Sferische Kerstballen met foto

kerstbal
€ 6,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Model
Details
  • Afmetingen: 8ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Te bedrukken aan beide zijden.
  • Verwisselbare foto's.
  • Materiaal: plastic.
  • Inclusief lint.
  • ID: #1496
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Sferische kerstballen met foto's en namen

De kerstperiode is een magische tijd waarin familie en vrienden samenkomen om liefde, vreugde en goede tijden te delen. Een traditie waar we allemaal naar uitkijken is het versieren van de kerstboom,en hoe kun je dat beter doen dan met onze prachtige gepersonaliseerde sferische kerstballen? Deze kerstballen zijn niet zomaar ornamenten: het zijn speciale aandenkens die je boom en huis zullen opfleuren tijdens de feestdagen.

Onze gepersonaliseerde sferische kerstballen zijn de perfecte keuze om een vleugje originaliteit en warmte toe te voegen aan je kerstboom. Elke kerstbal kan worden gepersonaliseerd met de foto of naam van de persoon van jouw keuze, waardoor ze een perfect cadeau zijn voor geliefden, vrienden en zelfs huisdieren - dieren maken ook deel uit van de familie! Stel je voor dat je de gezichten van je dierbaren de kerstboom ziet versieren. Je kunt zelfs kerstballen voor de hele familie bestellen en ze ophangen zonder het hen te vertellen, zodat je een verrassing hebt. Zo kun je hun reacties zien als ze thuiskomen en een kerstbal met hun gezicht erop zien!

Alle kerstballen in deze categorie zijn rond, wat ze een klassieke en elegante uitstraling geeft. Dit maakt ze de perfecte toevoeging aan elke kerstdecoratie. Bovendien kun je ze combineren met andere platte decoraties die we ook in onze catalogus hebben om een echt unieke en gepersonaliseerde kerstboom te maken, maar ook heel gevarieerd, met ronde, sterretjes, hartjes, enz. ballen en ornamenten.

Binnen onze brede selectie van gepersonaliseerde sferische kerstballen vind je een grote verscheidenheid aan modellen om uit te kiezen. Wil je de foto elk jaar veranderen? Dan zijn onze verwisselbare foto kerstballen ideaal voor jou. Deze ballen hebben een centrale gleuf waarin je verschillende foto's kunt plaatsen, zodat je je boom elk kerstseizoen een frisse en nieuwe uitstraling kunt geven.

Gepersonaliseerde sferische kerstballen

Voor degenen die op zoek zijn naar iets heel speciaals, bieden we ook XL kerstballen. Met een extra groot formaat. Deze ballen zullen opvallen in je boom en een vleugje XL elegantie toevoegen.

Je kunt onze gepersonaliseerde sferische kerstballen per stuk kopen om aan elk lid van de familie te geven, of je kunt kiezen voor onze economische pakketten en meerdere stuks tegelijk kopen en zo besparen op je bestelling. De keuze is aan jou en met zoveel beschikbare modellen vind je zeker het perfecte ontwerp voor iedereen op je cadeaulijstje.

Je kerstboom zal er geweldig uitzien versierd met foto's van mama, papa, grootouders, kinderen, neefjes en nichtjes en zelfs geliefde (en verwende) huisdieren. Elke bal vertelt een verhaal, viert speciale momenten en weerspiegelt de liefde en eenheid van de familie. Kerstmis is een tijd van traditie en saamhorigheid, en onze gepersonaliseerde kerstballen zijn een unieke manier om dat kerstgevoel uit te drukken.