Ecologische mok van bamboe bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Onbreekbare ecologische bamboe mok. Inhoud: 350 ml.
  • Manier van personaliseren: graveren.
  • BPA-vrij product.
  • Geschikt voor vaatwasser en magnetron.
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Ecologische bamboe mok bedrukken

Originele en resistente ecologische mok met een inhoud van 350 ml, gemaakt van bamboevezel. Het is zeer resistent dat niet breekt, zelfs niet als het van een zekere hoogte valt.

U kunt de mok graveren met een ontwerp, foto, tekst, enz.

Deze mok is geschikt voor de vaatwasser en magnetron, zodat u hem zonder problemen in deze apparaten kunt gebruiken.

Ecologische mokken voor kinderen

Wegens hun ecologische status worden deze bamboe mokken meestal gebruikt voor kinderen, om mee naar school te nemen of wanneer ze naar het park of op een excursie gaan. Deze bekers worden ook gebruikt voor volwassenen, voor thuis of op het werk.

Bovendien is deze beker, zoals al eerder aangegeven, een onbreekbare mok. En we weten dat het normaal is dat de kinderen hun mok wel eens opd e grond laten vallen, of zelf vallen met de beker in de hand terwijl ze aan het lopen zijn. Met deze resistente mok hoeft u zich geen zorgen te maken over het breken ervan, zoals wel het geval is met de klassieke keramische beker.

BPA-vrij product

Deze mok is een product dat BPA vrij is. BPA, d.w.z. Bisfenol A, is een giftig bestanddeel van kunststoffen die tegenwoordig in vrijwel alle voedselverpakkingen aanwezig zijn. Deze verbinding, die vooral schadelijk is voor kinderen, moet worden vermeden omdat het een reëel gevaar voor de gezondheid vormt.

Aangezien het een BPA-vrij product is, kunt u vertrouwen op hun totale veiligheid als product die geschikt is voor het gebruik met levensmiddelen.