Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Gepersonaliseerde gereedschapsset

gereedschapsset
19,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending.

Details
 • Afmetingen: 23 cm (Breedte) x 11,5 cm (hoogte) x 2,6 cm (diepte)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Doos van bamboehout, met metalen sluiting.
 • Het deksel kan gepersonaliseerd worden.
 • Inhoud: schroevendraaier met 10 bits van verschillende vormen, set van 3 inbussleutels, set van 4 dopsleutels met verlengaccessoire.
 • Gestanste binnenkant voor het opbergen van elk gereedschap.
 • ID: #17488
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gereedschapsset gepresenteerd in een gepersonaliseerde houten kist

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je doe-het-zelf klusjes met onze gepersonaliseerde gereedschapsset, een uniek product dat stijl combineert met praktische functie. De kist, gemaakt van stevig bamboehout en met een metalen sluiting, bevat een set essentiële gereedschappen waarmee je elke klus rondom het huis met gemak kunt uitvoeren.

De personalisatie wordt uitgevoerd op het deksel van de doos, waar je foto's en afbeeldingen kunt afdrukken met je herinneringen, ontwerpen, berichten of een naam. Deze personalisatie maakt onbeperkte creativiteit mogelijk, want je kunt een speciale foto, een uniek ontwerp of zelfs de naam van de ontvanger afdrukken om van deze set echt een persoonlijk en uniek cadeau te maken.

De binnenkant van de doos is gestanst uit bamboe, zodat elk gereedschap perfect past en veilig opgeborgen kan worden. Aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar in elke hoek, waardoor een kist is ontstaan die niet alleen opvalt door zijn functionaliteit, maar ook door zijn elegantie.

Inhoud van de gereedschapskist

 • Schroevendraaier met 10 bits in verschillende vormen: plat, Phillips (ster), hexagonaal en Torx.
 • Set 3 inbussleutels in verschillende maten.
 • Set 4 dopsleutels met verlengstuk.

Deze complete set bevat een hoofdschroevendraaier met 10 verwisselbare bits voor een grote verscheidenheid aan vormen, van platte bits tot de populaire Phillips, hex en Torx bits. Dankzij de veelzijdigheid van deze bits kun je een breed scala aan klussen uitvoeren, van het in elkaar zetten van meubels tot kleine huishoudelijke reparaties.

Gereedschapsset in een gepersonaliseerde houten kist

Daarnaast bevat de set een set 3 inbussleutels in verschillende maten om aan verschillende behoeften te voldoen. Inbussleutels zijn essentieel gereedschap voor het vast- of losdraaien van zeskantbouten, die vaak voorkomen op meubels en fietsen. Ook inbegrepen zijn 4 dopsleutels met een verlengaccessoire om je maximaal gemak te bieden bij klussen waarbij je in krappe ruimtes moet komen.

Deze gepersonaliseerde gereedschapsset is niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een perfect detail voor verschillende gelegenheden. Van verjaardagen tot speciale vieringen, deze set past bij elke gebeurtenis waarbij kwaliteit en personalisatie op prijs worden gesteld. We benadrukken vooral de geschiktheid als Vaderdaggeschenk, een gelegenheid waarbij de combinatie van nut en personalisatie het een uitzonderlijk cadeau maakt.