Uitverkoop: -5% korting op zomerproducten tot 21/07/24

Foto op aluminium bedrukken en maken

frame
14,95
Geleverd tussen 23-24 juli met spoedverzending.

Maat
Details
  • Afmetingen: 20 cm (Breedte) x 20 cm (hoogte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: Hoogwaardig GT11 composiet aluminium. Lichtgewicht, sterk en duurzaam.
  • Directe afdruk op aluminium plaat.
  • Inclusief metalen plaat om op te hangen.
  • ID: #14625
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Afbeeldingen afgedrukt op aluminium

Met afdrukken op aluminium kun je je foto laten afdrukken op een hoogwaardige aluminiumplaat. Haal kunstwerken van galerijkwaliteit tegen de beste prijs in huis. Maximale kleurintensiteit en perfecte resolutie. Geef je foto's een bijzonder glanzende uitstraling. De afdruk wordt gemaakt met directe afdruk in 7 UV-kleuren rechtstreeks op de aluminiumplaat.

Aluminium is een lichtgewicht, stabiel en duurzaam materiaal. Aangepaste aluminium afdrukken zijn ideaal voor winkels, bedrijven, kantoren, evenementen, studio's en natuurlijk voor het decoreren van je huis. Het materiaal is hoogwaardig aluminium composiet GT11. GT aluminium panelen bestaan uit twee aluminiumplaten en een centrale polyethyleenkern. Aluminium composietpanelen (ook bekend als dibond aluminium) zijn een fotografische drager die vaak wordt gebruikt in galerijen en decoratie vanwege de uitstekende afdrukresultaten en effecten op dit materiaal.

Er zijn verschillende maten beschikbaar om uit te kiezen, in verschillende formaten: vierkant, rechthoekig in 4:3 verhouding en rechthoekig in 3:2 verhouding. Metalen platen om de afdruk op te hangen zijn inbegrepen, die heel eenvoudig aan de achterkant van de afdruk kunnen worden bevestigd door de bijgeleverde lijm te verwijderen.

Bij de productie van het product wordt eerst een laag witte kleur afgedrukt op het oppervlak van het aluminium en vervolgens wordt de foto die je hebt gestuurd afgedrukt over die witte laag. Deze afwerking toont de foto trouwer zoals deze is verzonden, zonder verschillen in reflecties tussen donkere en lichte gebieden. Met deze methode worden alle gebieden van de foto afgedrukt, zowel donkere als lichte.

Cuadro realizado mediante impresión sobre aluminio