Gepersonaliseerde schoolspullen

Augustus is de maand waarin de kleintjes weer naar school gaan. Terug naar de dagelijkse routine van de lessen, huiswerk, examens... Ondanks dat het triest is dat de vakantie afgelopen is, komt het leuke deel van het kopen van het schoolmateriaal voor de terugkeer naar school. En natuurlijk het weerzien van de vriendjes en vriendinnetjes, die ze niet gezien hebben tijdens de zomervakantie.

Bij ons kun je gepersonaliseerd schoolmateriaal kopen en het voor honderd procent naar wens vormgeven. Pas het aan met de foto, naam, favoriete fictieve personage, enz. Ze zullen hun eigen materiaal helemaal geweldig vinden.

Bereid de terugkeer naar school voor met gepersonaliseerde schoolspullen: etuis, rugzakken, schriften, agenda’s, notitieboekjes... Alles wat ze nodig hebben om de lessen te beginnen en ervoor te zorgen dat jouw kind perfect is uitgerust.

Schoolmateriaal personaliseren

Bij de terugkeer naar school, moeten de kinderen hun kleren markeren met hun naam, zodat ze niets verliezen. Onze textiel stempels zijn daar ideaal voor, dus mocht je het kledingstuk kwijt raken op school, dan weten ze van wie het is en geven ze het aan je kind terug.

Het lunchtasje is onmisbaar voor de terugkeer naar school. Je kunt het volledig naar hun smaak aanpassen. Zodat elke dag de fruithap of overheerlijke boterham op een originele manier, en praktisch op de rug kan worden meegenomen naar school.

Terug naar school accessoires

Als de school weer begint, moeten er niet alleen accessoires en materiaal voor in de klas klaargemaakt worden, zoals etuis, schriften of pennen en gummetjes. Er zijn ook allerlei aanverwante accessoires die nuttig en noodzakelijk zijn voor deze dagen.

necesarios para estos días.

Gepersonaliseerde kinderrugzak met naam

Van schoolborden om het lesrooster en de lessen voor elke dag van de week op te schrijven en op de koelkast te hangen, tot wekkers om uit je slaap wakker gemaakt te worden, tot tuppers en lunchdozen om de lunch voor in de pauze mee te nemen, of potloodhouders om thuis huiswerk te maken.

Al deze artikelen en nog veel meer zijn verkrijgbaar bij Wanapix, allemaal gepersonaliseerd geheel naar jouw wens, met naam, foto, schoolnaam en elke afbeelding die je maar kunt bedenken.

Wat je nodig hebt voor Terug naar school

Terug naar school is meestal een gevreesde tijd voor kinderen. De terugkeer naar de routine, naar de lessen, maar het betekent ook de ontmoeting met leraren en vrienden. Om de terugkeer naar school minder moeilijk te maken, raden wij altijd aan vroeg te beginnen, zodat ze aan het nieuwe lesrooster wennen en het leuker vinden. Maar wat ongetwijfeld zal helpen om hen te motiveren voor het nieuwe schooljaar is het voorbereiden van al het schoolmateriaal. Maak een notitie van alles wat je moet hebben voor het begin van de lessen.

Als kinderen ouder worden, is er meer specifiek materiaal nodig. In de eerste jaren zal er heel weinig schoolmateriaal nodig zijn, maar het kan nooit kwaad jouw kind voor te bereiden en vertrouwd te maken met allerlei soorten verf, schriften, enz. Hier is onze lijst van dingen die je niet mag missen voor de terugkeer van uw kind naar school:

Notitieboekjes: een onmisbaar item dat geen enkel schooljaar mag ontbreken. In feite zul je er tijdens het schooljaar verschillende gebruiken. Je kunt er een maken voor elk onderwerp met verschillende ontwerpen of tekeningen om het spectaculairder te maken.

Stickers: een van de meest arbeidsintensieve taken is het markeren van al het materiaal voor het begin van de lessen. Maar het is belangrijk om het te doen, zodat, in geval van verlies, je het terug kunt krijgen. Markeer al hun boeken, schriften en materiaal met stickers met hun naam en het jaartal.

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Elastomappen: er is geen betere manier om documenten te ordenen dan met elastomappen. Ze zijn praktisch en je kunt er alle tekeningen, werkbladen en huiswerk in kwijt die je tijdens het jaar maakt.

Etuis: om je materiaal niet los in je rugzak mee te nemen, kies je het beste voor etuis waarin je gemakkelijk al je pennen, potloden, stiften... kunt meenemen.

Waterfles: je moet te allen tijde goed gehydrateerd zijn. Vergeet plastic flessen en kies voor een praktische waterfles die je dankzij zijn formaat altijd makkelijk mee kunt nemen.

En voor de kleintjes?

Misschien is school nog niet begonnen, maar de kleuterschool wel. In dat geval, moet je ook een paar dingen klaar hebben liggen. Let op!

Textielstempel: stempels om kleren te merken zijn zeer nuttig in de eerste jaren van de kleuterschool, omdat je daarmee hun naam op elk kledingstuk kunt zetten. Op die manier kunt u garanderen dat ze niets zullen verliezen.

Lunch tasje: lunch tasjes zijn heel praktisch, zodat de kleintjes hun eten snel en gemakkelijk kunnen meenemen.

Rugzak: ze beginnen graag zelfstandig te zijn, dus je kunt een kleine rugzak klaarmaken met alle dingen die ze nodig zullen hebben, lunch... Dit zal het voor hen gemakkelijker maken om het rond te dragen.

Plastic mok: op sommige scholen en crèches wordt elk kind meestal gevraagd een mok met zijn naam erop mee te nemen. Maak een plastic exemplaar van hoge kwaliteit dat hen niet snijdt als ze vallen en dat bestand is tegen allerlei schokken en stoten. Geef het een mooi ontwerp, hun naam en maak een verschil.

Met naam gepersonaliseerde schooletuis

Gepersonaliseerde mondkapjes voor kinderen: Sinds het begin van de Covid-19-pandemie vragen scholen om meer veiligheid en bepaalde normen. Een daarvan is het gebruik van goedgekeurde herbruikbare hygiënische maskers. Op onze website kun je ze personaliseren met de naam van het kind en het ontwerp dat je het mooist vindt. Ze kunnen in de wasmachine worden gewassen en kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een meer economische (en ecologische) manier om de terugkeer naar school op een veilige manier tegemoet te treden. Je kunt ze ook naar wens personaliseren met de lievelingspersonages van je kind, hun naam of een foto.

Textielstempels om kleren te merken: textielstempels zijn een gemakkelijke, voordelige en snelle manier om alle kinderkleren te merken en te verzegelen voor ze terug naar school gaan. Er is geen betere manier om jassen, smokings en T-shirts te onderscheiden dan met een textielstempel voor het stempelen van kleding. Kies de kleur, de naam, het ontwerp en dat is het!

Terug naar school rugzakken: De beste manier om de dagelijkse schoolbenodigdheden gemakkelijk te vervoeren. Er zijn verschillende modellen, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Voor de allerkleinsten raden wij de lunchtas aan met twee koorden voor gemakkelijk gebruik en voldoende ruimte om een tupper met snacks of basisbenodigdheden mee te nemen.

Gepersonaliseerde lunchtas: De rugzak met touwtjes en verstevigde hoeken is ideaal voor kinderen op de basisschool die hun eigen schriften beginnen te dragen.

Gepersonaliseerd onbreekbaar keukengerei: Deze onbreekbare plastic verpakking is perfect voor de kleintjes op weg terug naar school. Het kan ook nuttig zijn voor de eerste jaren van de kleuterschool, omdat het kinderen aanmoedigt om zelfstandig te beginnen drinken en eten. Het bestaat uit een gepersonaliseerde kinderbeker, bord en kom, gemaakt van kunststof, zodat er geen probleem als ze vallen.

Textielstempels voor het markeren van schoolkleren

Naast al deze producten kun je op onze website tientallen gepersonaliseerde back-to-school artikelen ontdekken: gepersonaliseerde notitieboekjes, gepersonaliseerde agenda's, etuis, waterflessen en gepersonaliseerde stickers om producten te etiketteren. Ontdek alle mogelijkheden voor back-to-school schoolbenodigdheden op onze website.