Grote ontbijtkom bedrukken en maken

Grote ontbijtkom bedrukken en maken

schaal
€ 19,95
Kwantumkortingen

Details
  • Afmetingen: 13,5 cm (Breedte) x 8 cm (hoogte) x 13,5ø cm (diameter)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Inhoud: ca. 620 ml.
  • Geschikt voor magnetron en vaatwasser.
  • Het heeft 1 handgreep.
  • ID: #3289
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde keramische kom met handvat

Het ontbijt is een van de belangrijkste maaltijden van de dag, dus je kunt niet zomaar alles eten. Begin je dag met onze foto-ontbijtkommen en geniet van je favoriete cornflakes, yoghurt met havermout of andere gerechten.

Deze keramische ontbijtkom heeft een grote inhoud, perfect voor een stevig ontbijt van cornflakes met melk, of wat je maar wilt drinken. Het heeft ook een handvat waarmee je het beter kunt vasthouden. Dankzij het materiaal is het magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Wat het uniek maakt is de personalisatie die je erop kunt zetten. Foto's, je eigen ontwerpen of van onze website, teksten, tekeningen, alles wat je maar kunt bedenken, nu kun je het omzetten in de beste personalisatie en zo het meest originele model verkrijgen.

Grote ontbijtmok met foto naar keuze

Elke mok is gemaakt van hoogwaardig keramiek, waardoor hij bestendig en duurzaam is voor dagelijks gebruik. Bovendien hebben deze mokken een comfortabel handvat om ze vast te houden terwijl je geniet van jouw ontbijt of jouw favoriete warme drank.

Bovendien kun je jouw mok personaliseren met een ontwerp of zin naar keuze. Wij bieden een breed scala aan opties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Of het nu je naam is, een motiverende quote, of zelfs een foto naar keuze.

Elke mok is uniek en speciaal, perfect als geschenk of om jezelf te verwennen. Deze gepersonaliseerde keramische mokken zijn ideaal voor het ontbijt thuis of op kantoor. Ze zijn ook perfect als geschenk voor speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, verjaardagen, of gewoon als een speciale traktatie voor een speciaal iemand.

Dit keramische product voldoet aan de relevante eisen van KB 891/2006 en Verordening (EG) nr. 1935/2004.