Fotoafdrukken personaliseren met houten lijst

Aantal:
#{{ product_article_id }}
 • Afmetingen: {{ article_size }}
 • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
 • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
 • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
 • Montage op forex (schuim) van 5 mm.
 • Ingelijst in hout (verschillende kleuren beschikbaar).
 • Inclusief ophanghaakje.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Foto ingelijst met houten frame

Fotolijsten met de door u gewenste foto of afbeelding, die wij inlijsten met een elegante houten lijst. Je kan uit de volgende drie kleuren voor de lijst kiezen: zwart, wit of naturel (bruin). De foto wordt met een ophangbeugel geleverd.

De foto wordt rechtstreeks afgedrukt op een stijve schuimplaat van 5 mm. dikte. Dit materiaal is uiterst licht, resistent, en heeft een hoge kwaliteit kleurendruk.

Dit product is ideaal voor degene die op zoek is naar ingelijste vergrotingen van foto's, en het is een zeer veelzijdig product dat geschikt is voor alle soorten kamers, woonkamers of slaapkamers, dankzij de grote verscheidenheid aan formaten. We beschikken zowel over kleine formaten (van slechts 15x20 cm), als over grote formaten met een lengte van meer dan 1 meter.

De personalisatie van de foto is zeer eenvoudig te doen in onze Online Editor, waarvoor geen software geïnstalleerd hoeft te worden. Kies gewoon het gewenste formaat en kies een van de beschikbare voorontworpen sjablonen. Er zijn sjablonen met kindermotieven, of voor geliefden, voor Moeder- en Vaderdag, voor Kerstmis, etc. In alle sjablonen kun je foto's of teksten toevoegen. Dat kan gaan van 1 afbeelding, tot een collage met meerdere foto's.

Je kunt er ook voor kiezen om de afdruk helemaal zelf te ontwerpen, zonder een sjabloon te gebruiken, en gewoon de foto uploaden die je op het gehele oppervlak van de ingelijste foto wilt laten afdrukken.

'Detail van foto in houten lijst'

Formaten en verhoudingen van de fotos

Om makkelijk een foto te kiezen, hebben we alle beschikbare afmetingen ingedeeld op basis van hun formaat. Binnen elk formaat zijn alle getoonde afmetingen onderling proportioneel. De beschikbare formaten zijn:

 • Rechthoekig formaat 4:3: deze rechthoekige maten hebben een verhouding van 4:3. Dat wil zeggen dat ze voor elke 4 cm. lengte, een breedte van 3 cm. hebben. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het vierkante, dan bij het panoramische formaat staat. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 30x40 cm.
 • Rechthoekig formaat 3:2: deze rechthoekige maten hebben een verhouding 3:2. Dat houdt in dat voor elke 3 cm. lengte, je 2 cm. breedte hebt. Het is een rechthoekige vorm die dichter bij het panoramische, dan bij het vierkante formaat staat. Ze zijn vrij langgerekt. Het meest populaire formaat voor dit formaat is 40x60 cm.
 • Vierkant formaat 1:1: alle zijden zijn evenlang, waardoor je een vierkant krijgt. Het is een zeer modieus formaat dankzij Instagram-foto's, die ook vierkant zijn. Het is gebruikelijk om meerdere vierkante lijsten te kopen om collages van foto's met verschillende foto's te maken.
 • Panoramisch formaat 2:1: het zijn zeer langwerpige, panoramische maten met een 2:1 verhouding. De lange zijden zijn twee keer zo lang als de korte zijden. Hoewel ze voor alle soorten fotografie kunnen worden gebruikt, worden ze vaak speciaal gebruikt voor landschappen of panoramische foto's.
'Formaten en proporties van de fotocanvassen'