Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Knuffels bedrukken en maken

Knuffels met foto

Knuffels zijn een origineel geschenk dat al bijna zo lang als we ons kunnen herinneren in ons leven aanwezig is. Ze zijn al vele jaren bij ons en we hopen dat ze nog vele jaren bij ons zullen zijn. Wie heeft er in zijn jeugd geen knuffel gehad? Ze zijn een origineel geschenk dat de ontvanger altijd leuk vindt.

We zullen nooit oud genoeg zijn om een knuffel te hebben. Velen kiezen voor een knuffel als het gaat om het geven van een cadeau aan een kind, van pasgeborenen tot de wat oudere kinderen.

Ze worden niet alleen gebruikt om de kleintjes een aanhechtingsfiguur te geven, maar ook om elke hoek van hun kamer te versieren.

Wij hebben de versie die de 21e eeuw vereist, gepersonaliseerde knuffels. Knuffels in de vorm van verschillende dieren die naar jouw wens gepersonaliseerd kunnen worden.

Knuffels met foto

Gepersonaliseerde knuffels zijn een origineel cadeau, zowel leuk als romantisch, afhankelijk van het moment waarop je het cadeau gaat geven. Ze vormen een detail dat altijd al veel tederheid heeft opgewekt, maar als je ze ook nog personaliseert, maak je ze nog specialer. Het zijn unieke cadeaus die je niet in winkels zult vinden, omdat er geen andere zoals de jouwe zal zijn.

Er zijn 4 modellen knuffels in de vorm van dieren, waaronder een konijn, een teddybeer, een rendier en een schaap. We kunnen je niet zeggen welke van de vier het schattigst is. Bij drie van hen (konijn, rendier en schaap) kan hun T-shirt gepersonaliseerd worden, en in het geval van de teddybeer kan je de bandana die hij als aanvulling draagt personaliseren.

Konijn met gepersonaliseerd T-shirt

De beren zijn ons sterproduct, omdat je ze kunt ontwerpen met de datum of met een speciale boodschap. Deze beren hebben een sjaal, als een bandana om de nek, en op die sjaal borduren wij de tekst die je aangeeft te willen: de naam van de jongen of het meisje, de naam van je partner, een belangrijke datum, een leuke boodschap, etc.

En er zijn ook nog 3 andere modellen knuffels die kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van het kind erop geborduurd, waaronder een "dou dou" in de vorm van een giraf of egel, een kussen met een giraf of een koe of de klassieke geborduurde baby deken die opgerold wordt geleverd met een lief klein beertje dat de deken omhelst.

Er zijn veel opties beschikbaar zodat je het perfecte cadeau kunt geven aan die speciale persoon. En we personaliseren niet alleen door teksten te borduren, sommige van de dieren kunnen namelijk ook gepersonaliseerd worden met foto's, of eender welke afbeelding en we drukken het in full colour op het T-shirt van de knuffel.

Ze zijn niet alleen ontworpen voor kinderen, ze zijn ook een leuk cadeau voor Valentijnsdag, met een foto van het koppel gedrukt op het T-shirt van het konijntje verras je je partner op de meest originele manier.

Een teder, ontroerend en, bovenal, uniek detail.

Voordelen van het hebben van knuffels

Een van de grootste voordelen van het hebben van een knuffel is dat deze voor veel kinderen een hechtingsfiguur wordt, die een gevoel van rust en veiligheid creëert wanneer hun ouders bijvoorbeeld niet in de buurt zijn.

Knuffelbeer met gepersonaliseerde bandana

Wanneer we willen dat ons kind alleen op zijn kamer gaat slapen, geeft een knuffel hem de veiligheid die hij nodig heeft zodat hij zich niet alleen voelt. Zijn gepersonaliseerde knuffel zal hem 's nachts en tijdens zijn dutjes altijd vergezellen.

We zullen ons altijd dat gevoel van sereniteit en bescherming herinneren dat onze teddybeer ons bood door hem te knuffelen, zodat we rustig konden slapen.

Er zijn ook studies die zeggen dat knuffels kunnen helpen slaapstoornissen te overwinnen, waaronder schokken veroorzaakt door stress, angsten en trauma. Wij zijn er zeker van dat onze gepersonaliseerde knuffels je op de meest speciale manier zullen vergezellen tijdens alle momenten dat je ze nodig hebt.

Hoe moet je de knuffels wassen?

Als de goede metgezellen die ze zijn, hebben knuffels de neiging kleine kinderen overal te vergezellen. Daarom moeten we ze, naarmate de tijd verstrijkt, een beetje opfrissen.

Gepersonaliseerde knuffels zijn heel gemakkelijk te wassen, hoewel we er extra voorzichtig mee moeten zijn, omdat ze delicater zijn dan andere soorten poppen. Maar als je een paar eenvoudige instructies volgt, zal het heel gemakkelijk voor je zijn.

De knuffels die zijn gepersonaliseerd met een T-shirt (schaap, rendier en konijn) moeten met de hand gewassen worden. Terwijl het T-shirt in de wasmachine gewassen kan worden op maximaal 30 graden.