Deze kerst versier je je tafel met kerstservetten

Als je je kersttafel op een originele manier wilt versieren, dan zijn gepersonaliseerde stoffen servetten het item waarnaar je op zoek was.

Deze gepersonaliseerde servetten zijn verkrijgbaar in twee soorten stof: Stretch (100% polyester) of Badstof (een combinatie van verschillende stoffen). Ze kunnen aan één kant worden gepersonaliseerd met het ontwerp van jouw keuze. Je kunt kiezen uit de ontwerpen die wij aanbieden of je kunt je eigen ontwerp vanaf nul creëren.

Je kunt bestellen van één servet tot zoveel als je nodig heeft; er is geen minimum bestelhoeveelheid, of het nu een intiem evenement is met een paar gasten, of een evenement met vele mensen. De afmetingen zijn bij benadering, en kunnen lichtjes afwijken na het snij- en drukproces van het product.

Ze zijn perfect en vooral zeer praktisch, want ze zijn machinewasbaar, zodat je ze zo vaak kunt gebruiken als je wilt. Als de servetten gebruikt zijn zullen ze na het wassen zo goed als nieuw zijn zonder dat je ze met de hand hoeft te wassen. Na de eerste wasbeurt wordt de stof zachter en aangenaam om aan te raken.

Personaliseer je kerstservetten

Nu kun je jouw eigen gepersonaliseerde servetten voor deze kerst maken. Je kunt ze personaliseren met een afbeelding, foto, logo of tekst, met een hoge kwaliteit full colour print.

In deze sectie vind je een heleboel kerstontwerpen die je kunt aanpassen om ze helemaal naar jouw smaak te maken. Je kunt ze allemaal op dezelfde manier personaliseren of voor elke gast een ander ontwerp kiezen. Je kunt zelfs elke servet personaliseren met een afbeelding van de gast of van diens naam. Elke optie is mogelijk met onze editor, die je in staat stelt om het perfecte ontwerp voor jou en je gasten te maken.

Vouw en leg je servetten op de meest originele manier

Het is een leuk idee om de kerstservetten te vouwen en op een originele manier op tafel te leggen. Er zijn tal van handleidingen om met gemak stoffen servetten te vouwen en de tafel op die manier een persoonlijke touch te geven.

De bekendste manier is om het servet gevouwen in de vorm van een rechthoek of driehoek onder het bestek te leggen, meestal rechts van het bord of om het bestek gewikkeld, zodat elke gast weet wat zijn bestek is.

Maar er zijn ook andere superleuke en originele manieren om het servet op een kersttafel te leggen. Je kunt het servet bijvoorbeeld in de vorm van een boom vouwen. Als het een gepersonaliseerd servet is, zullen de gasten dubbel verrast zijn om te zien hoe mooi je het hebt gepersonaliseerd en ook de manier waarop je het op de tafel hebt gelegd.

Je kunt het servet ook op verschillende manieren opvouwen met het bestek erin. Op die manier zal alles op een meer ordelijke en harmonieuze manier op tafel liggen.

Je vindt vast en zeker een vorm die de aandacht trekt voor die kerstlunch of dat kerstdiner. Het enige wat je moet doen is een beetje oefenen en de tafel geleidelijk opbouwen tot die er perfect uitziet. Je zult jouw gasten zeker verrassen, zowel door de personalisatie van de servetten als door de manier waarop je ze op tafel legt. Zorg voor het kleinste detail.

Kwaliteitsgarantie

Het materiaal dat voor de vervaardiging van dit product is gebruikt, voldoet aan het OEKO-TEX®-certificaat, dat garandeert dat het materiaal aan de vereiste controlecriteria voldoet, evenals de accessoires zoals klinknagels, knopen, ritssluitingen, tussenvoeringen, etc. Textielmaterialen met het OEKO-TEX® kwaliteitszegel hebben huidvriendelijke eigenschappen.