Gepersonaliseerde bordspellen

Er zijn 7 producten beschikbaar.

Geef eens een gepersonaliseerd bordspel cadeau

Een persoonlijk bordspel is een uniek cadeau. We hebben spellen voor alle leeftijden om te genieten van onvergetelijke familiemomenten. Kaartspellen en klassieke bordspellen voor iedereen, memory, puzzels met foto's en natuurlijk de mythische spellen van Mens erger je niet en Ganzenbord.

Al onze spellen kunnen worden gepersonaliseerd, niemand zal hetzelfde spel hebben zoals u die heeft. U kunt het maken met uw foto's en die van uw dierbaren, u kunt er zelfs een de tekst bij plaasten, die u maar wilt om het nog specialer te maken. Waar wacht u nog op om van een traditioneel spel een uniek en origineel spel te maken?.

Gepersonaliseerde bordspellen voor families

In deze sectie verzamelen we de meest populaire bordspellen voor families maar helemaal gepersonaliseerd. Ontdek hoe u het hele gezin kunt plaasten op uw eigen spel, kies uw favoriete foto's en personaliseer het kaartspel van de familie. Het leuke spel "Number One" of een kartonnen puzzel. De fotopuzzels zijn verkrijgbaar in vele formaten, zodat u de moeilijkheidsgraad kunt kiezen die u wilt.

We kunnen het bordspel natuurlijk niet vergeten met de klassieke bordspellen helemaal naar wens bedrukt. Het klassieke spel van slangen en ladders, zeeslag, galgje enz. dat u kunt personaliseren met foto's en namen.