Gepersonaliseerde schoolspullen

Augustus is de maand waarin de kleintjes weer naar school gaan. Terug naar de dagelijkse routine van de lessen, huiswerk, examens... Ondanks dat het triest is dat de vakantie afgelopen is, komt het leuke deel van het kopen van het schoolmateriaal voor de terugkeer naar school. En natuurlijk het weerzien van de vriendjes en vriendinnetjes, die ze niet gezien hebben tijdens de zomervakantie.

Bij ons kunt u gepersonaliseerd schoolmateriaal kopen en het voor honderd procent naar wens vormgeven. Pas het aan met de foto, naam, favoriete fictieve personage, enz. Ze zullen hun eigen materiaal helemaal geweldig vinden.

Bereid de terugkeer naar school voor met gepersonaliseerde schoolspullen: etuis, rugzakken, schriften, agenda’s, notitieboekjes... Alles wat ze nodig hebben om de lessen te beginnen en ervoor te zorgen dat uw kind perfect is uitgerust.

Schoolmateriaal personaliseren

Bij de terugkeer naar school, moeten de kinderen hun kleren markeren met hun naam, zodat ze niets verliezen. Onze textiel stempels zijn daar ideaal voor, dus mocht u het kledingstuk kwijt raken op school, dan weten ze van wie het is en geven ze het aan uw kind terug.

Het lunchtasje is onmisbaar voor de terugkeer naar school. U kunt het volledig naar hun smaak aanpassen. Zodat elke dag de fruithap of overheerlijke boterham op een originele manier, en praktisch op de rug kan worden meegenomen naar school.