Gepersonaliseerde glazen drinkbeker met deksel en rietje

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Transparante glazen beker met grijze aluminium schroefdop en rietje.
  • Rietje geleverd in 6 verschillende kleuren (kleur willekeurig gekozen).
  • Aanbevolen met de hand te wassen, niet geschikt voor de magnetron.
  • Inhoud 450 ml.
bekijk meerbekijk minder
Beschrijving

Drinkbeker met deksel en rietje

Het goede weer komt eraan en wat u het liefste wilt is vers fruit drinken, met veel vitaminen en ijs. Als u zin heeft in een verfrissend sapje, raden wij u onze glazen drinkbeker met handvat, deksel en rietje aan. Ze worden het meest gekozen om de beroemde detox-sappen(natuurlijke vruchtensappen en ijs), milkshakes of smoothies te bereiden.

Iets dat ons onderscheidt van de rest, is dat u het precies naar wens kunt bedrukken met een geweldig ontwerp te maken of het met een leuke teksten te bedrukken. U heeft ook de optie om één ​​van onze sjablonen te gebruiken en binnen enkele seconden heeft u uw bestelling geplaatst.

Het is een glazen beker met deksel, schroefdop, grijs aluminium en het bevat een gekleurd rietje. Deze wordt geleverd in één van de volgende zes verschillende kleuren: blauw, roze, wit, marineblauw, turkoois en rood met wit. U kunt niet kiezen, omdat we ze willekeurig verzenden, dus het zal een verrassing voor u zijn wanneer het geleverd wordt.

De beker heeft een inhoud van 450 ml, de ideale hoeveelheid om het mee te nemen op weg naar het werk of als u het naar uw kantoor brengt om daar van uw favoriete drankje te genieten. Het is erg handig om te vervoeren dankzij het handvat en het deksel, zonder te morsen door de afgesloten deksel. Begin met het maken van de uw beker en zorg voor zelfs het kleinste detail om de beste gepersonaliseerde smoothie beker te krijgen.