Kledinglabels

verpakking met 24 labels
€ 7,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Maat
Details
 • Afmetingen: 5 cm (Breedte) x 1,4 cm (hoogte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Elk vel bevat 24 strijklabels.
 • Ideaal om kleding van naam en telefoonnummer te voorzien.
 • Thermo-kleefstof: kan in ongeveer 10 sec. gestreken worden.
 • Extra bestendig: wasmachine (max. 60°C) en wasdroger.
 • Inclusief overtrekpapier om het etiket te bedekken tijdens het strijken.
 • ID: #16757
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Thermoklevende instrijklabels voor het markeren van kleding

Kledingetiketten zijn de gemakkelijkste manier om de kleding van het hele gezin of je bedrijf te identificeren. Ideaal voor gebruik op alle soorten school-, sport-, verpleeghuis- en ziekenhuiskleding. Met onze stickers kun je andere, duurdere en minder praktische opties om de naam op kleding te zetten, vergeten.

Ze zijn gemaakt van dun textielvinyl en we hebben drie verschillende maten voor alle soorten kleding: klein, middelgroot en groot. Er worden 48 kleine etiketten, 24 middelgrote etiketten of 10 grote etiketten met hetzelfde ontwerp op een A5-vel afgedrukt. Ze zijn heel gemakkelijk van het vel af te trekken.

Zij zijn thermoklevend, wat betekent dat zij op het kledingstuk kunnen worden gestreken en in slechts 10 seconden aan het kledingstuk zijn bevestigd. Ze bevatten calqueerpapier om het etiket te bedekken vóór het strijken.

Natuurlijk zijn ze uiterst duurzaam, extra bestand tegen wasmachine en droogtrommel.

Hoe bevestig je kledinglabels?

Plak het etiket op het kledingstuk, vermijd elastische zones of naden.

 • Plaats het papier over het etiket en druk het stevig aan met het strijkijzer op maximaal vermogen en zonder stoom gedurende ongeveer 10 seconden. Wacht een paar seconden voordat je het papier verwijdert.
 • Ten slotte raden wij je aan het etiket 24 uur niet aan te raken voordat je het kledingstuk voor het eerst gebruikt, om er zeker van te zijn dat het goed plakt.
Gepersonaliseerde strijklabels voor kleding

Ontwerp je eigen gepersonaliseerde kledinglabels

Is "Back to School" in aantocht? Kledinglabels zijn een essentieel onderdeel van de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar in kleuterscholen en lagere en middelbare scholen. Zowel kinderen als volwassenen zullen in staat zijn de kleren snel te herkennen zonder fouten te maken. Bovendien kun je, aangezien het volledig personaliseerbare etiketten zijn, exclusieve tekeningen of merktekens maken die gemakkelijk kunnen worden herkend door zeer jonge kinderen die nog niet weten hoe ze hun naam moeten lezen.

Het materiaal van de etiketten is zeer zacht en comfortabel voor de kinderhuid. De personalisatiemogelijkheden zijn eindeloos, je kunt jouw labels vanaf nul creëren of gebruik maken van de vele ontwerpen die op het web beschikbaar zijn.

Het nut van gepersonaliseerde textiel etiketten voor het markeren van kleding is niet alleen beperkt tot kinderen. Ze kunnen namelijk ook worden gebruikt voor mensen die in residenties, universiteits- of seniorenwoningen wonen. Of zelfs voor het markeren van bedrijfsuniformen.

Personalised name tags for clothes