Magische mok met foto bedrukken en maken

€ 11,16 € 13,95
Aantal:
#5256
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Als de mok koud is, is hij zwart. Met hete vloeistof, wordt jouw foto in volle kleur weergegeven.
  • Inhoud: 325 ml.
  • Geschikt voor magnetron. Niet vaatwasmachinebestendig.
Beschrijving

Magische mok met gepersonaliseerde foto

Wie magie heeft, heeft geen trucs nodig, maar onze gepersonaliseerde magische mok. Begin de dag met uw favoriete thee of lekkere koffie met deze goedkope magische mok. U zult niet dezelfde vinden, want het is exclusief en zeer origineel.

Als de mok koud is, is hij zwart. Wanneer er echter een warme vloeistof wordt gegoten (koffie, melk, water, enz.), verschijnt uw foto in kleur. Het is gemaakt van keramiek en heeft een inhoud van 325 ml, zodat u elke ochtend kunt genieten van uw favoriete drankje. Het is ook geschikt voor de magnetron. Niet vaatwasmachinebestendig; het dient met de hand gewassen te worden.

U kunt uw eigen ontwerp maken met uw favoriete foto, tekst, tekening. Maar u heeft ook de mogelijkheid om uit één van onze sjablonen te kiezen en deze naar wens aan te passen. Het is een zeer origineel geschenk, omdat u het maakt zoals u het wilt met de verschijning en verdwijning van de gepersonaliseerde afbeelding afhankelijk van de temperatuur.

Het is een ideaal geschenk voor elke gelegenheid voor zowel volwassenen als kinderen. U kunt een magische mok voor Moederdag maken tot de meest leuke modellen voor kinderen. U bedenkt het, en wij maken het voor u. Begin met het ontwerpen van uw eigen speciale mok.