Foto op hout maken

Aantal:
#{{ product_article_id }}
  • Afmetingen: {{ article_size }}
  • Minimum bestelhoeveelheid: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} eenheden
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Verkoop in pack van: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} eenheden
  • Wij printen uw foto direct op het hout.
  • Het oppervlak van de foto is gemaakt van Galicisch dennenhout.
  • Inclusief metalen plaat om het op te kunnen hangen.
bekijk meerbekijk minder
Gerelateerde producten
Beschrijving

Foto bedrukken op hout

Fotografie blijft de beste manier om unieke momenten vast te leggen en om te zetten in eeuwige herinneringen. Nu kunt u uw huis vullen met herinneringen met onze foto afdrukken op hout. U hoeft alleen maar de foto op hout afdrukken, kiezend uit de foto die u het leukst vindt, en wij doen de rest. U krijgt een unieke afbeelding van hoge kwaliteit, want we printen foto's op hout op een directe manier.

U heeft verschillende maten om uit te kiezen om alle kamers van uw huis te versieren met foto's op hout van de Galicische den. Vind datgene wat het beste past bij uw behoeften. Ze zijn perfect voor woonkamers, want nergens anders in het huis kunt u zo'n huiselijke sfeer creëren. Selecteer de mooiste foto's met uw familie, een prachtig landschap of een ontwerp dat u leuk vindt en versier deze met stijl.

Ze zijn zeer elegant en ideaal om cadeau te geven bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, Kerstmis of jubilea, of gewoon omdat u het graag wilt. Deze details maken altijd illusie en je hebt gegarandeerd het succes als je wilt opwinden. Dit soort details zullen een gegarandeerd succes zijn als cadeau en ze zijn er allen zeer enthousiast over, wanneer ze het krijgen.

Inclusief metalen ophangplaat.