Domino met foto bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Afgelopen vrijdag een microfiber deken met foto besteld. Vandaag al geleverd. New record.

Ralf (Nordrhein-Westfalen)

Beschrijving

Dominospel gepersonaliseerd met foto

Bij ons is er de mogelijkheid om het spel op twee manieren te personaliseren, de deksel van de doos met een prachtige foto en de stenen met een witte achterkant. Of als u wilt hebben wij ook een optie om de stenen te bedrukken met een foto of tekst naar keuze.

Domino met gepersonaliseerde doos

De spelletjes van vroeger raken nooit uit de mode, omdat ze van generatie op generatie worden doorgegeven. Voor de meest nostalgische mensen hebben we de klassieke domino, maar met een andere touch. Onze domino met gepersonaliseerde doos verschilt van alles wat u op de markt zult vinden, omdat u het precies naar uw wens kunt ontwerpen.

De doos heeft een afmeting van 18,5x6,5 cm en kan naar wens ontworpen worden. U kunt het ontwerpen maken met één van onze vooraf ontworpen sjablonen en ze naar wens minimaal aanpassen of, als u heel creatief bent, kunt u uw favoriete foto's of tekst toevoegen en zo een heel persoonlijk item maken. De dominostenen zijn bij deze variant niet bedrukt.

Als u graag met familie of vrienden een spel speelt, geef dan deze leuke dominostenen. Op vrije dagen en in het weekend gezellig dit gezelschap spelen.

Gepersonaliseerde dominostenen

Het spel domino is al geliefd door ons sinds de 13e eeuw toen het werd uitgevonden. We wilden dit klassieke spel opnieuw uitvinden en hebben er onze magische touch aangegeven: het bedrukken ervan! Het bestaat uit 28 harde PVC steentjes, maar met de bijzonderheid dat u ze naar wens kunt bedrukken met allerlei ontwerpen.

Als u niet weet waar u de domino moet kopen, vindt u het bij ons op de website en u kunt het precies maken zoals u het in gedachten heeft. Leuk om het spel met de familie te spelen en helemaal met uw eigen ontwerp.

De gepersonaliseerde dominostenen is een cadeau dat zowel volwassenen als kinderen leuk vinden, omdat het een erg vermakelijk spel is. We raden u aan hetzelfde ontwerp voor alle stenen te kiezen, zodat er geen aanwijzingen zijn welke steen wat is en de essentie van het spel niet verloren gaat.

Domino voor gepensioneerden

Er zijn klassieke spellen die nooit uit de mode raken omdat ze zo leuk en vermakelijk zijn. Eén daarvan is domino, een spel dat van generatie op generatie is doorgegeven en vooral populair is bij de ouderen. Als u overweegt om een ​​klein detail te geven aan een persoon die met pensioen gaat, raden wij onze gepersonaliseerde domino voor gepensioneerden aan.

Het is een economisch detail, maar wel een item van kwaliteit. We zijn er zeker van dat zij het leuk zullen vinden om dit mythische spel in zo'n persoonlijk formaat te ontvangen, omdat er geen ander is zoals u die ontworpen heeft.

Gerelateerde producten