Kerstsok met naam of foto

€ 12 € 15
Aantal:
Kerstsok
  • Afmetingen: 23 cm (breedte) x 43 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: Stretch 100% polyester met fleece boord aan de bovenkant.
  • Inclusief rood lintje om op te hangen.
  • Aan beide zijden te bedrukken.
  • ID: #1635
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
review image
review image
review image

K
Karien (Alsemberg, BE)
16/10/2022
"Het is mooi en kwalitatief "
B
Bianca (Zoetermeer)
20/09/2021
"Mooie kwaliteit kerstsok! Geen stickers met de namen maar mooi in de stof verwerkt."
E
Erik veldman (Brunssum)
20/09/2021
"Goed product, goede kwaliteit, goede levering"
E
Erik veldman (Brunssum)
20/09/2021
"Mooi product! En goede kwaliteit"
user social avatar
Sophie (Sint martens lierde, BE)
20/09/2021
"heel mooi gemaakt , super tevreden"
user social avatar
Mario (Bologna, IT)
22/11/2022
"Ik kocht 15 kousen van de befana en maakte ze op maat voor ons voetbalteam. Gewoonweg uitstekend, ze geven het ontwerp perfect weer, de stof is geweldig evenals de graphics. Verzending binnen een week. Een aanrader."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Helga (Leipzig, DE)
20/11/2022
"Alle bestelde artikelen zijn foutloos en snel geleverd."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Ruth (Valladolid, ES)
19/11/2022
"De laarzen zijn prachtig de foto ziet er perfect uit en je kunt het ontwerp naar wens aanpassen en de kwaliteit is geweldig."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Francesco (Gropparello, IT)
17/11/2022
"heel mooi"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Kerstkousen op maat

Hoorde je dat? Jazeker, dat moet de Kerstman zijn! Hij komt al aan bij ons thuis. Schiet op, we moeten alle kerstsokken ophangen zodat hij de cadeautjes kan achterlaten!

Kerstmis, en alles wat met kerstcadeaus te maken heeft, is een speciale, magische tijd. En dankzij gepersonaliseerde kerstsokken kan het nog specialer worden. Kinderen, en de hele familie in het algemeen, zullen het geweldig vinden om hun eigen gepersonaliseerde haardkous te hebben.

Wij hebben twee modellen kerstsokken om op te hangen: één geborduurd, en één om te personaliseren met foto's. De geborduurde kerstsok is bruin, met een kerstpatroon op de sok, met bomen, sterren, ballen, enz. En aan de bovenkant heeft het een rood gebied, waar we de naam van jouw keuze zullen borduren. Dit model is perfect als je op zoek bent naar kerstsokken met naam.

Het andere model is de kerstsokken met foto. In dit geval wordt de personalisatie niet aangebracht door borduring, maar door directe bedrukking op het textiel. Deze sok heeft een zachte witte schapenvacht aan de bovenkant. De rest van de sok is als een leeg canvas waar je beslist welk ontwerp verschijnt. Het kan een foto zijn van het kind of de volwassene aan wie de sok toebehoort, of het kan een kerstontwerp zijn met alleen de naam van de persoon erop. Ook voor het personaliseren van het product bieden wij je vele voorontworpen sjablonen, zodat je het sjabloon kunt kiezen dat je het beste bevalt en de foto's of tekst kunt toevoegen die je wilt.

 Gepersonaliseerde kerstsokken met foto

De geborduurde sok is meestal de populairste keuze voor wie op zoek is naar een eleganter of klassieker model. Aan de andere kant kan de bedrukte sok gebruikt worden om leukere kerstsokken te maken, met ontwerpen met rendieren, kerstbomen, de kerstman... Afgezien natuurlijk van de mogelijkheid om de foto van het meisje of de jongen, vrouw of man, voor wie de sok is, te plaatsen.

Bereid je voor op Kerstmis

Kerstmis is een tijd van tradities en familiebijeenkomsten. Een goed moment om weer contact te maken met je mensen en mensen die je lang niet hebt gezien. Er zijn versieringen in de straten en, natuurlijk, in jouw huis. Niet te missen is de typische Santa Claus sok die aan de schoorsteen of bij de boom hangt, wat een huiselijk gevoel geeft.

Deze kerstsokken ter decoratie kunnen puur decoratief worden gebruikt, om op de schoorsteenmantel te hangen (als je het geluk hebt er een te hebben) of gewoon aan de muur in de woonkamer, of op de boekenkast. Maar ze kunnen ook echt gebruikt worden om kleine cadeautjes in te doen. Door hun omvang passen er geen grote geschenken in, maar wel kleine of middelgrote. De sokken hebben een opening zodat ze als kerstzak of textielzak kunnen worden gebruikt. Zo kan iedereen een cadeautje in zijn sok hebben: kinderen, ouders, grootouders, tantes, ooms, neven en nichten... de hele familie.

Denk geen twee keer en personaliseer hier jouw kerstsokken, of je nu de voorkeur geeft aan een kerstsok met een geborduurde naam, of kerstsokken met een gepersonaliseerde foto.

Gborduurde kerstsok om op te hangen

Wasvoorschriften

Etiket van de sok met foto

Labels van Kerstsok