Persoonlijke grote Love fotolijst voor 10 foto's

25 € 25 #{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • U ontvangt de lijst met uw 10 foto's erin.
  • Fotoprints van hoge kwaliteit.
  • Elke foto is bedekt met een stuk glas
  • Inclusief ophangsysteem.
Beoordelingen
Google Reviews

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Beschrijving

Multi-fotolijst voor romantici

Spectaculair multi-picture frame, 68 cm. breed, met 10 foto's in 10x15 formaat. U kunt zelf bepalen waar u de individuele foto's naartoe wilt, en wij sturen u de lijst met de foto's die in de lijst verborgen zijn.

Het kader in het midden heeft het woord LOVE samen met een hartje bedacht. En rond dit woord, de 10 foto's: 6 horizontale foto's en 4 verticale foto's. De foto's worden beschermd door een glas.

Zodra u de lijst thuis hebt, kunt u de foto's op elk moment wijzigen. Het is heel eenvoudig: daarachter zitten een aantal tabbladen die je kunt optillen om het houten paneel dat de hele achterkant bedekt te verwijderen en de foto's te veranderen.

Het materiaal van de structuur bestaat uit stabiel plastic en bestaat uit twee hangende platen om de afbeelding direct aan de muur te hangen.

Gerelateerde producten