Kartonnen mappen bedrukken

€ 6,95
Aantal:
Selecteer een optie: A4 (zonder gommen)
  • Afmetingen: 22,5 cm (breedte) x 32 cm (hoogte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal: gerecycleerd karton.
  • Gepersonaliseerd op 1 zijde.
  • Inclusief zijflappen.
  • ID: #17192
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
b278f9984c82672f4c9d6b0120a4ec72141ba5f6
21870b9a23b2ed20fe3f46c3206212e36a798d4f
d620afaa3f137918e5ef4f4a006923c50cab0b15
8797f424e5be3c7898cb246738de276590c2fc6f
a75987c7c0502f6be67477792c83e491be0877cd
df7c0c8f6346a074b18cb4dcedccc64cb4b019e5
2149de5986c49402f40c8bb49039c3f7a74ef2cf

4,33
3 Beoordelingen
5
67 %
4
0 %
3
33 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
S
Sandra (Den haag)
kocht: A5 cardboard file with rubber bands
22/05/2023
"Beetje somber. Komt ook door mijn afbeelding waarschijnlijk. Het contrast is niet groot genoeg met de afbeelding en de kleur van het karton"
L
Laura (Zaragoza, ES)
kocht: A4 cardboard file with rubber bands
07/05/2023
"De map is zeer stevig, heeft een goede capaciteit en de bedrukking is van goede kwaliteit, voor de prijs is het zeker de moeite waard."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
P
Priscila (Cuarte de huerva, ES)
kocht: A5 cardboard file with rubber bands
27/04/2023
"Ik heb deze map besteld om de papieren en dossiers van de kinderen mee te nemen in mijn tas als ik naar de kinderarts ga. Hij is mooi en heel praktisch, we vonden hem zo mooi dat ik er nog een heb besteld. De kleuren en de opdruk zijn perfect."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Personaliseerbare mappen van gerecycleerd karton

Gepersonaliseerde mappen van gerecycled karton zijn de perfecte oplossing om uw documenten op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te organiseren. Hier vertellen we u over de verschillende opties die we aanbieden en de mogelijke toepassingen van mappen bedrukken.

Ten eerste zijn onze mappen verkrijgbaar in twee formaten: A4 en A5. Dit zijn de meest voorkomende formaten voor documenten, dus onze mappen zijn ideaal voor het opbergen en organiseren ervan. Bovendien bieden wij modellen met en zonder elastiek, waardoor ze nog veelzijdiger zijn en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Een zeer belangrijke en nuttige eigenschap: alle mappen hebben kleppen. Als u dus kleine documenten, papieren, visitekaartjes... opbergt, vallen ze niet uit de zijkanten van de map. Wanneer u de map sluit, is deze dankzij de flappen aan de zijkanten aan alle vier de zijden volledig gesloten, wat veel veiliger is om te voorkomen dat u kleine papieren laat vallen of verliest.

Omdat ze van gerecycled karton zijn gemaakt, is de kleur bruin, met de gebruikelijke textuur van gerecycled papier. Op de omslag kunnen we elk ontwerp, logo of afbeelding drukken die u in onze online editor aanpast.

Gebruik en toepassingen van mappen bedrukken

Waarvoor kunt u onze gepersonaliseerde mappen gebruiken? Er zijn veel mogelijkheden, en hier zijn enkele van de populairste:

Evenementen: als u een evenement organiseert en folders wilt uitdelen aan alle aanwezigen, zijn onze gepersonaliseerde milieuvriendelijke mappen perfect voor u. U kunt het logo van uw evenement op de voorkant drukken en er belangrijke informatie over het evenement in stoppen, zoals plattegronden van de locatie, schema's van lezingen en activiteiten, enzovoort. Onze mappen zullen een uitstekende manier zijn om een goede indruk achter te laten bij alle aanwezigen. Bovendien zullen ze na afloop van het evenement de map kunnen blijven gebruiken en zo het logo en de naam van het evenement langer zichtbaar maken.

Personaliseerbare mappen van gerecycleerd karton

Bedrijven: voor bedrijven en ondernemingen die mappen nodig hebben voor hun werknemers, zijn deze mappen bedrukken een uitstekende optie. U kunt het bedrijfslogo op de omslag drukken en elke map personaliseren met bijvoorbeeld de naam van elke werknemer. Bovendien zijn onze mappen gemaakt van gerecycleerd karton, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor bedrijven die milieubewust willen zijn en naar buiten toe het imago van een gewetensvol bedrijf willen uitstralen.

Merchandising: als u een merk, bedrijf of product heeft, en u zoekt een manier om uzelf te promoten, dan kan het gebruik van gepersonaliseerde kartonnen mappen veel voordelen opleveren. U kunt uw merklogo op de omslag drukken en er belangrijke informatie in opnemen, zoals catalogi, brochures, enz. Deze personaliseerbare mappen zijn een geweldige manier om uw merk op een elegante en milieuvriendelijke manier te promoten.

Particulieren: omdat er geen minimumbestelling is, zijn de mappen ook perfect voor particulieren. Uiteindelijk bewaren we allemaal documenten: bonnetjes, facturen, tekeningen van onze kinderen, bladen met betrekking tot het huis, de auto, hypotheken, verzekeringen... U kunt verschillende mappen maken en de omslag personaliseren met vermelding van het soort documenten dat erin zit.

Meer voordelen van onze ecologische mappen

Onze gerecycleerde mappen kunnen worden gepersonaliseerd door directe bedrukking in verschillende kleuren. Dit betekent dat u logo's, afbeeldingen, foto's en ontwerpen op de omslag van de mappen kunt afdrukken in een groot aantal kleuren, waardoor ze nog beter kunnen worden aangepast aan uw behoeften. U hoeft zich niet te beperken tot 1 of 2 kleuren.

Mappen bedrukken van gerecycleerd karton

Wat het aanpassen van de mappen betreft, zult u zien dat wij u verschillende voorontworpen sjablonen ter beschikking stellen, zodat u de sjabloon kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past, en het ontwerp al klaar is, alleen hoeft u de gewenste elementen, zoals een logo of tekst, nog niet toe te voegen. Of als u dat liever wilt, kunt u het ontwerp vanaf nul aanpassen, om het helemaal naar uw wens te maken.

Een belangrijk voordeel van onze personaliseerbare mappen zijn de kwantumkortingen. Voor bedrijven, merchandising en evenementen zijn er kortingen voor grote hoeveelheden. Hoe meer mappen u bestelt met hetzelfde ontwerp, hoe lager de kosten per eenheid. Op die manier is de aankoop van bijvoorbeeld 100 gepersonaliseerde mappen goedkoper dan de aankoop van slechts 10 mappen (gelet op de eenheidsprijs van elke map).

Kortom, onze mappen bedrukken van gerecycleerd karton zijn een uitstekende optie om uw documenten op een elegante en milieuvriendelijke manier te organiseren. Wij bieden verschillende maten en modellen om aan uw behoeften te voldoen, en onze mappen kunnen worden gepersonaliseerd met directe bedrukking in verschillende kleuren om aan uw specifieke smaak en eisen te voldoen. Bovendien zijn onze gepersonaliseerde mappen ideaal voor evenementen, bedrijven en merchandising, waardoor ze zeer veelzijdig en aanpasbaar zijn. En dankzij kwantumkortingen kunt u veel eenheden van goedkope gepersonaliseerde mappen kopen.

Mappen bedrukken van karton