Gepersonaliseerde bordspellen

Geef gepersonaliseerde bordspellen cadeau

Een persoonlijk bordspel is een uniek cadeau. We hebben spellen voor alle leeftijden voor onvergetelijke familiemomenten. Kaartspellen en klassieke bordspellen voor iedereen, memory, puzzels met foto's en natuurlijk de mythische spellen van Mens, maak je niet boos! en Ganzenbord.

Al onze spellen kunnen worden gepersonaliseerd, niemand zal hetzelfde spel hebben zoals jij die hebt. Je kunt het maken met jouw foto's en die van je dierbaren, je kunt er zelfs een de tekst bij plaasten om het nog specialer te maken. Waar wacht je nog op om van een traditioneel spel een uniek en origineel spel te maken?

Gepersonaliseerde bordspellen voor families

In deze sectie verzamelen we de meest populaire bordspellen voor families maar helemaal gepersonaliseerd. Ontdek hoe je het hele gezin kunt plaasten op je eigen spel, kies je favoriete foto's en personaliseer het kaartspel van de familie. Het leuke spel "Número Uno" of een kartonnen puzzel. De fotopuzzels zijn verkrijgbaar in vele formaten, zodat je zelf de gewenste moeilijkheidsgraad kunt kiezen.

We kunnen natuurlijk het bordspel niet vergeten met gepersonaliseerde klassieke bordspellen. Het klassieke spel van slangen en ladders, zeeslag, galgje etc. die je kunt personaliseren met foto's en namen.

Bordspellen om thuis van te genieten

Wij dienen te profiteren van de vrije dagen om met het gezin bordspellen te spelen. En daarom hebben we een selectie van spelletjes voor je. Let goed op, want deze ideeën zullen je uit meer dan één moment van verveling halen.

Geef gepersonaliseerde bordspellen cadeau

Gepersonaliseerd pak kaarten

Hoeveel jaren er ook voorbijgaan, kaarten is een klassiek spel dat nooit uit de mode zal raken. Met hen kun je met vrienden of familie thuis spelen, bij het zwembad, waar en wanneer je maar wilt. Onze gepersonaliseerde speelkaarten zijn nog completer, want je kunt ze naar eigen smaak ontwerpen met foto's of met een van onze voorontworpen sjablonen.

Nu heb je de mogelijkheid om samen met ons je eigen gepersonaliseerde Wie is Wie-spel te maken met foto's van jouw keuze. Denk aan dit klassieke spel en de vele middagen die we hebben doorgebracht met het spelen ervan! Het mooiste is dat jij nu de hoofdpersoon van het spel kunt zijn. En niet alleen jijzelf, maar ook je vrienden, familie en zelfs je huisdieren.

Inclusief 2 borden, een blauw en een rood bord. Je kunt tot 24 verschillende foto's toevoegen om het spel nog leuker te maken.

Domino spel

Ons domino spel met gepersonaliseerde doos is anders dan alle andere die je op de markt vindt, want je kunt hem helemaal naar jouw eigen smaak personaliseren.

Het meet 18,5x6,5cm en je kan het deksel van de speldoos personaliseren. Je kunt het personaliseren met een van onze voorontworpen sjablonen en deze aanpassen aan jouw smaak of, als je erg creatief bent, kun je jouw favoriete foto's of teksten toevoegen en het een ander tintje geven.

Memory spel

Een klassiek spel dat kinderen altijd leuk vinden is het memory kaartspel voor kinderen. Ons Memory spel bestaat uit 48 kartonnen kaarten (24 paar), maar met de bijzonderheid dat je ze naar eigen smaak kunt aanpassen met je favoriete foto's of met een leuk ontwerp.

Het enige wat je hoeft te doen is de 24 foto's te kiezen die je in jouw spel wilt, en je ontvangt dan 48 kaarten, d.w.z. 24 identieke paren.

Gepersonaliseerd pak kaarten

Mens, maak je niet boos! spel

De twee bekendste spelen zijn nu gepersonaliseerd: Mens, maak je niet boos! en Ganzenbord, gepersonaliseerd met foto's. Het zijn klassiekers die nooit uit de mode raken en zeer populair zijn om met vrienden en familie te spelen. Want er is niets beter dan die oude bordspelmiddagen met je dierbaren.

Er zijn twee verschillende borden, een met Ganzenbord en de andere met Mens, maak je niet boos!. Ook de bekers en dobbelstenen worden meegeleverd, zodat je direct na ontvangst non-stop kunt gaan spelen. Maar wat ze onderscheidt van anderen is de personalisatie, want je zult er geen vinden in de winkels.

Andere moderne spellen

Wij hebben andere, modernere spelletjes, die misschien in onze kindertijd niet bestonden, maar nu niet meer weg te denken zijn uit de speelgoedbibliotheek van een gezin. Het spel "Número Uno", het spel "Double", of "Wie is Wie?", zijn leuke spelletjes om van jongs af aan te spelen, en leuk voor het hele gezin.