Gepersonaliseerde plexiglas trofee met houten voet

€ 19,95
Aantal:
Trofee
  • Afmetingen: 14,5 cm (breedte) x 22 cm (hoogte) x 0,3 cm (dikte)
  • Zonder minimale bestelhoeveelheid, vanaf 1 stuk
  • Materiaal basis: natuurlijk hout. Gepersonaliseerd plaatmateriaal: transparant plexiglas.
  • Ontwerp of foto in kleur gedrukt op het plexiglas.
  • ID: #17086
Beoordelingen Trusted Shop Trustpilot
Recensies met afbeeldingen
c80404a60bce09fce8958f9876c79ec43cefac62
18f94f32f30e617ba57e843d4539e88d82997503
d067af69ef64ebc3ff09432078313e62569181cd

5
9 Beoordelingen
5
100 %
4
0 %
3
0 %
2
0 %
1
0 %
Customers Reviews
R
Ruth (Amiens, FR)
22/03/2023
"De trofee voldoet volledig aan het gewenste ontwerp en de verpakking is onberispelijk (eenvoudig maar mooi, niet te groot, niet te klein en goed beschermd door noppenfolie)."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
N
Noelia (Zaragoza, ES)
22/03/2023
"Ik hou van het ontwerp en het detail van het hout."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Ariadna (Barcelona, ES)
17/03/2023
"Perfect"
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
user social avatar
Elisabete pereira (Rio tinto, PT)
09/03/2023
"Ik heb er echt van genoten, heel erg bedankt voor je professionaliteit."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
t
Thomas (Marseille, FR)
03/03/2023
"Zeer goede kwaliteit. Een beetje groot naar mijn smaak, maar het product is zeer goed."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
R
Roger (Linars, FR)
26/02/2023
"Het was een geschenk dat zeer gewaardeerd werd."
Deze tekst is automatisch vertaald. Bekijk origineel
Beschrijving

Gepersonaliseerde plexiglas trofee met houten voet

Als je op zoek bent naar een originele, resistente en elegante trofee, bent u hier op de juiste plaats! Onze plexiglas trofeeën met natuurlijke houten voet voldoen perfect aan deze vier vereisten: een uniek geschenk en tegelijkertijd een superorigineel decoratief element dat een onvergetelijk souvenir zal worden!

De plaat waarop wij drukken is gemaakt van transparant hard methacrylaat, een zeer resistent en duurzaam materiaal, en de manier van personaliseren is door directe kleurendruk, zodat de foto, het logo, de tekst of het ontwerp dat je toevoegt er helder en mooi uitziet.

Gepersonaliseerde trofeeën met een houten voet en plexiglas zijn een zeer ontroerend detail dat een levenslange herinnering zal creëren. Voor het personaliseren van een van deze producten kun je kiezen uit een van onze vooraf ontworpen sjablonen en deze naar wens aanpassen, of je kunt jouw eigen gepersonaliseerde trofee vanaf nul creëren - perfect voor de gelegenheid die je in gedachten heeft!

Een ideaal geschenk voor elke gelegenheid

Een van de eerste dingen waar we aan denken wanneer we iemands werk of aanleg willen eren, feliciteren of in het zonnetje zetten, is een gepersonaliseerde trofee. Die trofee is het teken voor de inspanning, liefde en toewijding die iemand op een bepaald moment in zijn leven heeft geleverd, of dat nu in de sport is, bij een huwelijksverjaardag, bij zijn pensionering of gewoon in zijn dagelijks leven, om zichzelf te zijn. Natuurlijk is het ook een ideaal cadeau voor moeder- en vaderdag: wat een kick om er een te ontvangen waarop staat dat jij de nummer 1 bent voor mama of papa!

Trofee met gepersonaliseerde methacrylaatplaat met houten voet

Als je op zoek bent naar een eenvoudig maar uniek geschenk om die persoon eraan te herinneren hoe belangrijk hij of zij is geweest of om een speciaal moment in hun leven te herinneren, dan zijn onze gepersonaliseerde acrylplaten precies wat je nodig hebt - ideaal als geschenk voor elke speciale gelegenheid!

Maak een uniek en levenslang aandenken

Enkele mogelijkheden om een gepersonaliseerde trofee cadeau te doen zijn:

  • Geschenken op speciale data. Gepersonaliseerde trofeeën zijn perfect voor elke gelegenheid, maar ze worden het vaakst gebruikt als cadeau voor Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, etc. Je hoeft alleen maar te bedenken wat je in het ontwerp wilt opnemen en wij maken het waar.
  • Verjaardagen. Het is een geschenk dat veel gebruikt wordt bij deze gelegenheden. Bijvoorbeeld op een huwelijksverjaardag, zilveren huwelijksverjaardag, gouden huwelijksverjaardag of een speciale verjaardag tussen paren.
  • Tributen<. Deze trofeeën zijn ook perfect om eer te bewijzen aan een persoon, voor zijn toewijding of betrokkenheid bij een project, sport, enz. Omdat ze kunnen worden gepersonaliseerd, is elke gelegenheid perfect.
  • Gepersonaliseerde prijzen voor sportevenementen. Bij een sportwedstrijd zijn trofeeën met een gepersonaliseerde houten voet een ideaal element om niet alleen de winnaars, maar vaak ook de deelnemers te belonen. Ze worden een souvenir voor het leven! Het maakt niet uit welke sport bij het geschenk hoort, voetbal, tennis, zwemmen? De ontvanger van de trofee zal er zeker van houden.
  • Als een pensioen geschenk. Bij het vieren van de pensionering mag u de gelegenheid niet voorbij laten gaan om een gepersonaliseerde plaquette te geven aan de persoon die met pensioen gaat. Het is een teken en erkenning van het werk dat die persoon gedurende al die jaren in een bedrijf heeft verricht. Het zal een zeer ontroerend detail zijn!

Je hoeft alleen maar na te denken over de gelegenheid en de persoon of groep mensen aan wie je het gaat geven en het ontwerp aan te passen aan hun smaak. Je bent er zeker van dat u het perfecte geschenk voor de gebeurtenis creëert!

Gepersonaliseerde trofee met houten voet
Labels van Plexiglas trofee met houten voet