Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Pet bedrukken en maken

pet
9,45€ 9,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 12 uren 18 minuten.

Kleur
Details
  • Maattabel
  • Afmetingen: 17ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: 100% katoen
  • Geschikt voor de wasmachine.
  • Eén maat voor iedereen.
  • Verstelbaar met klittenband.
  • ID: #6697-485
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Hoe kan ik een pet bedrukken?

De accessoires zijn een belangrijk deel voor de perfecte look. Het personaliseren maakt het mogelijk om het product zo mooi mogelijk te maken,met details om iets unieks te hebben. Als u wilt, om iets origineels en anders te creëren, maak dan pet maken met foto.

We hebben twee modellen: voor volwassenen en voor kinderen. Het belangrijkste verschil is de grootte, aangezien de afmetingen van het hoofd variëert tussen kinderen en volwassenen. Een ander verschil zijn de kleuren, afhankelijk van welke van de twee modellen u kiest kunt u de ene of de andere kleur kiezen. De volwassen petten zijn tweekleurig, terwijl de bedrukte pet voor kinderen in één kleur is.

Het formaat kan veranderd worden met behulp van het klittenband aan de achterzijde. Verder is de pet voor mannen of voor vrouwen standaard, de typische pet die je al zo vaak op straat hebt gezien, maar deze keer helemaal door uzelf ontworpen. Ze zijn unisex, het enige dat verandert is het ontwerp dat u kiest. U zal niet één dezelfde vinden zoals u die ontworpen heeft!

Onze cap bedrukken en maken worden bedrukt aan de voorkant, zodat u elke foto, ontwerp of tekst kunt kiezen. Wij bedrukken de afbeelding in full colour van de beste kwaliteit.

Pet personaliseren

Een petje laten maken is al jaren wereldwijd een zeer populair accessoire. Veel mensen dragen het dagelijks, maar de meeste mensen geven er de voorkeur aan om ze in de zomer te dragen, om de scherpe zonnestralen te vermijden. Nu kunt u online pet laten bedrukken met onze editor en zo eens iets anders maken dan de standaard petjes.

Cap bedrukken en maken

We hebben bekeken of er ontwerpen of patronen zijn die succesvoller zijn dan andere en we willen graag onze mening geven zodat u een idee zult hebben als u nog steeds niet weet hoe u de pet moet ontwerpen. We beschrijven hier al onze ideeën en maak zo uw meest originele model:

De baseballpetjes zijn erg populair, vooral bij de Amerikaanse honkbalteams. Bijvoorbeeld: Yankees . In de Verenigde Staten is deze accessoire zeer populair in deze cultuur in de afgelopen decennia.

Een andere sport die de in de Verenigde Staten veel caps dragen is bij het basketbal. De Chicago Bulls petjes zijn top sale en nu kunt u ze ontwerpen met de naam van uw favoriete speler of met uw naam.

Deze accessoire is kenmerkend voor de groep als die van de grote steden, cap voor rapper, zij dragen dit compliment dagelijks. Ook skaters dragen deze petjes veel, in hun eigen stijl, met graffiti handtekeningen en dergelijke.

Het belangrijkste, naast het feit dat het een compliment is, is het om u tegen de zon te beschermen. Ook de petjes voor wielrennen zijn zeer gewild. Het is gebruikelijk dat ze het vizier naar boven plaatsen, voor het comfort.

De rest van de ontwerpen zijn persoonlijke ontwerpen of voor families. Ze bestellen gepersonaliseerde petjes voor stellen , vrienden, verjaardagsfeestjes, met naam voor zusjes, etc. Laat uw pet met opdruk maken en krijg eens een ander en zeer speciaal model.

Reclamepetjes

Petjes zijn altijd al een gewild item geweest als het gaat om het maken van merchandising voor een bedrijf. We hebben zeer concurrerende prijzen en kwantumkorting. Hoe meer gelijke eenheden u koopt, hoe meer de eenheidsprijs wordt verlaagd. Dit is een voordeel voor het kopen van goedkope petjes bedrukken.

Bedrukte kinderpet

Maak een goedkope cap bedrukken pas het aan met uw bedrijfslogo, van het event of met de bedrijfskleuren. Ze zijn vergelijkbaar met de populaire persoonlijke trucker pet waar vandaag de dag veel vraag naar is.

Hoe moet je een petje wassen

Normaal gesproken is de gebruikelijke procedure voor het wassen van een kledingstuk om te kijken naar wat er op het etiket staat. U kunt onze pet in de wasmachine doen, maar niet in de droger. Maar om de kleur te behouden is het beter om het met de hand te wassen.

Was het petje in koud water omdat het veel kleur bevat, waardoor krimpen of vervagen wordt voorkomen. Was het met wasmiddel en nadat het gespoeld is, hoeft u het alleen nog maar te laten drogen. Om het niet te vervormen, kunt u een handdoek erin leggen zodat het niet zijn vorm verliest tijdens het drogen.

Kinderpet

Kinderen denken er alleen aan om plezier te maken, dus op dagen met intense zon moeten ze beschermd worden. Onze gepersonaliseerde kinderpetten zijn perfect voor hen en u kunt ze naar eigen wens maken.

Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: wit, groen, rood en blauw. Ontwerp ze met uw foto, ontwerp van zijn favoriete stripheld of zijn naam. Het is verstelbaar met klittenband aan de achterkant, zodat het goed op het hoofd kan worden aangepast.

Bedrukte kinderpet

Maak een originele kinderpet met een persoonlijke foto, zijn naam, een afbeelding of ontwerp, enz.

Geschikt voor de wasmachine. Niet geschikt om in de droger te drogen, in de open lucht drogen.

Reclamepetjes