Gegarandeerde levering Vaderdag

Zelfklevende vinyl labels bedrukken

vel met 68 etiketten
€ 7,95
Kwantumkortingen

Maat
Details
  • Afmetingen: 3 cm (Breedte) x 0,7 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Elk vel bevat 68 labels.
  • Ideaal voor kleine of dunne voorwerpen (bijv. pennen).
  • Zeer gemakkelijk af te trekken van het vel.
  • Gewicht: 140 g/m2.
  • De snelste en handigste manier om objecten te labelen.
  • ID: #16770
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde vinyl naamlabels

De naamlabels of zelfklevende stickers zijn zeer nuttig voor het markeren van allerlei voorwerpen, zodat al onze bezittingen op een snelle en eenvoudige manier kunnen worden geïdentificeerd. Ze zijn ideaal om aan te brengen op alle soorten schoolmateriaal: pennen, potloden, boeken, schriften, mappen... en zelfs op tupperware of waterflessen, om verlies of verwisseling in de klas te voorkomen. Met onze gepersonaliseerde zelfklevende naamstickers bespaar je tijd, geld en vooral hoofdpijn.

En daar houdt het niet op! Deze vinyl naamlabels zijn perfect voor het markeren van bijvoorbeeld het tennisracket van je kind of zelfs de fopspeen van je baby. Gaat je dochter kamperen? Maak je dan geen zorgen: je kunt ze ook gebruiken om haar tandenborstel, douchegel en waterfles te markeren.

Onze gepersonaliseerde zelfklevende naamstickers zijn gemaakt van dun vinyl dat perfect past op alle soorten materiaal. Wij hebben twee verschillende vormen waaruit je kunt kiezen: rechthoekig en rond. Bovendien kun je voor de rechthoekige vorm kiezen tussen twee formaten: klein (68 kleine etiketten) of een middelgroot formaat (24 medium etiketten) met hetzelfde ontwerp op een A5-vel. Ze zijn heel gemakkelijk van het vel af te trekken. Dit wetende, kun je de kleine etiketten kiezen voor markeerpotloden, de middelgrote voor boeken, en de ronde voor bijvoorbeeld fietshelmen.

In tegenstelling tot gewone stickers zijn de gepersonaliseerde naamstickers op onze website gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ze ontworpen voor continu gebruik. Ze zijn uiterst duurzaam, vaatwasmachine-, koelkast- en magnetronbestendig. Om vervagen te voorkomen, raden wij echter aan contact met alcohol of andere cosmetische producten te vermijden.

Met onze editor kun je ze heel gemakkelijk ontwerpen; je kunt namelijk kiezen uit een groot aantal ontwerpen die wij op onze website aanbieden of als je dat liever doet, kun je jouw eigen ontwerp vanaf nul creëren, de afbeelding uploaden die je wilt, er tekst, tekeningen of wat u maar te binnen schiet in zetten. Je hoeft alleen het product te kiezen en, in onze editor, ze te ontwerpen zoals jij dat wilt.

Zelfklevende vinyl labels bedrukken

Ontwerp je eigen gepersonaliseerde stickers

Staat je kind op het punt Terug naar School te gaan? Stickers voor het markeren van voorwerpen zijn een essentieel onderdeel van de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar in kleuterscholen en scholen. Zowel kinderen als volwassenen zullen in staat zijn het materiaal snel te herkennen. Aangezien het volledig personaliseerbare etiketten zijn, kun je bovendien exclusieve tekeningen of logo's maken die gemakkelijk kunnen worden herkend door zeer jonge kinderen die nog niet weten hoe ze hun naam moeten lezen.

De aanpassingsmogelijkheden zijn eindeloos; je kunt je eigen etiketten vanaf nul creëren of gebruik maken van de vele ontwerpen die op het web beschikbaar zijn om de bezittingen van kinderen te markeren.

Het nut van deze gepersonaliseerde labels of naamstickers is niet alleen beperkt tot de kleintjes: ze kunnen ook worden gebruikt voor wie in residenties, universiteits- of bejaardentehuizen woont, of om jouw voorwerpen op het werk te markeren. Ze zijn ook ideaal voor reisliefhebbers: koffers worden in een oogwenk geïdentificeerd, zonder dat men bang hoeft te zijn ze te verliezen of los te maken, zoals de typische bagagelabels die kunnen worden aangebracht en afgenomen.

Zelfklevende vinyl labels bedrukken