PrinTile

10 € 10 #{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Vierkant formaat, extreem licht in gewicht.
  • U kunt het eenvoudig met PrinTile-stickers aan de muur plakken zonder te boren.
  • Full colour afdruk, aan één zijde
  • Kleur zijkanten: zwart.
Beoordelingen
Google Reviews

Via Internet heb ik bij jullie een fotohanddoek besteld en vandaag kreeg ik die thuis. Ik hoopte dat hij mooi zou worden is cadeautje voor mijn schoondochter. Hij is niet mooi, hij is prachtig, ik ben er super super blij mee, dank jullie wel! Jullie leveren prachtig werk.

Diana (Noord-Brabant)

Wat een prachtige service! Het polar fleece kleed met een schapenvachtje is erg mooi bedrukt en zeer netjes afgewerkt! Ontzettend bedankt!

Caroline (Noord-Holland)

Beschrijving

Maak uw foto's unieke muurschilderkunst

Iedereen die zegt dat versieren eenvoudig en saai is omdat hij de PrinTiles niet kent. Ze zijn nu een wanddecoratie. Het is de revolutie in wandontwerp, een product dat verschilt van alles wat je eerder hebt gevonden.

Een PrinTile is een afbeelding van 20x20 cm, ultralicht. Met de PrinTile stickers kunt u het eenvoudig aan de muur plakken. Omdat het slechts één maat is, kunt u met hen spelen en het wandontwerp met foto's krijgen die u altijd al wilde hebben. Nu is het mogelijk om plezier te hebben tijdens het versieren .

Gemakkelijk te verwijderen beelden om plezier te hebben

De PrinTiles zijn zo licht dat het niet nodig is om gaten in de muur te boren. Het is heel gemakkelijk om ze met de PrinTile stickers aan de muur te hangen. Het is een groot voordeel ten opzichte van andere producten omdat het gemakkelijk op de muur kan worden geplaatst. Een ander voordeel is dat u de plaatsing kunt corrigeren. Het enige wat u hoeft te doen is de beugel een paar seconden in te drukken om hem aan de muur te bevestigen.

Omdat ze een vierkant formaat hebben, kun je foto´s van Instagram plaatsen en ze van je smartphone naar de muur brengen. Kies je beste herinneringen en gebruik ze als decoratief element, want er is niets beters dan versieren met foto´s die belangrijk voor je zijn.

Het is ook mogelijk om een Collage te maken met veel PrinTiles op kantoor of huis. Het enige wat u hoeft te doen is de beste plek te vinden en deze naar uw wensen te plaatsen: de ene op de andere, in een zigzagsteek die een vierkant vormt met verschillende afbeeldingen.... Bedenk de meest originele combinaties om uw muur er beter dan ooit uit te laten zien.

Eigenschappen van de PrinTile

Het is van New Mirage, dat wil zeggen, het is een plaat bestaande uit een witte geëxtrudeerde polystyreen kern bedekt met twee PVC-lagen van 1 mm.

De randen zijn rechthoekig en de kern maakt het vlakker, wat de hechting van de stickers verbetert. Ze zijn zwart, precies 20x20 cm groot en 3 cm dik.

De personalisatie wordt gedaan door een enkele zijde in full colour, met een hoge kwaliteit bedrukking, zodat het resultaat is zoals u het wilt.

Gerelateerde producten