunt u onze editor gebruiken om uw eigen ontwerp te maken.

Dit is een zeer regelmatig terugkerend geschenk voor bedrijven, of als reclamedetail Want dankzij de hierboven vermelde kwantumkorting kunt u goedkope gepersonaliseerde pendrives kopen door meerdere identieke eenheden te bestellen.

De gepersonaliseerde USB-sleutelhanger zijn zeer nuttig, vooral voor studenten, maar ook voor iedereen die een computer heeft. Ze hebben een kleine opening zodat deze bijvoorbeeld makkelijk bij uw sleutels kunt ophangen, zodat u het niet kwijt raakt.

USB in creditcard formaat

Jaren geleden zou niemand het gezegd hebben, maar de waarheid is dat het vandaag de dag sterk aanbevolen wordt om altijd een USB stick bij zich te dragen. Voor op kantoor, als u bij een familielid of vriend bent.... er kan zich een situatie voordoen waarin u documenten, foto's, video's enz. wilt opslaan.

Voor deze situaties is deze USB stick in creditcard formaat ideaal. Door zijn grootte en vooral zijn dunne dikte kunt u hem, samen met de rest van uw kaarten, in uw portemonnee bewaren. Dus, zonder veel ruimte of gewicht in beslag te nemen, en heeft u de USB-stick altijd bij de hand.

Deze USB-kaart heeft een geheugen van 16 GB, groot genoeg om meerdere documenten, afbeeldingen of elk type bestand te kunnen bewaren.

U kunt de kaartaan beide zijden, in full colour, personaliseren. U bepaalt het ontwerp, foto, logo, tekst, iconen enz. Alles zoals u het wilt! 100% van de kaart is bedrukt aan beide zijden.

Het pendrive gedeelte is roteerbeer zodat het eenvoudig in de gewenste computer of apparaat geplaatst kan worden. Het gedeelte is zo weer terug te draaien, waardoor het weer een platte kaart wordt.

Dit product is ideaal voor persoonlijk gebruik, evenals voor relatiegeschenken of evenementen, met daarop uw naam en contactgegevens.

Ook voor bedankjes bij bruiloften, doopfeesten, communies en soortgelijke gelegeneheden. Aan de ene zijde kiest u de foto, en aan de andere kant de naam, datum en plaats.

Daarnaast is er ook kwantumkorting mogelijk, dus als u meer aantallen van dezelfde afbeelding besteld, des te goedkoper het per stuk zal worden.

Gepersonaliseerde USB-stick 100% hout

Het gebruik van USB-sticks is aan de orde van de dag, want zowel op het werk, kantoor als thuis nemen en bewaren we altijd afbeeldingen, muziek, video's en allerlei soorten bestanden.

Deze pendrive heeft een geheugen van 16 GB, dus genoeg ruimte om allerlei bestanden op te slaan.

U kunt het personaliseren aan beide zijden, geheel naar uw wensen, in full colour. Personaliseer het met een ontwerp, afbeelding, foto, tekst, datum, logo... wat u maar wilt.

Het heeft een houten behuizing die 360º draait en heeft geen dop, zodat deze niet te verliezen is. Dit type draaiende pendrive is ook bekend onder de naam Twister.

Dit USB-geheugenstick heeft de bijzonderheid dat het een volledig houten oppervlak heeft, zowel de behuizing als het roterende gedeelte. Dit maakt het een speciaal cadeau voor huwelijken, dopen en communies. Bij dit soort evenementen zijn USB-sticks een veelvoorkomend geschenk, omdat het een detail is met een praktisch gebruik. En vooral met dit houten elegante uiterlijk, in plaats van de kunststof pendrives, die vaker als reclamegeschenk worden gebruikt.

De meest chique USB-stick

Deze houten pendrive is misschien wel de meest stijlvolle USB-stick die u kunt vinden. De buitenbehuizing is gemaakt van hout en wanneer het gesloten is, ziet u alleen een klein rechthoekig, plat stukje hout. Op het eerste gezicht weet u niet wat het zou kunnen zijn.

Zodra u de dop verwijdert, ziet u de USB-aansluiting, klaar om gemakkelijk aan te sluiten op elk apparaat met een USB-poort.

De dop is magnetisch, voor een betere sluiting, zodat u de dop niet gemakkelijk verliezen zal. Wanneer gesloten is, geeft het de indruk dat het een klein blokje hout is zonder opening.

Het geheugen is 16 GB, grote geheugenruimte waar u duizenden foto's, tientallen video's en allerlei soorten bestanden en documenten kunt opslaan

Hoewel u ze vanaf 1 stuk kunt kopen en het kunt gebruiken als een cadeau of voor persoonlijk gebruik, is het een zeer gewild product voor grote evenementen, zoals bruiloften, doopfeesten en communies. U kunt het personliseren aan beide zijden, en heeft u de vrijheid om uw creativiteit in het ontwerp te stoppen. U kunt een foto aan de ene kant kiezen en een datum of tekst aan de andere kant. Of voeg pictogrammen, illustraties, enz. toe. Maak het naar uw wensen!

Omdat de behuizing volledig van hout is, geeft dit het uiterlijk een elegante look, dan andere standaard pendrives. Op deze manier is het een origineel, maar ook praktisch cadeau, omdat iedereen regelmatig USB-sticks gebruikt voor bestanden, foto's, enz. op te slaan.

Het is ook een ideaal cadeau als reclame detail, of relatiegeschenk, inclusief uw naam, logo en andere gegevens op de behuizing van de USB-geheugenstick.