Automatische stempel voor papier maken

stempel
€ 16,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Model
Inkt
Details
  • Afmetingen: 6,5 cm (Breedte) x 3,5 cm (hoogte) x 4 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Grootte van het stempelgebied: 5,1 x 1,8 cm.
  • De stempel is al gevuld met inkt met een capaciteit van 10.000 stempels.
  • Keuze uit 3 inktkleuren: zwart, blauw of rood.
  • Aanbevolen voor gebruik op papier, karton en soortgelijke oppervlakken.
  • Milieuvriendelijke productiegarantie: milieubeheersysteem volgens ISO 14001:2015.
  • ID: #13261-3516
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde zelfinktende stempels om op papier te stempelen

Als je op zoek bent naar stempels om op papier of karton te stempelen, dan is deze reeks producten iets voor je. Deze stempels komen vooraf geladen met inkt, en er zijn diverse vormen en formaten om uit te kiezen. De inkt is geschikt voor het stempelen van je ontwerp, logo of tekst op papier, karton of soortgelijke poreuze oppervlakken. Wij raden af ze te gebruiken op kleding, textiel, geplastificeerde oppervlakken, metaal, enz. Deze inkt is ideaal geschikt voor papier en karton.

Hoe een automatische stempel maken?

Het is zeer belangrijk om goed kantoormateriaal te hebben om sneller en efficiënter te kunnen werken. De automatische stempel van rubber wordt veel gebruikt, vooral om een gepersonaliseerde handtekening te maken en om deze direct op alle documenten te kunnen stempelen. In het algemeen worden in het bedrijfsleven veel gebruikt met bedrijfslogo en naam.

Als je niet weet hoe je heel eenvoudig een automatische stempel met onze online editor kunt maken, leggen wij je dit uit. Kies gewoon de maat en vorm die je wilt. Je kunt jouw persoonlijke stempel de gewenste tekst of het gewenste ontwerp maken om op elk document te stempelen. Deze stempel is te gebruiken voor 10.000 afdrukken. Je kunt ook de kleur van de inkt kiezen: zwart, blauw of rood. Kies de kleur die voor jou het meest praktisch is.

Je kunt twee delen van de stempel personaliseren. Enerzijds het ontwerp of de tekst die je op de stempel wilt, en anderzijds de afdruk op het karkas. Normaal gesproken wordt hetzelfde ontwerp van het stempelgebied gebruikt voor het karkas om het gemakkelijker te kunnen herkennen in je lade of op je bureau.

Gepersonaliseerde zelfinktende stempels voor op papier

Maar niet alleen in het bedrijfsleven worden stempels veel gebruikt. Onze automatische stempel voor bruiloften en stempels voor scrapbooking, zijn ook erg populair. Deze laatste worden gebruikt om het mooi te versieren.

Dermatest certificaat

Dit product heeft het Dermatest-zegel, dat garandeert dat de inkt in contact kan komen met de huid zonder allergische of irriterende reacties te veroorzaken. De dermatologische test werd met goed gevolg doorstaan met een score "Uitstekend" volgens de internationale normen.

Milieucertificaat

De leverancier van onze automatische stempels heeft het officiële certificaat van QualityAustria, dat certificeert dat deze leverancier, in het proces van de productie van de afdichtingen, een effectief milieumanagementsysteem toepast en ontwikkelt volgens de eisen van de norm ISO 14001:2015.

QualityAustria