Gepersonaliseerde speen met foto of naam bedrukken en maken

#{{ product_article_id }}
Aantal:
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Anatomische speen, natuurlijke vorm.
 • Siliconen speen, duurzamer en hygiënischer.
 • Maten: 0-6 maanden, +6 maanden.
 • Voldoet aan de veiligheidsnorm EN 1400:2013
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
Gerelateerde producten
Beschrijving

Anatomische siliconen speen

Laat een speen bedrukken geheel naar uw wensen. Als u niet weet hoe u de speen moet maken , is dit een heel eenvoudig proces waarin u een naam, een foto of een full color ontwerp kunt kiezen. Of u kunt ook een speen maken met een leuke zin. U kunt tevens de kleur kiezen en zo de speen persoonlijker maken. U ontvangt de speen in een transparante plastic doosje ter bescherming.

Het is een speen van hoogste kwaliteit, die voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften (Secties 10.3 en 11 van de Norm NEN-EN 1400:2013).

De anatomische vorm, is het de meest aanbevolen vorm, boven alle andere spenen met ronde vorm. Het voordeel van anatomische spenen is dat ze natuurlijker in de mond van de baby passen, omdat ze meer lijken op de tepel van de moeder. Kies tussen een pasgeboren maat (0-6 maanden) of een maat van +6 maanden.

Informatie voor gebruik

Het is aan te raden om de speen regelmatig te controleren, vooral wanneer de baby tanden heeft. In het geval van tandafdrukken is het aan te raden om deze te vervangen.

Voordat u de speen voor het eerste gebruikt, moet de speen gesteriliseerd worden voor een grondige reiniging. Het wordt aanbevolen om de speen op te bergen, wanneer niet in gebruik is, in een plastic doosje (bijv. waarin wij het verzenden), voor een betere conservering en reiniging.

Voor de bedrukking van de spenen gebruiken we inkt die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en een graveersysteem dat de opdruk erop blijft, zelfs tijdens het sterilisatieproces, het koken en het wassen van het product.

Gebruik geen losse lintjes aan de speen, dit voor de veiligheid van de baby. De speen niet blootstellen aan direct zonlicht of warmtebronnen.

Hoe steriliseert u een speen

 • 1) Vul een kleine pannetje met water.
 • 2) Verhit het water tot het kookt.
 • 3) Haal het pannetje van het vuur, en doe de fopspeen erin.
 • 4) Laat de fopspeen ongeveer 5 minuten in het water staan.
 • 5) Haal de fopspeen uit het water en knijp de speen uit tot er geen water meer in zit.

NIET geschikt voor de afwasmachine.

Wat is een betere speen, van latex of siliconen?

Het moment omde beste speen te kiezen, vragen veel ouders vragen zich af welke speen het beste is, die van latex of die van siliconen. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, maar wij geloven dat de speen van siliconen veel beter is voor het kind. Dit materiaal absorbeert geen water of geuren en is daarom duurzamer dan latex.

Er zijn kinderen die een latexallergie kunnen hebben, dan moet u de latex speen onmiddellijk weggooien, wanneer zij hiervoor allergisch zijn. Zuigelingen accepteren eerder siliconen spenen en tevens adviseren zij het gebruik van siliconen spenen, en helemaal wanneer ze tandjes krijgen.

Kortom, siliconen is het perfecte materiaal voor spenen in vergelijking met andere materialen. Siliconen is duurzamer, houdt minder geuren vast en gaat langer mee. Bovendien veroorzaken siliconen spenen geen allergieën.

Hoe leer ik een speen af bij een kind van 3 jaar?

Het is belangrijk om de speen van uw kind te verwijderen voordat het drie jaar oud is, omdat het het gehemelte kan vervormen of tandproblemen kan veroorzaken. De ideale leeftijd is tussen de 12 en 24 maanden.

Sommige ouders kiezen ervoor om het geleidelijk te doen, zodat het kind de speen op een moment niet zullen missen. Anderen geven er echter de voorkeur aan om er met hem over te praten, en er bijvoorbeeld een spelletje van maken, zodat het kind beetje bij beetje het vergeet te gebruiken.

De meest gebruikte optie is om het geleidelijk te doen, op een zodanige manier dat kinderen niet constant met de speen in de mond zitten. U kunt bijvoorbeeld een regel instellen dat ze de speen alleen 's nachts mogen gebruiken, om te slapen.