Gepersonaliseerde emaille mok

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Geëmailleerde mok van messing.
  • Inhoud: ongeveer 385 ml.
bekijk meerbekijk minder
Beschrijving

Vintage mokken

Met de opkomst van sociale netwerken is vintage in de mode en onderscheidt het zich van de rest. Als u zich bij deze trend wilt aansluiten, raden wij u aan om vintage mokken te kopen die door u zijn ontworpen. Want in de winkels vindt u er veel, maar ze zullen allemaal hetzelfde zijn. Die van ons zijn zo ontworpen dat u op de millimeter kunt beslissen hoe u ze wilt hebben.

De vintage metalen mokken hebben een inhoud van ongeveer 385 ml, ideaal om de dag vol energie te beginnen. We hebben een exclusief model ontworpen voor echte koffieliefhebbers, maar we willen niet vergeten degenen die de voorkeur aan thee geven. We hebben dit model beker, inclusief een filter zodat er van thee genoten kan worden. Omdat het van metaal is, is het niet geschikt voor magnetron of vaatwassers.

Mokken zijn altijd leuk om cadeau te geven, omdat het een zeer praktisch detail is. En natuurlijk ook geweldig dat u ze precies naar uw eigen smaak kunt ontwerpen met uw foto's, kleur, tekst of ontwerp, dit geeft nog meer een sentimentele waarde. Begin nu met het maken van uw beker en laat uw creativiteit de loop gaan, het zal uw favoriete mok worden.