Gepersonaliseerde kerstbal met naam

ornament
€ 4,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Materiaal
Kleur

Details

  • Afmetingen: 0,4 cm (dikte) x 8ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Ronde en platte ballen, van hout of methacrylaat.
  • Inclusief lint om op te hangen.
  • De naam in reliëf past precies in de breedte van de bal.
  • ID: #17415-568949
  • Meer details

Recensies

Beschrijving

Je naam in reliëf in een kerstbal

Kerstmis is een magische tijd waarin de familie samenkomt om feest te vieren en speciale momenten te delen. Hier geven we je een idee om deze dagen een persoonlijk en warm tintje te geven: de ronde kerstornamenten met gepersonaliseerde namen. Met deze kerstballen met naam kun je unieke en speciale herinneringen creëren voor jou en je dierbaren.

Deze kerstballen zijn rond en plat en verkrijgbaar in twee hoogwaardige materialen: het warme en elegante hout of het moderne en glanzende methacrylaat. Je kunt het materiaal kiezen dat het beste bij je stijl en smaak past. De magie begint wanneer je de naam kiest die je op de kerstbal wilt vereeuwigen. Het kan de naam zijn van een geliefde, een familielid of vriend, je huisdier, een speciale bijnaam of een mooi woord. Welke naam het ook is, wij maken er een naam in reliëf van die perfect past in de volledige breedte van het ornament.

Onze kerstballen met gepersonaliseerde naam zijn ideaal voor het hele gezin. Je kunt de kerstboom dus versieren met de kerstballen van mama, papa, de kinderen, grootouders, neven en nichten of vrienden - zelfs je huisdieren, die horen er ook bij! Elk exemplaar heeft zijn eigen persoonlijke ornament en voegt een vleugje warmte en liefde toe aan de kerstversiering. Ze zijn ook een heel bijzonder cadeau voor vrienden en geliefden, waarmee je laat zien dat je genoeg om ze geeft om een persoonlijk cadeau voor hen te kiezen.

Elk ornament wordt met een ophanglint geleverd, zodat je het gemakkelijk aan de kerstboom kunt hangen of waar je maar wilt om een feestelijke sfeer te creëren. Versier je huis, kantoor of zelfs je werkplek met deze gepersonaliseerde kerstballen en verspreid de magie van Kerstmis.

Ronde kerstballen en ornamenten met persoonlijke namen