Gegarandeerde levering Vaderdag

Theedoos bedrukken

doos
€ 29,95
Kwantumkortingen

Afwerking
Details
  • Afmetingen: 16 cm (Breedte) x 16 cm (hoogte) x 8,7 cm (diepte)
  • Geen minimumhoeveelheid, vanaf 1 eenheid
  • Materiaal: okouméhout, met goudkleurige scharnieren en magnetische sluiting.
  • 4 vakken aan de binnenkant voor het opbergen theezakjes.
  • Inclusief 20 theezakjes (rooibos met vanille, Moorse thee, Chai thee en witte thee).
  • Personalisatiemethode: directe bedrukking. Het deksel is gepersonaliseerd.
  • ID: #17059-402621
  • Meer details

Ontwerpen

Recensies

Beschrijving

Gepersonaliseerde theedoos van hout

Liefhebbers van thee en kruidenthee hebben geluk: hier is de houten theedoos! Met een volledig gepersonaliseerd deksel, zodat je jouw naam, tekst, afbeelding, logo of foto naar keuze erop kunt zetten. Met 4 compartimenten om de theezakjes van elk type gescheiden op te bergen. Ongetwijfeld het ideale geschenk om jouw infusies veilig te bewaren.

Het behuizing van de doos is gemaakt van okouméhout, en het deksel en de bodem zijn verstevigd met multiplex. Bovendien heeft de doos goudkleurige scharnieren en een magnetische sluiting.

De doos bevat 20 zakjes met verschillende theesoorten: rooibos met vanille, Moorse groene thee, Chai thee en witte thee. De doos bevat vijf zakjes van elk van deze smaken, van het merk Pompadour.

Kies een van de vooraf ontworpen sjablonen die we aanbieden en maak de meest speciale doos voor de meest speciale persoon: voeg toe, verwijder of wijzig wat je maar wilt om hem helemaal uniek te maken. Als je erg creatief bent, kun je ervoor kiezen om je eigen ontwerp vanaf nul te maken, en het speciaal voor die speciale persoon (of voor jezelf!) te maken. De personalisatie gebeurt door directe bedrukking, wat de doos elegantie en originaliteit geeft, waardoor de kleuren er na verloop van tijd prachtig uitzien - probeer maar eens een foto toe te voegen waar je van houdt, je zult zien hoe mooi het eruit ziet!

Bewaar je theezakjes en kruidenthee

Dit is een okoumé houten doos met 4 compartimenten, speciaal ontworpen om al je theezakjes en -infusies veilig (en mooi!) op één plek te bewaren, zonder dat je in de kasten hoeft te zoeken tussen alle kartonnen dozen waar ze meestal in zitten.

Gepersonaliseerde doos voor thee en infusies

Het is een geweldige manier om de theezakjes op tafel te brengen als je bezoek hebt, zodat iedereen de thee kan kiezen die hij of zij het lekkerst vindt. Het is natuurlijk ook een ideaal cadeau voor jezelf: wacht niet langer als je jouw infusies wilt opruimen!

Geniet van de heerlijke infusies in deze theedoos

Deze gepersonaliseerde theedoos bevat 20 zakjes met verschillende infusies, allemaal van het merk Pompadour. Wil je meer weten over deze smaken? Hier vertellen wij je over hun kenmerken en eigenschappen:

Rooibos met vanille

Dit is een voortreffelijke infusie met een vanille-aroma en een aangename, zachte smaak, ideaal voor zowel warme als koude consumptie. Het is gemaakt van Rooibos, een Zuid-Afrikaanse plant, en bevordert de spijsvertering, dus perfect om na de maaltijd te drinken.

Rooibos wordt verkregen uit de bladeren van een plant genaamd aspalathus linearis, van Zuid-Afrikaanse oorsprong. De eigenschappen zijn vergelijkbaar met die van rode thee, met als bijzonderheid dat rooibos geen cafeïne bevat. Deze eigenschap (het ontbreken van cafeïne) heeft deze infusie de laatste jaren zeer populair gemaakt.

Bovendien wordt algemeen aangenomen dat rooibos ontstekingsremmende eigenschappen heeft. Het is dus een plant die darm- en spijsverteringsstoornissen helpt voorkomen.

Moorse groene thee

Deze infusie wordt verkregen door munt te combineren met groene theebladeren, wat resulteert in een exotische en verfrissende smaak die je in een oogwenk meeneemt naar de geuren van Marrakech. Het is een smaak die diep geworteld is in de Arabische cultuur.

De theeplant heeft algemeen bekende eigenschappen, zoals het verlichten van gevoelens van vermoeidheid. Bovendien helpt pepermunt om de spijsvertering te bevorderen en gas weg te nemen, en de neusholtes te ontlasten.

Gepersonaliseerde houten doos voor theezakjes

Chai thee

Van een Arabische smaak gaan we over op een smaak die ons deze keer naar India brengt. Een infusie gevormd door zwarte thee te mengen met verschillende aromatische kruiden: kaneel, gember, kruidnagel, kardemom, steranijs, cichoreiwortel en zwarte peper. Dit alles overgoten met een vleugje vanille en zoete bramenblaadjes. Chai thee wordt meestal gedronken met melk, hoewel het ook alleen kan worden gedronken, afhankelijk van de smaak van de consument.

Als nieuwsgierigheid, het woord "chai" betekent "thee". En het is een intense smaak die traditioneel wordt geassocieerd met Indiase kruiden, aangezien het de oorsprong is van verschillende van deze kruiden.

Witte thee

Om deze culturele reis van geuren en smaken van de wereld compleet te maken, bevat de doos ook witte thee, oorspronkelijk uit de bergen van Fujian in China. Deze thee wordt gemaakt door de jongste blaadjes van de Camellia Sinensis plant te plukken en de knoppen te drogen in een delicaat proces met behulp van licht en lucht.

Volgens de legende gebruikten de grote Chinese keizers witte thee om het elixer van onsterfelijkheid te verzoeten. Deze legende maakte deze drank zeer populair in China en nu ook in de rest van de wereld.

Het perfecte geschenk voor theefans

Je vader kan niet zonder thee na de lunch, je zus kan niet zonder haar ochtendbrouwsel? Als je denkt dat er niets beter is dan op een avond thuis samenkomen met je vrienden en genieten van een gezellig praatje onder het genot van een kopje thee, dan is de gepersonaliseerde houten theedoos het cadeau waar je naar op zoek was - we weten zeker dat je hem zult verrassen!

Gepersonaliseerde theedoos met rooibos, Moorse thee, chai thee en witte theezakjes

Het is niet alleen een mooie doos die de aandacht zal trekken van iedereen die hem ziet, maar het is ook een nuttig, duurzaam en duurzaam geschenk.

Het is niet alleen een mooie doos die zal opvallen bij iedereen die hem ziet, maar ook een nuttig, duurzaam en uniek geschenk: het is een product dat hij of zij zeker zal gebruiken, dat hij of zij voor altijd zal hebben en dat speciaal voor hem of haar is bedacht. Kortom: het perfecte cadeau voor wie niet zonder een kopje van deze drank in de hand kan!

Denk aan wat de filosoof Bernard-Paul Heroux ooit zei: "Er is geen probleem zo ernstig dat het niet kan worden verlicht met een goede kop thee".