Poster bedrukken en maken

Er zijn 3 producten beschikbaar.

De poster mode is weer terug!

Wie zegt dat posters tot het verleden behoren? Ze zijn een perfect decoratief element voor elke kamer, omdat ze er een jeugdig en mooie persoonlijke look geven aan de omgeving. U hoeft niet langer te zoeken, nu kunt u precies de persoonlijke poster maken waar u altijd van gedroomd hebt.

In deze sectie vindt u onze selectie van posters met foto. U vindt het ideale model om het te plaatsen in uw kamer, woonkamer, ruimte of kantoor.

Hoe hangt u de posters aan de muur?

Er zijn drie verschillende modellen beschikbaar: panoramisch, fotopapier en met kleefmiddel. Dit laatste is ideaal als u geen spelden of tape wilt gebruiken, omdat het over de hele rug kleefstof bevat, zodat u het snel en gemakkelijk op elk oppervlak kunt plakken.

We printen de afbeelding of het ontwerp in full colour op hoogwaardig 280 grams fotopapier van hoge kwaliteit. Hoewel de meest populaire maat in dit soort product 60x90 cm is, maar we hebben veel meer formaten om uit te kiezen, afhankelijk van de ruimte die u er voor heeft. Als u liever een groter formaat heeft, maar u weet niet hoe u de grote posters moet ophangen, raden we u aan om siliconen te gebruiken of het zelfs op een hardere ondergrond te bevestigen en het dan aan de muur op te hangen.

Het panoramische model is ideaal voor evenementen zoals bruiloften, communies of doopfeesten, enz. Door het formaat (76x33 cm) en de hoogwaardige bedrukking op Top Coated Pluss Gloss papier van 170 gram/m2, is dit een geweldig product. We leveren het in een koker om het goed te kunnen transporteren.