Kartonnen mappen bedrukken

map
€ 6,95
Geleverd tussen 25-26 juni met spoedverzending.

Maat
Details
  • Afmetingen: 22,5 cm (Breedte) x 32 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: gerecycleerd karton.
  • Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief zijflappen.
  • ID: #17192
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Personaliseerbare mappen van gerecycleerd karton

Gepersonaliseerde mappen van gerecycled karton zijn de perfecte oplossing om uw documenten op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te organiseren. Hieronder bespreken we de verschillende opties die we bieden en de mogelijke gebruiken die aangepaste mappen kunnen hebben.

Ten eerste zijn onze mappen verkrijgbaar in twee formaten: A4 en A5. Dit zijn de meest voorkomende formaten voor documenten, dus onze mappen zijn ideaal voor het opbergen en organiseren ervan. Bovendien bieden wij modellen met en zonder elastiek, waardoor ze nog veelzijdiger zijn en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Een zeer belangrijke en nuttige eigenschap: alle mappen hebben kleppen. Als u dus kleine documenten, papieren, visitekaartjes opbergt, vallen ze niet uit de zijkanten van de map. Wanneer u de map sluit, is deze dankzij de flappen aan de zijkanten aan alle vier de zijden volledig gesloten, wat veel veiliger is om te voorkomen dat u kleine papieren laat vallen of verliest.

Omdat ze van gerecycled karton zijn gemaakt, is de kleur bruin, met de gebruikelijke textuur van gerecycled papier. Op de omslag kunnen we elk ontwerp, logo of afbeelding drukken die u in onze online editor aanpast.

Gebruik en toepassingen van mappen bedrukken

Waarvoor kunt u onze gepersonaliseerde mappen gebruiken? Er zijn veel mogelijkheden, en hier zijn enkele van de populairste:

Evenementen: als u een evenement organiseert en folders wilt uitdelen aan alle aanwezigen, zijn onze gepersonaliseerde milieuvriendelijke mappen perfect voor u. U kunt het logo van uw evenement op de voorkant drukken en er belangrijke informatie over het evenement in stoppen, zoals plattegronden van de locatie, schema's van lezingen en activiteiten, enzovoort. Onze mappen zullen een uitstekende manier zijn om een goede indruk achter te laten bij alle aanwezigen. Bovendien zullen ze na afloop van het evenement de map kunnen blijven gebruiken en zo het logo en de naam van het evenement langer zichtbaar maken.

Personaliseerbare mappen van gerecycleerd karton

Bedrijven: voor bedrijven en ondernemingen die mappen nodig hebben voor hun werknemers, zijn deze bedrukte mappen een uitstekende optie. U kunt het bedrijfslogo op de omslag drukken en elke map personaliseren met bijvoorbeeld de naam van elke werknemer. Bovendien zijn onze mappen gemaakt van gerecycleerd karton, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor bedrijven die milieubewust willen zijn en naar buiten toe het imago van een gewetensvol bedrijf willen uitstralen.

Merchandising: als u een merk, bedrijf of product heeft, en u zoekt een manier om uzelf te promoten, dan kan het gebruik van gepersonaliseerde kartonnen mappen veel voordelen opleveren. U kunt uw merklogo op de omslag drukken en er belangrijke informatie in opnemen, zoals catalogi, brochures, enz. Deze personaliseerbare mappen zijn een geweldige manier om uw merk op een elegante en milieuvriendelijke manier te promoten.

Particulieren: omdat er geen minimumbestelling is, zijn de mappen ook perfect voor particulieren. Uiteindelijk bewaren we allemaal documenten: bonnetjes, facturen, tekeningen van onze kinderen, bladen met betrekking tot het huis, de auto, hypotheken, verzekeringen... U kunt verschillende mappen maken en de omslag personaliseren met de vermelding van het soort documenten dat erin zit.

Meer voordelen van onze ecologische mappen

Onze gerecycleerde mappen kunnen worden gepersonaliseerd door directe bedrukking in verschillende kleuren. Dit betekent dat u logo's, afbeeldingen, foto's en ontwerpen op de omslag van de mappen kunt afdrukken in een groot aantal kleuren, waardoor ze nog beter kunnen worden aangepast aan uw behoeften. U hoeft zich niet te beperken tot 1 of 2 kleuren.

Mappen bedrukken van gerecycleerd karton

Als het gaat om het aanpassen van de mappen, zul je zien dat we je verschillende vooraf ontworpen sjablonen bieden, zodat je de sjabloon kunt kiezen die het beste past bij je behoeften. Het ontwerp is al klaar, je hoeft alleen nog maar de elementen toe te voegen die je wilt, zoals een logo of tekst. Of als u dat liever wilt, kunt u het ontwerp vanaf nul aanpassen, om het helemaal naar uw wens te maken.

Een belangrijk voordeel van onze personaliseerbare mappen zijn de kwantumkortingen. Voor bedrijven, merchandising en evenementen zijn er kortingen voor grote hoeveelheden. Hoe meer mappen u bestelt met hetzelfde ontwerp, hoe lager de kosten per eenheid. Op die manier is de aankoop van bijvoorbeeld 100 gepersonaliseerde mappen goedkoper dan de aankoop van slechts 10 mappen (gelet op de eenheidsprijs van elke map).

Kortom, onze kartonnen gerycylede bedrukte mappen zijn een uitstekende optie om uw documenten op een elegante en milieuvriendelijke manier te organiseren. Wij bieden verschillende maten en modellen om aan uw behoeften te voldoen, en onze mappen kunnen worden gepersonaliseerd met directe bedrukking in verschillende kleuren om aan uw specifieke smaak en eisen te voldoen. Bovendien zijn onze gepersonaliseerde mappen ideaal voor evenementen, bedrijven en merchandising, waardoor ze zeer veelzijdig en aanpasbaar zijn. En dankzij kwantumkortingen kunt u veel eenheden van goedkope gepersonaliseerde mappen kopen.

Mappen bedrukken van karton