Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Speenkoord bedrukken en maken

speenketting
6,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending. Plaats je bestelling voor 12 uren 32 minuten.

Kleur van de ketting
Details
 • Afmetingen: 4ø cm (diameter)
 • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
 • Ideaal om de speen niet te verliezen.
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren.
 • Kies naam, foto of ontwerp.
 • ID: #14948-29983
 • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing

 • Voor en na elk gebruik zorgvuldig wassen met neutrale zeep en afspoelen met veel water.
 • Gebruik geen schurende wasmiddelen, niet koken, en niet in de magnetron gebruiken.
 • Als het niet in gebruik is, bewaar het speendoosje dan op een schone en droge plaats.
 • Niet bloot stellen aan directe licht- of warmtebronnen.

Speenkoorden bedrukken

Breng een klassieker opnieuw uit en maak de beste bedrukte speenkoord voor jouw baby. Pas het gebied van de clip aan met een tekening, foto of naam. Het is onmisbaar, wanneer je kinderen heeft, omdat ze het op deze manier altijd bij zich zullen dragen en ze het niet zullen verliezen.

Als je niet weet hoe je een bedrukte speen kunt maken, is dit heel eenvoudig met onze editor, omdat het erg intuïtief is. Je hoeft alleen maar je fantasie te gebruiken en het zo te maken naar jouw eigen smaak of je kunt één van onze sjablonen kiezen en deze minimaal aanpassen. Je kunt verschillende elementen combineren om zo een exclusief ontwerp te krijgen.

Dit speenkoord bestaat uit een koord met aan het uiteinde een clip om aan de kleding te kunnen bevestigen en, aan de andere kant, een veiligheidssluiting om de speen aan vast te maken. Het is beschikbaar in drie verschillende kleuren: blauw, roze of wit. Kies degene die je het leukst vindt en maak een mooi ontwerp dat niemand anders heeft.

Gepersonaliseerd speenkoord

Je kunt dit speenkoord bedrukt met naam cadeau geven tezamen met de speen. Al deze producten zijn te vinden op onze website en deze kun je ook naar wens bedrukken. Je kunt hetzelfde ontwerp gebruiken om het bij elkaar te laten passen. Het is een ideaal cadeau voor zwangere vrouwen, nieuwe moeders en pasgeboren baby's.

Redenen om een speenkoord te gebruiken

Het idee is dat baby's die een fopspeen dragen, hun speenhouder altijd aan hun kleren hebben hangen, zodat ze de speen nooit verliezen. Het is vooral nuttig in kinderdagverblijven en kleuterscholen, zodat de speen er niet af valt en zoekraakt. Bovendien kan, als de fopspeen losraakt, de eigenaar van de fopspeenhouder onmiddellijk worden geïdentificeerd, aangezien deze wordt gepersonaliseerd met de naam van het kind. Dit is ook een maatregel die de hygiëne ten goede komt, aangezien het onmogelijk zal zijn de speenhouder, en dus de daaraan bevestigde fopspeen, te verwarren en deze per ongeluk aan een ander kind te geven.

Gepesonaliseerde speenhouders in verschillende kleuren

Methode van personalisatie

Wij bedrukken je ontwerp, foto of tekst rechtstreeks op het product, met behulp van niet-giftige inkt. Omdat het gedrukt is door direct printen en niet door middel van vinyl of kleefstoffen, zal de duur van de gepersonaliseerde zone op de speen veel langer zijn.