Gratis verzending vanaf 50 € (Meer info)
Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50€. Geldig voor ophalen bij afhaalpunt.
Je bent hier: Help Center > Ik heb mijn bestelling al gemaakt > Ik wil mijn bestelling wijzigen

  Ik wil mijn bestelling wijzigen


Wij raden u aan uw bestelling alleen in uitzonderlijke gevallen te wijzigen, omdat wijzigingen in uw bestelling eerder tot incidenten leiden. Als u uw bestelling echter toch wilt wijzigen, zullen we hieronder uitleggen hoe u dit moet doen.

In het geval dat het mogelijk is om uw bestelling te wijzigen, zullen we proberen aan al uw verzoeken te voldoen, maar we kunnen dit niet garanderen als op het moment van het lezen van uw bericht (ticket, chat, e-mail) al begonnen is met de productie van het product.

Adres veranderen

Het is mogelijk het adres te veranderen als:

  • De bestelling nog niet ingepakt of verzonden is
  • De verzendkosten voor het nieuwe adres hetzelfde of lager is dan de eerder betaalde verzendkosten.

Om het adres te wijzigen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Een product veranderen

Het is alleen mogelijk om een product te veranderen als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Er is nog niet begonnen met de productie van het product
  • Het kan alleen worden gewijzigd door een variant of model van hetzelfde product, bv. kleur, stof, afwerking, maat, enz. Bijvoorbeeld als u bekers met een witte binnenkant koopt en u deze wilt vervangen voor een andere kleur. Of als u een keukenschort koopt, en de kleur van de koordjes wilt veranderen.
  • Het nieuwe product of model dezelfde prijs of lager is dan het origineel.

Wanneer u voldoet aan deze voorwaarden, kunt u de bestelling veranderen door contact op te nemen met onze klantenservice. Vergeet niet uw bestelnummer te noteren en de informatie in detail uit te leggen.

Het aantal van het product veranderen

er zijn 2 mogelijkheden:

  • Meer aantallen. Deze optie is niet mogelijk omdat dit een prijsverandering met zich meebrengt. Als u meer aantallen wilt bestellen, raden wij u aan een nieuwe bestelling te plaatsen. Als u de bestelling wilt herhalen met dezelfde afbeelding en ontwerp, kunt u hier zien hoe u dit moet doen.
  • Aantal verminderen. Deze optie is mogelijk wanneer het product nog niet in productie is, contacteer ons en geef de gewenste hoeveelheid aan. Wij betalen het verschil in bedrag aan u terug.

Wijzigen van ontwerp, afbeelding of tekst

Deze optie is niet mogelijk, als u het ontwerp of afbeelding wilt wijzigen raden wij u aan de bestelling te annuleren en nieuwe bestelling te plaatsen.