Stalen mok bedrukken en maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Inhoud: 200 ml.
Gerelateerde producten
Beschrijving

Gepersonaliseerde metalen mok

Onze stalen mok is één van de meest elegante uit onze webcatalogus. Deze gepersonaliseerde roestvrijstalen mok heeft een inhoud van ongeveer 200 ml. Het materiaal is niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.

Voor het personanilseren van de afbeelding raden wij u aan één met een hoog contrast of gewoon zwarte tekst te gebruiken. De foto heeft een metaal tonale afdruk wat een vintage tintje geeft aan de mok. U kunt het meest originele en elegante model maken en iemand er enorm mee kunnen verassen.

Opmerking over de afdrukk op het product: op het moment van de productie, wordt de witte kleur als transparant beschouwd, d.w.z., de witte delen van het ontwerp worden gezien als de metalen achtergrond van het product. Houd hier rekening mee bij het maken van uw ontwerp.

Gegraveerde stalen mok

Als u één van die mensen bent die van de natuur houdt en geniet van kamperen, is deze stalen mok belangrijk om goed voorbereid te zijn. De mok heeft een klein formaat, waardoor u het comfortabel is om mee te nemen.

Deze gegraveerde stalen mok heeft een inhoud van 200 ml en kunt u personaliseren zoals u dat wilt. Het is aan te raden om het te maken met afbeeldingen van een hoog contrast of zwarte tekst. Het beste is om een eenvoudig ontwerp te maken, met logo's van vlakke kleuren of teksten, omdat het wordt gemaakt door middel van lasergraveren. Indien u dit met een afbeelding wilt doen, is het beter te kiezen voor de gepersonaliseerde stalen mok (niet gegraveerd).

De mok is gemaakt van roestvrij staal en is een leuk geschenk voor elke gelegenheid, omdat dit één van onze meest elegante modellen is. U kunt hem ook meenemen naar kantoor, zodat u uw koffie op de meest originele manier drinkt. Het is niet geschikt voor de vaatwasser of magnetron.