Transparante Kerstballen met foto

€ 6,95
Aantal:
Kerstbal
Selecteer een model: Ronde
Selecteer een optie: 1 Kerstbal
 • Afmetingen: 8ø cm (breedte)
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Materiaal: transparant plastic.
 • Verwisselbare foto's.
 • Inclusief lint.
 • Te bedrukken aan beide zijden.
 • ID: #1496
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
988957efe590b4234b17c130588f414b482ff9cd
6ee85b28fdc2ac236383ef88fec6014d2dab03c8
4c6edb8a26a6156baa2f2a45f16264bb80d2b62a
7198b9eb48659dbc3c0cee1ba80db481c070470f
6daab9f1cca5e429e2853a75b43eaa9577d952dc
4485ccede8528a322957ef9ebfde2df650e642ea
1ed80333f08cc6f562a50ef634bf42b8b26c867c
d890a7e520a108b1b305462bebc8df5e649461f2
Bekijk alle afbeeldingen

4,51
612 Beoordelingen
5
76 %
4
11 %
3
6 %
2
3 %
1
4 %
Customers Reviews
user social avatar
Annick (Kessel, BE)
kocht: Ronde kerstbal
04/01/2023
"Mooi afgewerkt. Hoogwaardig lintje aan kerstbal! Top gewoon!"
user social avatar
Geessienus (Borculo)
kocht: Pack 3 Bolas árbol Navidad redondas
04/01/2023
"Snelle le Eringa en duidelijke informatie"
user social avatar
Anouk (Almere)
kocht: Ronde kerstbal
02/01/2023
"Heel erg mooi"
S
Saskia (Noordwijk)
kocht: Kerstbal hartvorm
29/12/2022
"Prachtige kerstbal in de vorm van een hart."
E
Edwin (Didam)
kocht: Pack 3 Bolas árbol Navidad redondas
28/12/2022
"Foto's zijn scherp, de ballen hadden iets mooier geplakt kunnen worden."
T
Tijn (Zeewolde)
kocht: Kerstbal rond XL
26/12/2022
"Foto goed gedrukt, mooie bal, in goede staat aangekomen"
Beschrijving

Gepersonaliseerde bolvormige kerstbal

Kerstmis is aangebroken bij Wanapix. Daarmee zijn de momenten aangebroken die we delen met onze familie, vrienden en andere geliefden. Het zijn momenten vol geluk en magie en we willen het je dit jaar gemakkelijk maken om je huis op de meest speciale en mooie manier te versieren.

Er is geen Kerstmis zonder kerstboom. En er is geen kerstboom zonder kerstballen, die de versiering bij uitstek zijn. In deze sectie brengen wij je een heleboel ontwerpen van ronde kerstboom ballen die je snel en gemakkelijk kunt aanpassen.

Hoewel er vele soorten kerstballen zijn, wij zijn er zeker van dat als je deze eenmaal ziet, je geen andere meer zult willen. Ze zullen je favoriete kerstballen worden. Ze hebben iets wat ze perfect maakt en dat is dat ze aan beide kanten kunnen worden gepersonaliseerd. Aan de ene kant kun je een foto of een kerstontwerp zetten en aan de andere kant een tekst of zin die je gelukkig maakt. Je kunt ook een foto op elke kant zetten. Beide opties zijn mogelijk.

Maar dat is niet het mooiste. Het beste is dat de afbeeldingen binnen de kerstbal verwisselbaar zijn. Dat wil zeggen, de bal kan worden geopend en je kunt de foto's, teksten of afbeeldingen die je erin hebt gestopt zo vaak veranderen als je maar wilt. Je hoeft alleen maar af te drukken wat je erin wilt stoppen en het op dezelfde grootte te knippen als de vorige om elk jaar nieuwe kerstballen in de kerstboom te hebben.

Persoonlijke kerstbal met familiefoto

Maak de perfecte ronde kerstbal voor je kerstboom

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen sjablonen zodat je de kerstballen met een paar klikken kunt personaliseren. Er zijn ontwerpen waarin je de naam die verschijnt kunt wijzigingen in je eigen naam of de naam van de persoon die jij wilt, ontwerpen waarin je zinnen kunt wijzigen, etc.

En dat niet alleen, je kunt je ronde kerstballen ook geheel naar eigen wens personaliseren. Zo kun je een foto uploaden aan de ene kant en aan de andere kant een tekst zetten zoals "Mijn eerste Kerstmis" en de naam van je baby. Je kunt ook een foto van je huisdiet uploaden en aan de andere kant een zin zoals "Tommy wenst je een vrolijk kerstfeest"; elk idee dat je kunt bedenken is super gemakkelijk en snel uit te voeren met onze online editor.

Geef een persoonlijke ronde kerstbal aan je dierbaren

Het is iets dat steeds populairder wordt, namelijk om niet de klassieke kerstgroet per post te sturen, maar deze groet in de vorm van een kerstbal te geven. Bijvoorbeeld een bal met een foto van de familie en op de achterkant een zin zoals "De familie Jansen wenst je prettige feestdagen".

Een andere optie die ons ideaal lijkt is, als je tijdens Kerstmis een gebeurtenis gaat vieren, zoals een doop, om een klein cadeautje te maken voor elke gast op de gebeurtenis met een gepersonaliseerde kerstbal, de foto van het kleintje dat je gaat dopen en op de achterkant hun naam en de datum van de gebeurtenis. Je zult er geweldig uitzien en iedereen die het ziet zal het prachtig vinden.

Je hoeft alleen maar je fantasie de vrije loop te laten en de perfecte kerstballen voor in de boom of als cadeau te maken. Wij zorgen ervoor dat jouw ideeën werkelijkheid worden.

Persoonlijke kerstbal voor kerstboom

Persoonlijke glitter kerstballen voor in de kerstboom

Kerstmis is een heel bijzondere tijd, waarin iedereen zijn huis aankleedt om bezoek van vrienden en familie op passende wijze te ontvangen. Elk jaar versieren we ons huis met details en accessoires die het de vrolijke en feestelijke sfeer geven die het verdient. Een van de must-have items bij het versieren van het huis tijdens kerst is de kerstboom, waarmee we de ruimte vullen met kerstsfeer.

En wat is het eerste wat we nodig hebben om de kerstboom te versieren? Kerstballen natuurlijk! En we brengen je een verbeterde versie van dit artikel en het zijn gepersonaliseerde kerstballen met glitter.

Er zijn vele soorten kerstballen, maar vanaf dit jaar wil je geen andere gepersonaliseerde kerstballen. Deze persoonlijk gemaakte kerstballen zullen vanaf nu je favoriet zijn, daar zijn we zeker van.

Onze gepersonaliseerde glitter kerstballen zijn ideaal omdat je ze aan beide kanten kunt personaliseren. Aan de ene kant kun je foto's, afbeeldingen of tekst kiezen om ze te personaliseren en aan de andere kant heb je ze beschikbaar in 2 verschillende glitterkleuren: in rode glitter of goudkleurige glitter.

Het mooie van deze kerstballen is dat je de foto kunt veranderen wanneer je maar wilt. Je hoeft alleen maar een nieuwe foto af te drukken, deze op dezelfde grootte te snijden als de vorige en dat is het. Je kunt de kerstbal openen om de afbeelding of foto zo vaak je maar wilt.

Persoonlijke kerstbal met glitter

Als je meerdere kerstballen wilt personaliseren zonder je budget te overschrijden, dan kan dat ook door te kiezen voor het pakket van 6 gepersonaliseerde glitterboomballen. Je hoeft alleen maar te kiezen of je ze in rood of goud glitter wilt en ze één voor één geheel naar jouw smaak te personaliseren.

Dit jaar geef je een ander tintje aan je kerstboom. Er zullen geen 2 kerstballen precies hetzelfde zijn, omdat het ontwerp door en voor jou wordt gemaakt.

De kleuren die het meest voor Kerstmis staan

Er zijn kleuren die voor de kerst staan en dat zijn meestal groen, wit, rood en goud. Ze hebben allemaal een betekenis en een oorsprong waardoor ze het meest gebruikt worden in kerstdecoraties. Wij zullen ze wat nader toelichten, zodat je ze beter kunt leren kennen.

 • De kleur groen is de kleur van de natuur. Het brengt sereniteit over. Een merkwaardig feit is dat de kerstman vroeger gekleed ging in groen en wit en niet in rood en wit; in sommige landen bestaat deze traditie nog steeds. In de meeste huishoudens wordt de kleur groen vooral gebruikt voor de kleur van de kerstboom.
 • De kleur wit is een kleur die symbool staat voor de vrede, rust en magie van Kerstmis. In veel huizen gebruikt men in plaats van de klassieke groene boom, witte kunstbomen, die ook een mooie sfeer aan het huis geven.
 • De kleur rood is misschien wel het meest representatief voor de kerstperiode. Het staat voor liefde, die passie die we voelen als we dicht bij onze geliefden zijn in zo'n speciale tijd van het jaar. Wie zet er met Kerstmis niet iets roods in zijn huis? Het is ook een kleur die licht geeft waar je ook naar kijkt.
 • De kleur goud is een warme tint die voorspoed, goede energie en overvloed overbrengt. Heldere tinten zoals goud weerspiegelen een veelbelovende toekomst vol licht.

Daarom zijn onze gepersonaliseerde glitter kerstballen voor in de boom perfect, omdat ze twee van de populairste kleuren hebben waarmee huizen met Kerstmis worden versierd.

Personaliseer je glitter kerstballen voor in de boom

In deze sectie vind je een heleboel voorontworpen ontwerpen die je naar eigen smaak kunt aanpassen, ontwerpen waarin je foto's kunt opnemen, ontwerpen waarin je zinnen kunt plaatsen, een kerstafbeelding waar je naar uitkijkt en die je op de kerstbal wilt hebben.

Maar in Wanapix kun je ook de glitterbollen helemaal zelf personaliseren. Je kunt een foto uploaden, een kerstafbeelding, een leuke tekst ter herinnering aan deze feestperiode waar we zo van houden. Een wereld van personalisatie ligt zo binnen het bereik van iedereen.

Glitter kerstballen voor in de boom als cadeautje

Een heel origineel idee is om aan elke gast een gepersonaliseerde kerstbal te geven. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat als je thuis gasten hebt, dat je naaste familieleden kerstavond bij je komen vieren en dat je een speciaal geschenk voor hen wilt hebben.

Je kunt een foto van hen kiezen samen met een datum of een zin die een speciale betekenis voor je heeft. Wanneer je de tafel dekt met het tafelkleed, de borden, het bestek, de kaarsen enzovoort, kun je op elk bord het doosje met de gepersonaliseerde kerstbal voor elke gast plaatsen. We zijn er zeker van dat het een verrassing zal zijn die ze nooit zullen vergeten.

Een andere optie die volgens ons heel ontroerend is, is kerstballen maken met foto's van de aanwezigen van de familiebijeenkomst (inclusief kinderen, volwassenen, zelfs huisdieren); en maak er ook een paar met foto's van mensen die niet meer bij ons zijn, maar die altijd in ons hart zullen zijn, omdat zij op de een of andere manier aanwezig zullen zijn op die speciale dag.

Glitter kerstbal met foto personaliseren

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken hoe je de kerstballen wilt personaliseren (om je boom te versieren of om cadeau te geven). Stuur ons je ideeën en wij zorgen ervoor dat ze met alle liefde van de wereld worden vastgelegd in de door jou gepersonaliseerde glitterballen voor in de boom.

Gepersonaliseerde kerstbal in hartvorm

Tijdens kerst tonen we de liefde en genegenheid die we voelen voor onze geliefden, of dat nu vrienden of familie zijn. We organiseren bijeenkomsten, lunches, diners en delen onze tijd met de mensen van wie we houden.

Een huis vol licht en magie, de magie die kerstdecoraties uitstralen, mooie en ideale decoraties zoals onze kerstboombal in de vorm van een hart. Je kunt hem aan beide kanten personaliseren, een foto aan de ene kant en een tekst aan de andere kant toevoegen, een foto aan elke kant, een speciale zin en een datum... Elke optie die in je opkomt is perfect om je eigen kerstbal in hartvorm te personaliseren.

De foto's zijn verwisselbaar. Je hoeft alleen maar af te drukken wat je in de kerstbal wilt plaatsen en het in dezelfde vorm te knippen als de vorige afbeelding of foto. Zo is het net alsof je een nieuwe kerstbal hebt wanneer je maar wilt. Inclusief een fluwelen lint om je bal aan de kerstboom te hangen. De perfecte decoratie om het die warme en liefdevolle sfeer te geven waar je zo van houdt.

Dit jaar kun je een ander tintje aan je kerstboom geven, want dit zijn niet de klassieke ballen die u gewoonlijk ziet. De kerstballen hebben een speciaal tintje; hetzij door hun vorm, door het fluwelen lint, ze hebben iets dat ze magisch maakt. En sterker nog: geen twee kerstballen zullen precies dezelfde zijn.

Kerstbal met foto in hartvorm

Personaliseer je hartvormige kerstbal

In deze sectie vind je een heleboel ontwerpen die met slechts een paar klikken kunt aanpassen. Het zijn ontwerpen van alle soorten; met kerstzinnen, anderen om de foto van je kind toe te voegen en een bal van hun eerste kerst te creëren als een uniek souvenir.

Maar je kunt je hartvormige boombal ook geheel naar eigen wenspersonaliseren. Je hoeft alleen maar creatief te zijn, je fantasie de vrije loop te laten en de perfecte bal te maken voor jezelf of voor iemand ander om wie je geeft.

Geef een hartvormige kerstbal cadeau

Met Kerstmis hebben we de neiging meer geschenken en cadeaus te geven aan de mensen van wie we houden, of dat nu vrienden, familie of collega's op het werk zijn. Deze bal is het perfecte geschenk dat je zocht. Het is niet alleen bedoeld om de kerstboom te versieren, maar ook om hen een klein maar zeer speciaal geschenk te geven.

Als je op kerstavond speciale gasten in huis hebt, kun je elk van hen een kerstbal geven, speciaal voor hen gepersonaliseerd. Het zal een detail zijn dat ze nooit zullen vergeten.

Een idee dat wij vertederend vinden is om iets speciaals aan te kondigen op je gepersonaliseerde bal: als je zwanger bent en je wilt het je vrienden en familie vertellen, kun je de bal personaliseren door aan de ene kant een foto van een echoscopie van je baby te zetten en aan de andere kant een speciale zin zoals "Wij worden ouders. Bedankt dat je er bent tijdens de gelukkigste momenten van ons leven". Je beeldt het je in, nietwaar? Tranen van geluk zijn gegarandeerd.

Persoonlijke kerstballen voor in de boom bij Kerstmis

Nu hoef je alleen nog maar te bedenken op welke gelegenheid je de hartvormige kerstballen cadeau wilt geven of wilt gebruiken om te versieren, ze naar jouw smaak te personaliseren en wij zorgen voor de rest.

Labels van Transparante Kerstballen